Щоденник Вітайте новеньку) 38МФО на сумму 240тис. Ціль закрити до 1.05.25.

• Автор теми Автор теми Nataliia9
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 10K
Багато хто писав, що з тою кнопкою проблем не було. Напишіть у відповідь на той лист, що вам продовжили. Може таки глюк, а рандомна звонилка з гарячої лінії не розбирається ні в чому
Уточнила інформацію через пошту, чекаю зворотнього зв'язку

Це ж не ви їм дзвоните, чого не спілкуватись? Я не можу зрозуміти, коли рідні відвертаються через кредити. Тупішої причини і не придумаєш

Це ж не ви їм дзвоните, чого не спілкуватись? Я не можу зрозуміти, коли рідні відвертаються через кредити. Тупішої причини і не придумаєш.
Во
Це ж не ви їм дзвоните, чого не спілкуватись? Я не можу зрозуміти, коли рідні відвертаються через кредити. Тупішої причини і не придумаєш.
дякую за підтримку,це так важливо зараз,ви не уявляєте як мені важко,що я знову в цьому болоті і знов родичів підставляю

Всім вітання!

Ситуація стандартна - брала нові МФО, щоб перекрити старі МФО. Більша половина МФО сума пролонгацій давно перевищила тіло кредиту. Хочу зупинитися, бо ні морально не матеріально цю гонку вже не витримую. Вперше про МФО почула і закредитовалася в грудні минулого року і понеслося.

Першим просрочкам пару днів.

1 Швидкогроші 6000
2 Тенго 10000
3 Треба 7800
4 кредит каса 22000
5 милоан 5000
6 финбар 15000
7 кредит 7 22000
8 амиго 8000
9 манивео 9000
10 авира 4000
11 cly 4000
12 старфин 3500
13 майкредит 4000
14 кредит плюс 11000
15 сос кредит 10000
16 Аванс 6000
17 панго 6000
18 Егроші 3000
19 Санкредит 3000
20 Алекс 3500
21 фьорст кредит 4000
22 Финсфера 5000
23 Лимон 4000
24 Селфи 4000
25 слон кредит 8000
26 фьрст кредит 3000
27 нові кредити 5000
28 клт кредит 6500
29 містер мані 2500
30 Финберт 5000
31 легко кредит 5000
32 кредит сенд 3500
33 Микрокеш 1500
34 топ кредит 7500
35 просто кредит5000
36 лови лаве 4000
37 изи кеш 4000
38 турбо гроші 6000

Першими планую закрити Єгроші, Авиру та Cly. Далі по наявності коштів або по адеватним пропозиціям.В Нові кредити за 4дні нарахували +200% до тіла, наразі буду чекати від таких контор тіло+невеликий бонус.В кредит касу, завдяки форуму написала на фіолетову кнопку.Ще не відповіли, але розумію, якщо погодяться - протягом місяця потрібно буде зактрити.

Можливо у Вас з досвіду особистого кого потрібно ставити в приіорітет - напишіть, буду вдячна.

Ну що - розпочнемо цікаву подорож в світ колекторів))Періодично буду відписувати про зактриття, умови та цікаві штуки, може комусь знадобиться.
Я в кредитах таких не дуже знаюся, але як можна 38 кредитів? один перекредитовувати 37 чи я щось зовсім не розумію?

Я в кредитах таких не дуже знаюся, але як можна 38 кредитів? один перекредитовувати 37 чи я щось зовсім не розум
%+%, пролонгація замість зактриття. Взяття нового, щоб не вийти в просрочку по старому. Схема доволі проста. І да, краще в МФО не знатися)
Кого цікавить інформація по фіолетовій кнопці Кредит каси: вони дають можливість призупинити відсотки на 30 календарних днів, але платежі, які є в цьому проміжку часу маєте спрачувати - в інакшому випадку штраф. Отримала ще відповідь на пошту.

%+%, пролонгація замість зактриття. Взяття нового, щоб не вийти в просрочку по старому. Схема доволі проста. І да, краще в МФО не знатися)
Кого цікавить інформація по фіолетовій кнопці Кредит каси: вони дають можливість призупинити відсотки на 30 календарних днів, але платежі, які є в цьому проміжку часу маєте спрачувати - в інакшому випадку штраф. Отримала ще відповідь на пошту.
Якийсь брєд. Який тоді сенс в тій кнопці? Взагалі ніякого.

Мені от не зрозуміло, ви брали 38-й кредит щоб перекрити відсотки по 37-ми? Чи брали 6 щоб перекрити відсотки по 32-м?
Я не можу зрозуміти цю прогресію, ще якщо штук до 15 то зрозуміло

В мене така сама ситуація вже третій раз.Понабирала всюди де могла.
Вже йдуть просрочки,і дзвонять родичам.Це просто яма .Незнаю як зі мною ще спілкуються рідні
Я вже 3 раз їх підставила,просто жити не хочу.
Заведите свой дневник

Мені от не зрозуміло, ви брали 38-й кредит щоб перекрити відсотки по 37-ми? Чи брали 6 щоб перекрити відсотки по 32-м?
Та что ж тебе не понятно-то? Смотри: есть 4 кредита. Платишь за 2, денег нет, берёшь ещё 1-2 что бы продлить предыдущие. И дальше пошло-поехало. Вроде и деньги появились, но ты их отдал сараям. А жить (или играть) на что? Тоже +1. Вот и вся система. А то что их 38 — ну так у кого когда стоп-кран сработал. У меня на 11, а кто-то и до 40 доходит. И тело — 800 к соответственно. С зависимостью от игры и тд — это легко. Что ещё не ясно?

Перший варіант неможливий. При великій кількості кредитів вже ніхто не дасть таку суму, щоб перекрила відсотки по всіх. Треба брати у багатьох по-трохи
А то что их 38 — ну так у кого когда стоп-кран сработал.
Напевно зазвичай беруть, поки дають 🙊

Та что ж тебе не понятно-то? Смотри: есть 4 кредита. Платишь за 2, денег нет, берёшь ещё 1-2 что бы продлить предыдущие. И дальше пошло-поехало. Вроде и деньги появились, но ты их отдал сараям. А жить (или играть) на что? Тоже +1. Вот и вся система. А то что их 38 — ну так у кого когда стоп-кран сработал. У меня на 11, а кто-то и до 40 доходит. И тело — 800 к соответственно. С зависимостью от игры и тд — это легко. Что ещё не ясно?
Не зрозуміло як це все записувати і все рахувати вести цю бухгалтерію... щодня бачити ці цифри і не розуміти що з цього нічого не вийде. От що не зрозуміло.

Якийсь брєд. Який тоді сенс в тій кнопці? Взагалі ніякого.
У меня у них платеж каждые 15дней, так они мне по этой кнопке предложили заморозить проценты на 15дней, но потом я должен оплатить всю сумму сразу. Больше похожу на разводняк какой-то.

Не зрозуміло як це все записувати і все рахувати вести цю бухгалтерію... щодня бачити ці цифри і не розуміти що з цього нічого не вийде. От що не зрозуміло.
1 Психология, например: голова кругом от «что делать» до «хочу играть» и «мне срочно нужно что-то».
2 В зависимости от первого, в основном — есть надежда на светлое будущее: что с работой все лучше станет или ещё что. (С игрой — там не надежда, а просто туман)
Итог — уже известен

1 Психология, например: голова кругом от «что делать» до «хочу играть» и «мне срочно нужно что-то».
2 В зависимости от первого, в основном — есть надежда на светлое будущее: что с работой все лучше станет или ещё что. (С игрой — там не надежда, а просто туман)
Итог — уже известен
З грою там зрозуміло... а ось коли просто беруть 1, а потім перекривають і в результаті 38 от це ніяк не можу зрозуміти...
Типу немає за що 1 платити так що зявиться 38 сплати?

У меня у них платеж каждые 15дней, так они мне по этой кнопке предложили заморозить проценты на 15дней, но потом я должен оплатить всю сумму сразу. Больше похожу на разводняк какой-то.
Да походу.
Може і для визнання договору. Полегшують собі роботу на випадок суду. Не даремно ж радять нікому нічого не писати, таким чином визнаєш наявність договору. В суді мфо це на руку, а от позичальнику тільки гірше.
З грою там зрозуміло... а ось коли просто беруть 1, а потім перекривають і в результаті 38 от це ніяк не можу зрозуміти...
Типу немає за що 1 платити так що зявиться 38 сплати?
Свято віриш, що зʼявиться, що вирулиш))) паніка, страх, хочеш зробити все, аби не було протермінувань. Теж в голові туман.

Да походу.
Може і для визнання договору. Полегшують собі роботу на випадок суду. Не даремно ж радять нікому нічого не писати, таким чином визнаєш наявність договору. В суді мфо це на руку, а от позичальнику тільки гірше.

Свято віриш, що зʼявиться, що вирулиш))) паніка, страх, хочеш зробити все, аби не було протермінувань. Теж в голові туман.
А страх чого саме? Що обманули когось і не сказали що не вистачає коштів? Чи що на вас були такі надії а ви їх не виправдали? Чи що Ви такі дорослі і таке впороли? Чи що всі про вас тепер подумають?

А страх чого саме? Що обманули когось і не сказали що не вистачає коштів? Чи що на вас були такі надії а ви їх не виправдали? Чи що Ви такі дорослі і таке впороли? Чи що всі про вас тепер подумають?
Та не знаю.
Чи що Ви такі дорослі і таке впороли? Чи що всі про вас тепер подумають? - таке мабуть.
Невідомості ще може. Не знала більше людей, які в таке влізли. Не було уявлення, як воно все влаштовано з цими кредитами. Здавалось все дуже серйозним і великою проблемою.
А здатність аналізувати пропадає. І єдина ціль - не допустити протермінувань. Це на початку така фігня. Скільки в кого такий стан триває, то вже індивідуально.

Та не знаю.
Чи що Ви такі дорослі і таке впороли? Чи що всі про вас тепер подумають? - таке мабуть.
Невідомості ще може. Не знала більше людей, які в таке влізли. Не було уявлення, як воно все влаштовано з цими кредитами. Здавалось все дуже серйозним і великою проблемою.
А здатність аналізувати пропадає. І єдина ціль - не допустити протермінувань. Це на початку така фігня. Скільки в кого такий стан триває, то вже індивідуально.
Щось схоже на фінансову піраміду тільки навпаки... це ж кучу нервів потрібно витратити і ментального здоровя, а ще всим оточуючим придумати різні історії щоб не впасти перед ними лицем в багнюку. :dash1:

Щось схоже на фінансову піраміду тільки навпаки... це ж кучу нервів потрібно витратити і ментального здоровя, а ще всим оточуючим придумати різні історії щоб не впасти перед ними лицем в багнюку. :dash1:
ну коротше, чим раніше знайдеш цей форум, тим менше нервів витратиться) тоді вже все стає на свої місця і та паніка проходить, все не так страшно

ну коротше, чим раніше знайдеш цей форум, тим менше нервів витратиться) тоді вже все стає на свої місця і та паніка проходить, все не так страшно
Та что-то и после форума всеравно паника и страх ... не проходят особо... но не такие сильные

Назад
Угорі