Вони моніторять?

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 3K

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В попередній темі, я сказав, що з Є Воші мені почали надсилати д*більні колажі, про те, що я торгую пopнo послугами, і якщо не сплачу борго, то ці колажі будуть моїм, друзям, близьким і тд. Так от, вчора, ця ж сволота, скинула скрін і сказала ну ти і л0х, ми ваші потуги лoxа туї моніторимо, та й таке???

В попередній темі, я сказав, що з Є Воші мені почали надсилати д*більні колажі, про те, що я торгую ***** послугами, і якщо не сплачу борго, то ці колажі будуть моїм, друзям, близьким і тд. Так от, вчора, ця ж сволота, скинула скрін і сказала ну ти і л0х, ми ваші потуги л0ха туї моніторимо, та й таке???
Шлите далеко ?

Drdartdart, sergik, можно им отправить:
middlefing_2tnovi7q.gif

В попередній темі, я сказав, що з Є Воші мені почали надсилати д*більні колажі, про те, що я торгую ***** послугами, і якщо не сплачу борго, то ці колажі будуть моїм, друзям, близьким і тд. Так от, вчора, ця ж сволота, скинула скрін і сказала ну ти і л0х, ми ваші потуги л0ха туї моніторимо, та й таке???
Скрін з форуму?А можна подивитись?

Тоже интересно.
У человека 7 сообщений на форуме, а за ним уже идёт охота. Что тогда делать тем, у кого 3к и больше, страшно подумать.
Вот вот....За мной только что кто то шел от автобусной остановки до дома! :oops:

Вкладення

• 8CE4EC2C-F0E5-4A67-9453-FC4FE3624BC2.webp
    8CE4EC2C-F0E5-4A67-9453-FC4FE3624BC2.webp
    45.2 Кб · Перегляди: 219
  • 45E750AB-7A76-4C01-AC17-B718DDD93C99.webp
    45E750AB-7A76-4C01-AC17-B718DDD93C99.webp
    47.4 Кб · Перегляди: 219
Оффтоп

что ты, друг мой, не знал?.. Дамы берегут фигуру и редко едят сладкое.
Вот если бы с мясом, то да... ?
Та шось слабо представляю картину. Ухожор з квітами вином і заднім мостом від кабана на плечі за дамою з обстановки до дому плентається.
Після такого, взагалі платити не буду)
На тому і порешалі. На не і мішане не.

Назад
Угорі