Щоденник Вітайте новеньку) 38МФО на сумму 240тис. Ціль закрити до 1.05.25.

• Автор теми Автор теми Nataliia9
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 10K
Всім вітання!

Ситуація стандартна - брала нові МФО, щоб перекрити старі МФО. Більша половина МФО сума пролонгацій давно перевищила тіло кредиту. Хочу зупинитися, бо ні морально не матеріально цю гонку вже не витримую. Вперше про МФО почула і закредитовалася в грудні минулого року і понеслося.

Першим просрочкам пару днів.

1 Швидкогроші 6000
2 Тенго 10000
3 Треба 7800
4 кредит каса 22000
5 милоан 5000
6 финбар 15000
7 кредит 7 22000
8 амиго 8000
9 манивео 9000
10 авира 4000
11 cly 4000
12 старфин 3500
13 майкредит 4000
14 кредит плюс 11000
15 сос кредит 10000
16 Аванс 6000
17 панго 6000
18 Егроші 3000
19 Санкредит 3000
20 Алекс 3500
21 фьорст кредит 4000
22 Финсфера 5000
23 Лимон 4000
24 Селфи 4000
25 слон кредит 8000
26 фьрст кредит 3000
27 нові кредити 5000
28 клт кредит 6500
29 містер мані 2500
30 Финберт 5000
31 легко кредит 5000
32 кредит сенд 3500
33 Микрокеш 1500
34 топ кредит 7500
35 просто кредит5000
36 лови лаве 4000
37 изи кеш 4000
38 турбо гроші 6000

Першими планую закрити Єгроші, Авиру та Cly. Далі по наявності коштів або по адеватним пропозиціям.В Нові кредити за 4дні нарахували +200% до тіла, наразі буду чекати від таких контор тіло+невеликий бонус.В кредит касу, завдяки форуму написала на фіолетову кнопку.Ще не відповіли, але розумію, якщо погодяться - протягом місяця потрібно буде зактрити.

Можливо у Вас з досвіду особистого кого потрібно ставити в приіорітет - напишіть, буду вдячна.

Ну що - розпочнемо цікаву подорож в світ колекторів))Періодично буду відписувати про зактриття, умови та цікаві штуки, може комусь знадобиться.
А как у вас с топ 1 расскажите пожалуйста

А как у вас с топ 1 расскажите пожалуйста
Все ок. Через месяца 4 предложат тело, потом продадут. Там будет чуть дороже, но сделают рассрочку, Топ не согласился рассрочить. Не тревожили особо никого лично они.

Все ок. Через месяца 4 предложат тело, потом продадут. Там будет чуть дороже, но сделают рассрочку, Топ не согласился рассрочить. Не тревожили особо никого лично они.
Спасибо за информацию. Она очень важна для меня

Схожа ситуація як у мене, але в мене на піку було 318 000 і 40 контор у серпні + банки. Позичила трохи грошей у друзів (бо в мене були відбиті криптопозики) і рідних, підзаробила і закрила 13+ штук. Почала минулого місяця віддавати друзям і банкам і мфо застопорились. Але буду продовжувати виходити з брогів.
із тих що знаю : кредиткаса - ви все правильно зробили з кнопкою, соскредіт, євоші - цікаві персонажі, краще закрити, але вони йдуть на збиття до тіла, але виносять мозок всім, я їх закрила. Авіра в мене є, немає особливих скарг, поки просять 2 тіла (2,5 міс). Манівео, лімон - одне і те ж, можуть стянути тел книгу через додаток, з часом продати факторингу - а ті дзвонитимуть всім.
Третину із ваших котнотор я не брала.
Читайте форум по кожному.
Можна закривати ті, що найменші а можна збирати гроші, щоб закривати більші, коли приходить пропозиція за тіло. Я намагалася і так і так. Зрештою, бачу що краще закривати ті що пропонують пів тіла, тіло. Інколи йду на розбиття тіла на частини (Алекс, Треба, Слон на це йдуть, Кредит Плюс можуть).
Зараз час на вашому боці. Не бійтеся суду. Якщо важко з доходами,то краще заощаджувати трохи коштів. Перше - ваші основні потреби,потім - борги. Не перекредитовуйтесь.
Добрый день
Что делала крипто займы?И как скоро начался Терор?

Добрый день
Что делала крипто займы?И как скоро начался Терор?
Особисто в мене через місяць від бітів якийсь чорт звонив керівнику з колишньої роботи))) де вони тільки ті телефони беруть...
Добре що він з юмором то послав його нах)
Але спам від криптопозик сильний, родичам дзвонити будуть 100%

Особисто в мене через місяць від бітів якийсь чорт звонив керівнику з колишньої роботи))) де вони тільки ті телефони беруть...
Що саме за спам?
Що пишуть?
У вас всіх друзів та знайомих знайшли?
Тобто +~ спочатку до місяця вони находять всю інфу на мене?

Що саме за спам?
Що пишуть?
У вас всіх друзів та знайомих знайшли?
Тобто +~ спочатку до місяця вони находять всю інфу на мене?
Тільки рідних і з колишньої роботи керівника.
Поставте антиспам на телефон.

Смс надходять регулярно від багатьох мфо, від бітів також з "акціями" і т.д.
Але перший час нічого нормального не буде, тому тут тільки чекати і збирати кошти на тіло.

По Firstcredit: запропонували вирішити до виконавчого. Закрила, Справку видали.

Вчора натрапила на відео, де один з адвокатів казав, що почастішали випадки передачі до суду навіть у тих МФО, хто зазвичай продавав борги. І суми є зовсім смішні. Якось так..

Але перший час нічого нормального не буде, тому тут тільки чекати і збирати кошти на тіло.
Яку програму треба скачати?

Бит или крипси?

А если прописка город Донецк?

Всім вітання!

Скидаю інформацію по зактриттю за минулий місяць:

First фьорст кредит. Закриття після суду з усіма хотілками, хоча були хотілки більш менш адекватні. Тіло 3к, закрила за 5к.
Топ кредит. Останній платіж через Технофінанс. Розбили 7.5к тіла +2 к зверху на 3 платежі.
Фінсфера. Тіло 5к закрила за 7к. Було + 2к вже пару місяців, вирішила закрити на таких умовах.
Сос кредит зактрила рівно за тіло.
CLY зактрила за тіло.

Доречі, карту основну за весь час не змінювала, поставила ліміт 9грн і ніхто не зміг зняти кошти по автосписанню

Підкажіть, можливо хтось в курсі, Кредит -Кепітал. Тіло 22 хочуть 80. Ніяких уступок, лише россрочка. Кому нещодавно вдалося домовитися по ним? По судам подають і виграють дуже часто.У кого який досвід?

Останнє редагування:
Підкажіть, можливо хтось в курсі, Кредит -Кепітал. Тіло 22 хочуть 80. Ніяких уступок, лише россрочка. Кому нещодавно вдалося домовитися по ним? По судам подають і виграють дуже часто.У кого який досвід?
по судам Кредит-Капитал есть разные решения.... все зависит от наличия документов, в том числе между заемщиком и первоначальным кредитором.
каждое дело надо анализировать индивидуально на предмет перспектив

Всім вітання! Швидкогроші подали до суду. Чи можна з ними якось домовитися на меншу суму, що вказана в позові?

Всім вітання! Ну ось прийшов травень, а кредити ще є. Думала, що буде швидко, але вийшло як є. Поки хоч без судів і то добре.

1 Швидкогроші 6000
2 Тенго 10000
3 Треба 7800
4 кредит каса 22000
5 милоан 5000
6 финбар 15000
7 кредит 7 22000

8 амиго 8000
9 манивео 9000
10 авира 4000

11 cly 4000
12 старфин 3500
13 майкредит 4000
14 кредит плюс 11000
15 сос кредит 10000
16 Аванс 6000
17 панго 6000
18 Егроші 3000
19 Санкредит 3000

20 Алекс 3500
21 фьорст кредит 4000
22 Финсфера 5000
23 Лимон 4000
24 Селфи 4000
25 слон кредит 8000

26 фьрст кредит 3000
27 нові кредити 5000
28 клт кредит 6500
29 містер мані 2500
30 Финберт 5000
31 легко кредит 5000
32 кредит сенд 3500
33 Микрокеш 1500
34 топ кредит 7500
35 просто кредит5000
36 лови лаве 4000
37 изи кеш 4000
38 турбо гроші 6000

Почнемо з хорошого:
  • 16 з 38 закрито. 17та cly домовилися на понеділок + 1000грн до тіла.

• З того що пам’ятаю по умовам закритя:
  • Милоан за тіло + 1.5к
  • Кредит за 11к замість 22к, тобто десь 50% від тіла, але нерви тріпанули чуток.
  • Кредит + розтермінування тіла на 3 частини.
  • Топ кредит(ще поки в списку, буде в цьому місяці останні платіж) розтермінування на 3 частини + 2к до тіла. Продали Технофінансу.
  • Лимон +Манівео.Передали Таліон. Супер адекватні. Зробили знижку від тіла в рн 30% + розтермінували на 3 платежі, закрила раніше їх.
  • Слон 50% від тіла

• Ну і по мінусам: кредит каса не закрита до цих пір, найбільший борг. НІ на які «уступки» не йдуть. Був борг з % 30, закинула 15к, був залишок 15, зараз знов набігло 30к. Короче як зайду в кабінет – депресія. Треба закрити їх одним платежем, а ніяк не виходить. Сильно не турбують нікого, але знаю що якщо подадуть на суд – все виконавча назначить.
  • По турбуванню оточення:
  • Дуже погані Кредит 7 були. Писали погрози всім, кого знайшли. Написала їм, що принципово закрию їх останніми – через 2 тижні почали надсилати норм умови.
  • CLT звонить від них чувак, представляється слідчим, Швець Віктор Васильович. На прохання надати інформацію з приводу справи – зливається. Їде до мене описувати майно) Ну таке, підуть на закриття останніми.
Підкажіть будь-ласка з приводу слона та кп+, через який термін пропонують дані умови, як турбують оточення та пропозиція була через смс?

Підкажіть будь-ласка з приводу слона та кп+, через який термін пропонують дані умови, як турбують оточення та пропозиція була через смс?
Слон пів тіла через місяці 4. Кредит + докинули символічно десь 2 тис(не пам'ятаю точну суму) і розбили на 3 платежі

Назад
Угорі