Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Меньше тік-ток дивіться... сходіть на європейську до Скайпарку в суботу на концерт Друга ріка, розвійтесь.
І меньше дурні читайте і дивіться.
Ок)) я і не знала, що концерт у нас))) я весь цей час відкинула всі погані думки, ходжу на роботу. Вже два місця дізнавалася про роботу, проте там кредитну історію дивляться служба безпеки. Взяла номер і підійду на співбесіду. Бачу, що з моєю "кашею" один садочок мені і світить в роботі. Розгубилася щось. Дякую, що відповіли на мої питання. Зібралася назад до кучки
Парадокс: коли людина шукає кращу оплату праці для вирішення питань, її не дають таку можливість через кредитну історію. Не хочу так думати, бо офіційно мені не відмовили, але сказали, що перевіряють, пройти співбесіду, і на розгляд керівництва. То ж отак

Ок)) я і не знала, що концерт у нас))) я весь цей час відкинула всі погані думки, ходжу на роботу. Вже два місця дізнавалася про роботу, проте там кредитну історію дивляться служба безпеки. Взяла номер і підійду на співбесіду. Бачу, що з моєю "кашею" один садочок мені і світить в роботі. Розгубилася щось. Дякую, що відповіли на мої питання. Зібралася назад до кучки
Парадокс: коли людина шукає кращу оплату праці для вирішення питань, її не дають таку можливість через кредитну історію. Не хочу так думати, бо офіційно мені не відмовили, але сказали, що перевіряють, пройти співбесіду, і на розгляд керівництва. То ж отак

Не розумію, а яке їм діло до кредитної історії,? ви ж не кредит в них прийшли брати

Не розумію, а яке їм діло до кредитної історії,? ви ж не кредит в них прийшли брати
На роботі до війни, я була менеджером з продажів будматеріалів. Клієнти,закази, оплата через мене проходила. Тоді на роботу беручи перевіряли. Я не мала тоді ні одного боргу, ні однієї МФО. Війна, роботу змінила, закрилися. Влізла.... Зараз я шукаю, і зустрічаю, що перевіряють, коли є доступ до коштів, розрахунку. Тому даю теж собі питання: чому? Людина ж хоче працювати і її інтересах правильно і чесно. Ну...не знаю....скажу як далі склалося з роботою

На роботі до війни, я була менеджером з продажів будматеріалів. Клієнти,закази, оплата через мене проходила. Тоді на роботу беручи перевіряли. Я не мала тоді ні одного боргу, ні однієї МФО. Війна, роботу змінила, закрилися. Влізла.... Зараз я шукаю, і зустрічаю, що перевіряють, коли є доступ до коштів, розрахунку. Тому даю теж собі питання: чому? Людина ж хоче працювати і її інтересах правильно і чесно. Ну...не знаю....скажу як далі склалося з роботою
Знову качелі - каруселі ? ))) То значить не Ваше місце роботи - не отримають достойну робітницю ,буде інше місце ,не на часі ,цінуйте Себе 😉

Усім привіт! Сьогодні Таліон надіслав лист про відступлення прав вимоги Онлайн Фінанс. І тепер усі питання займу до них. Суму в Таліон дотягнули до 69 з копійками. Тіло 16 наче. Я вже ті старі записки в блокноті не дивлюся давно. Писала, щоб знати звідки ноги ростуть))))
Отакий рух поки. Як кіно в сезонах)))

Усім привіт! Сьогодні Таліон надіслав лист про відступлення прав вимоги Онлайн Фінанс. І тепер усі питання займу до них. Суму в Таліон дотягнули до 69 з копійками. Тіло 16 наче. Я вже ті старі записки в блокноті не дивлюся давно. Писала, щоб знати звідки ноги ростуть))))
У вас багато позик?
Як успіхи?

Яка різниця кому не платити?

Яка різниця кому не платити?
То ж я колись хочу заплатити може. Просто скажу як президент "не на часі". Що маю те маю. Життя моє, обставини мої, і я впевнена, що у кожного з нас є повно питань життя, які передують в першу чергу.
Ще якийсь технофінанс писав. Що можна частинами. І номер моб. А від кого вони, я не знаю. Бо не написали. Просто "технофінанс, оплатіть, інфа за номером тел....". Може то не до мене?🤣

Останнє редагування:
Сьогодні на пошті побачила, і в судовій владі. Як далі? Як побачити яка сума? Я завантажила з влади це на пошту. Може я не правильно шукаю?
Вчора ще не було нічого. Я дивилася. Чи можу я побачити справу, суму, як це зробити?

Останнє редагування модератором:
Переглянути вкладення 163230
Сьогодні на пошті побачила, і в судовій владі. Як далі? Як побачити яка сума? Я завантажила з влади це на пошту. Може я не правильно шукаю?
Вчора ще не було нічого. Я дивилася. Чи можу я побачити справу, суму, як це зробити?
Сума буде в позовній заяві,яку Ви маєте отримати через укрпошту,або в ел суді або ознайомитись безпосередньо в суді

Сума буде в позовній заяві,яку Ви маєте отримати через укрпошту,або в ел суді або ознайомитись безпосередньо в суді
Я не проживаю по приписці. Там ніхто не проживає. Як отримати справу?

Я не проживаю по приписці. Там ніхто не проживає. Як отримати справу?
в ел суді,якщо занесено,якщо нема кабінету,то зробить і вимагати занесення справи. Або ж коли отримаєте повідомлення з Укрпошти,їхати і отримувати. Як на мене,то краще через ел суд

в ел суді,якщо занесено,якщо нема кабінету,то зробить і вимагати занесення справи. Або ж коли отримаєте повідомлення з Укрпошти,їхати і отримувати. Як на мене,то краще через ел суд
Електронний суд є, не можу зайти, код пише формат не вірний....

Через додаток заходите? Спробуйте через сайт
Більш за все,справа є в ел суді,з 1.11
Тобто 15 .11 останній день подачі відзиву
Зайшла. Можна скину сюди скріни? Що я побачила. Я вперше таке...

Останнє редагування:
Зайшла. Можна скину сюди скріни? Що я побачила. Я вперше таке....вже тіпає
Скріни то можна,але ж там данні Ваші затріть
Зайшла. Можна скину сюди скріни? Що я побачила. Я вперше таке....вже тіпає
Переглянути вкладення 163231
Переглянути вкладення 163232
Переглянути вкладення 163233
Все це ось. Це ще буде щось? Я так розумію самої справи де описано-написано вимоги немає....
Натискате Мої справи. Висвічується віконечко з номером,натискаєте,висвічується документи по справі. От там є позовна. Завантажуєте і читаєте

Останнє редагування:
Дівчинка, розібрались з позовною?
Самої справи немає. Є номер вхідного листа і зафіксовано коли. 1лист. Призначення суддів. І я подивилася по районному суду до 3грудня мене немає на розгляд. Дивилася через комп теж, ті самі дані. Значить справу ще додадуть, чекаю. Завтра подивлюся. В листі лише вказано позивача, відповідача і дату 1 листопада.
Тобто один лист сторінка про те що позов, дата реєстрації. Самого тексту позову немає. Трохи переживаю. Бо перший раз. Щоб побачити ту справу що хочуть....

Назад
Угорі