Военное положение и оплата по решению суда

• Автор теми Автор теми Prince
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K

Prince

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
60
Бали
913
Prince не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день, интересует такой вопрос, сейчас в военное положение высчитывают с зароботной платы задолженность по решению суда? Если да то как это происходит, очень боюсь того, как отреагируют на работе, когда прийдет исполнительный лист, бухгалтерия то находиться в другом городе, но руководителя поставят в курс дела. Прошу помощи, кто уже сталкивался с таким.

Добрый день, интересует такой вопрос, сейчас в военное положение высчитывают с зароботной платы задолженность по решению суда?
1679131448424.webp

Дід ти молодець !!! Я тебе дуже поважаю
Добрый день, интересует такой вопрос, сейчас в военное положение высчитывают с зароботной платы задолженность по решению суда? Если да то как это происходит, очень боюсь того, как отреагируют на работе, когда прийдет исполнительный лист, бухгалтерия то находиться в другом городе, но руководителя поставят в курс дела. Прошу помощи, кто уже сталкивался с таким.
Ще напишу ,що ніхто до суду не буде подавати вони самі захочуть вирішити питання полюбовно з вами просто не прогавте цей момент

Дід ти молодець !!! Я тебе дуже поважаю

Ще напишу ,що ніхто до суду не буде подавати вони самі захочуть вирішити питання полюбовно з вами просто не прогавте цей момент
В тім то і річ, що вже ЄАПБ подали до суду
Дякую Вам, я так розумію, що якщо і при судять. То виконання судового рішення буде тільки після закінчення військового стану? Вибачте, як "туплю", просто , чесно я вже не витримую це морально. Вони подали позов, як сказала помічниця судді, майже на 270 000 грн, з чого таку сума уявлення не маю, документи с суду ще не отримувала?

В тім то і річ, що вже ЄАПБ подали до суду
Ну то попросіть хай позов заберуть ,а ви віддасте тіло плюс 30проц ...поясніть ,що ве одно виковче стягнення не може зараз бути ...Дід написав ,чому не може ...пробуйте домовитись ,якщо ні то наймай юриста тільки тоді ,коли суд призначить дату розгляду ...повідом колекторів ,що ти і з юристом виграєш справу бо так і буде...якщо не цю то і апеляції ...думаю домовишся ...не бійся все буде ок

Дякую Вам, я так розумію, що якщо і при судять. То виконання судового рішення буде тільки після закінчення військового стану?
Для початку їм потрібно виграти суд. А ваше право це все оспорити і намагатись звести все до мінімума.
Сума досить велика, тож не раджу пускати на самотьок.
Не хочу лякати,але саме ця шарага чомусь в судах досить частенько...
Вибачте, як "туплю", просто , чесно я вже не витримую це морально.
Все добре.
Вони подали позов, як сказала помічниця судді, майже на 270 000 грн, з чого таку сума уявлення не маю, документи с суду ще не отримувала?
Зареєструйтесь в електронному суді. Там всі доки по справі є. Для реєстрації потрібен КЕП ( ЕЦП ).

Зареєструйтесь в електронному суді. Там всі доки по справі є. Для реєстрації потрібен КЕП ( ЕЦП ).
Не факт! В мене по Профітам в електронному суді нічого не було. Просто - реєстрація вхідного документу, а що то за документ - біс його знає. В суді чомусь не хочуть завантажувати документи в електронний суд.

Не факт! В мене по Профітам в електронному суді нічого не було. Просто - реєстрація вхідного документу, а що то за документ - біс його знає. В суді чомусь не хочуть завантажувати документи в електронний суд.
В мене пару судів. Всі доки є. Не відразу правда вносять, буває з затримкою в тиждень від дати відкриття/винесення. Але все є.
Один раз було що з телефона не відкривалась постанова. З ноута все відкрилось.
В любому випадку це однозначно швидше ніж чекати паперів в двері... якщо взагалі прийдуть.

Для цього в тому ж електроному суді подається заява на ознайомлення в електронному вигляді з доками по справі.В мене теж таке було,подав заяву і завантажили усе.?
Зато з сумою як у тс на майно може бути стягнення ???

У мене є позов,але в електронному суді тільки розподіл справ і судова повістка. В приймальню судді додзвонитись за 2 дні не зміг,доведеться йти самому

Тоді,чому єАпб,так кинулись в суди,якщо на час воєнного стану,блокування рахунків та стягненення із зарплати(пенсії і т.д) зараз заборонені,що вони отримають зараз???

Тоді,чому єАпб,так кинулись в суди,якщо на час воєнного стану,блокування рахунків та стягненення із зарплати(пенсії і т.д) зараз заборонені,що вони отримають зараз???
списувати з карти після відкриття провадження не забороняли

списувати з карти після відкриття провадження не забороняли
А якщо я зараз з/п отримую зовсім у іншому банку, інша картка, не та що була при отриманні позики, як вони можуть з неї списувати кошти?

А якщо я зараз з/п отримую зовсім у іншому банку, інша картка, не та що була при отриманні позики, як вони можуть з неї списувати кошти?
У мін юста, структурою якого є виконавча служба, є доступ до практично будь-якого рахунку банку України.

мова не про те що шарагам списувати не забороняли

мова про те, що виконавцям не забороняли відправляти платіжну вимогу в банк по виконавчим провадженням, суть та сама - з карти гроші можуть бути списані; крім того перевірка проводиться виконавцем не менше одного разу на два тижні - щодо виявлення рахунків боржника

Для цього в тому ж електроному суді подається заява на ознайомлення в електронному вигляді з доками по справі.В мене теж таке було,подав заяву і завантажили усе.?

Зато з сумою як у тс на майно може бути стягнення ???
После подачи заявление не ознакомление с материалами дела , через сколько по времени загрузили документы?

мова не про те що шарагам списувати не забороняли

мова про те, що виконавцям не забороняли відправляти платіжну вимогу в банк по виконавчим провадженням, суть та сама - з карти гроші можуть бути списані; крім того перевірка проводиться виконавцем не менше одного разу на два тижні - щодо виявлення рахунків боржника
Якщо на карті немає грошей,то як вони їх спишуть?
А блокування рахунку,можливе коли сума більша сто тисяч

Назад
Угорі