Щоденник Вітайте новеньку) 38МФО на сумму 240тис. Ціль закрити до 1.05.25.

• Автор теми Автор теми Nataliia9
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 10K

Вкладення

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    19.7 Кб · Перегляди: 136
Майкредит, тіло +500грн на 5 платежів кожний місяць
Подскажите пожалуйста, вы сами им писали? У меня просрочка месяц, хочу тоже их выгодно разбить и закрыть. А то они продают эапб. Как это сделать?

Подскажите пожалуйста, вы сами им писали? У меня просрочка месяц, хочу тоже их выгодно разбить и закрыть. А то они продают эапб. Как это сделать?
Мені прийшла смс, що в кабінеті доступна реструктуризація. Десь через місяць після просрочення.

Финбар запропонували за тіло
Доброго дня!Підкажіть,будь ласка,яке протермінування у Вас коли запропонували за тіло?
І чи турбували оточення? (Бо мені сьогодні погрожували листом за місцем реєстрації та пунктом 4.1 договору зв'язок з третіми лицями)
і можливо по цьому щось підкажете?

Доброго дня!Підкажіть,будь ласка,яке протермінування у Вас коли запропонували за тіло?
І чи турбували оточення? (Бо мені сьогодні погрожували листом за місцем реєстрації та пунктом 4.1 договору зв'язок з третіми лицями)

і можливо по цьому щось підкажете?
Тенго не закрите, від оточення за них не чула. Финбар, санкредит, аванс турбували звінками, але не кожен день. Пару разів дзвонили. Але це не близьке оточення (батьки, сестри, брати)у них заблоковані невідомі, а дальнє оточення. В моєму випадку рідню чоловіка. Финбар десь через 1.5місяця.

Всім вітання! Ну ось прийшов травень, а кредити ще є. Думала, що буде швидко, але вийшло як є. Поки хоч без судів і то добре.

1 Швидкогроші 6000
2 Тенго 10000
3 Треба 7800
4 кредит каса 22000
5 милоан 5000
6 финбар 15000
7 кредит 7 22000

8 амиго 8000
9 манивео 9000
10 авира 4000

11 cly 4000
12 старфин 3500
13 майкредит 4000
14 кредит плюс 11000
15 сос кредит 10000
16 Аванс 6000
17 панго 6000
18 Егроші 3000
19 Санкредит 3000

20 Алекс 3500
21 фьорст кредит 4000
22 Финсфера 5000
23 Лимон 4000
24 Селфи 4000
25 слон кредит 8000

26 фьрст кредит 3000
27 нові кредити 5000
28 клт кредит 6500
29 містер мані 2500
30 Финберт 5000
31 легко кредит 5000
32 кредит сенд 3500
33 Микрокеш 1500
34 топ кредит 7500
35 просто кредит5000
36 лови лаве 4000
37 изи кеш 4000
38 турбо гроші 6000

Почнемо з хорошого:
  • 16 з 38 закрито. 17та cly домовилися на понеділок + 1000грн до тіла.

• З того що пам’ятаю по умовам закритя:
  • Милоан за тіло + 1.5к
  • Кредит за 11к замість 22к, тобто десь 50% від тіла, але нерви тріпанули чуток.
  • Кредит + розтермінування тіла на 3 частини.
  • Топ кредит(ще поки в списку, буде в цьому місяці останні платіж) розтермінування на 3 частини + 2к до тіла. Продали Технофінансу.
  • Лимон +Манівео.Передали Таліон. Супер адекватні. Зробили знижку від тіла в рн 30% + розтермінували на 3 платежі, закрила раніше їх.
  • Слон 50% від тіла

• Ну і по мінусам: кредит каса не закрита до цих пір, найбільший борг. НІ на які «уступки» не йдуть. Був борг з % 30, закинула 15к, був залишок 15, зараз знов набігло 30к. Короче як зайду в кабінет – депресія. Треба закрити їх одним платежем, а ніяк не виходить. Сильно не турбують нікого, але знаю що якщо подадуть на суд – все виконавча назначить.
  • По турбуванню оточення:
  • Дуже погані Кредит 7 були. Писали погрози всім, кого знайшли. Написала їм, що принципово закрию їх останніми – через 2 тижні почали надсилати норм умови.
  • CLT звонить від них чувак, представляється слідчим, Швець Віктор Васильович. На прохання надати інформацію з приводу справи – зливається. Їде до мене описувати майно) Ну таке, підуть на закриття останніми.

Firstcredit подали до суду з тілом 3000грн.Загальна сума позову в рн 5к. Це до питання, що з маленькими сумами не йдуть до суду. Затра будемо розбиратися що і як.

Вкладення

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    37.4 Кб · Перегляди: 101
Firstcredit подали до суду з тілом 3000грн.Загальна сума позову в рн 5к. Це до питання, що з маленькими сумами не йдуть до суду. Затра будемо розбиратися що і як.
Через скільки часу подали до суду?

Мене вони продали ФінФорсу, наче. Теж погрожують судом 🥵

Пропонували тіло чи якісь лояльні умови за весь цей час?
Та ні. Телеграм, вайбер, пошта точно ні, переглянула сьогодні. Може по телефону, але в мене стишування на незнайомі.

Мене вони продали ФінФорсу, наче. Теж погрожують судом 🥵
Про передачу також на пошті нічого не знайшла, в основному коли продають - повідомляють якось письмово. Короче, будьте з ними уважні на всяк випадок..

Про передачу також на пошті нічого не знайшла, в основному коли продають - повідомляють якось письмово. Короче, будьте з ними уважні на всяк випадок..
Так, вони повідомляли. Лист, всі справи 🙃

А защита стоит от 6к... хитрожопые, я наверное бы ждал решения
суда, и эти 5к оплатил бы им напрямую заранее договорившись без открытия вп, время то будет насобирать эти деньги.

Лучше так чем суд на 30к с 3к через год, вам ещё повезло не все так плохо.

А защита стоит от 6к... хитрожопые, я наверное бы ждал решения
суда, и эти 5к оплатил бы им напрямую заранее договорившись без открытия вп, время то будет насобирать эти деньги
Да, я так и думаю. Завтра наберу их напрямую, что они предложат. Либо напрямую оплатить им, либо уже по исполнительному. В защите там нет никакого смысла..

Да, я так и думаю. Завтра наберу их напрямую, что они предложат. Либо напрямую оплатить им, либо уже по исполнительному. В защите там нет никакого смысла..
Да я им по своему суду звонил, но у меня сумма с 8к 23к+судовый сбор почти 3к, вобщем около 26, они мне ответили, что уже подали позов и только 1м платежем всю сумму. Не защищаюсь, потому что шансов очень мало, думаю тоже после решения суда с ними договориться как то на части без вп, ну или пускай снимают по 20%, сейчас много кто на пороге в суд, уже времени много прошло с ними тоже решать деньги нужны, на все нехватает, решил все на самотёк и сделать акцент на зароботке денег, а там уже будь что будет кого-то успею закрыть кого-то нет.

Кого не успею до судов, останутся "хвосты" в виде вп, которые постепенно оплачу, на большие позовы с норм шансами найму удвоката. Как-то так думаю

сделать акцент на зароботке денег, а там уже будь что будет кого-то успею закрыть кого-то нет
Да, тоже стараюсь меньше думать о долгах, а о том как заработать. Все равно закрыть хотелки всех за 1 месяц не получиться. У Вас много осталось по количеству МФО?

Да, тоже стараюсь меньше думать о долгах, а о том как заработать. Все равно закрыть хотелки всех за 1 месяц не получиться. У Вас много осталось по количеству МФО?
Осталось около 15 мфо, может больше, не считаю послелнее время и 5договоров от банка проданные факторингу. Общая сумма около 120к сейчас осталось по мфо и 75к по банку.

12 мфо закрыл.
Последние 2мес почти все стоит на месте по закрытиям кредитов(деньги на другое нужны).

за март добил кредит плюс реструктуризация была, внёс последний платеж и закрыл его и 1договор от банка закрыл на 30к в 2 платежа и все...

На остальные договора по банку сейчас денег нет платить не буду.

Остальные мфо тоже месяц ничего не буду платить, в июне начну снова закрывать кто предложит за тело.

Обидное что талион сейчас просят пол тела, денег нет. Там сумма 9к это половина тела.

Как-то так. Может что-то где-то ошибся в цифрах, но картина примерно такая сейчас.

Обидное что талион сейчас просят пол тела, денег нет. Там сумма 9к это половина тела.
Талион у меня были супер адекваты. Тоже предложили скидку от тела, я попросила подождать неделю, думала оплачу одним платежем. В итоге не выйшло. Написала им, что так и так и они еще предложили разбить ту суму на 3 платежа.
Половина уже есть, можно считать

Половина уже есть, можно считать
Если в сумме за грн по телам то это примерно треть , не считая того что некоторые подают в суд и насчитывают в 3-4 раза больше от тела.

Талион у меня были супер адекваты. Тоже предложили скидку от тела, я попросила подождать неделю, думала оплачу одним платежем. В итоге не выйшло. Написала им, что так и так и они еще предложили разбить ту суму на 3 платежа.
Завтра им позвоню попробую тоже договориться, 29к через суд(это что они сейчас насчитали( не хочется с ними судиться, может подождут месяц и хотя бы тело на части.), потому что уже чуйка когда такие предложения делают, то собираются в суд

Назад
Угорі