Щоденник Вітайте новеньку) 38МФО на сумму 240тис. Ціль закрити до 1.05.25.

• Автор теми Автор теми Nataliia9
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 10K
Та что-то и после форума всеравно паника и страх ... не проходят особо... но не такие сильные
Та успокойся ты, не хандри. Это пройдёт. У кого раньше, у кого — позже. От менталки зависит. Так что накрути себе хвост на узбагойку и будет тебе счастье)))
B4120441-70A8-47BB-94AD-1E1BD269B1D7.jpeg

В мене така сама ситуація вже третій раз.Понабирала всюди де могла.
Вже йдуть просрочки,і дзвонять родичам.Це просто яма .Незнаю як зі мною ще спілкуються рідні
Я вже 3 раз їх підставила,просто жити не хочу.
Прекрасно вас розумію. Теж моє третє коло пекла. І дуже соромно перед батьками, що зараз вони вплутані у весь цей бруд разом зі мною. Але паралельно це і стимул для мене - довести всім, що я не божевільна, можу контролювати своє життя і не повертатися в борги

Це ж не ви їм дзвоните, чого не спілкуватись? Я не можу зрозуміти, коли рідні відвертаються через кредити. Тупішої причини і не придумаєш.
Це ж не ви їм дзвоните, чого не спілкуватись? Я не можу зрозуміти, коли рідні відвертаються через кредити. Тупішої причини і не придумаєш.
Легко, со мной даже развелись)))

Останнє редагування:
Я пам’ятаю вашу історію 😢 ну і не треба вам така людина. Ще знайдете підтримку і натхнення
Та это понятно... Людей много
Я пам’ятаю вашу історію 😢 ну і не треба вам така людина. Ще знайдете підтримку і натхнення
Я это к тому, что это нормальное явление

Легко, со мной даже развелись)))
Щось мені підказує що скоро Ваша бивша з кимось буде жити... жінки здебільшого не часто йдуть в нікуди а зазвичай до когось. У вашому випадку до того хто буде утримувати.
Ну не знаю, чи нормальне) але видно, поширене.
При чому читаючи форум, жінки набираються частіше і чоловіки їм пробачають, а як хлоп нагребе то все я пішла...

Щось мені підказує що скоро Ваша бивша з кимось буде жити... жінки здебільшого не часто йдуть в нікуди а зазвичай до когось. У вашому випадку до того хто буде утримувати.

При чому читаючи форум, жінки набираються частіше і чоловіки їм пробачають, а як хлоп нагребе то все я пішла...
Да бога ради, счастья и здоровья.

Всім вітання! Вирішила кожного місяця підбивати підсумки.

Закриття за листопад:
1.Авіра
2.Аванс
3.Санкредит
4.Лови лаве
5.Микрокеш
6.Є гроші

В реструктуризації:
1.Клик кредит, розбили на 4 платежи кожних 2 тижні, 1,5 тіла. Тут я мабуть поспішила, потрібно було чекати шось дешевшого
2. Майкредит, тіло +500грн на 5 платежів кожний місяць

Всі кредити закриті не більше ніж +1000грн до тіла. Є гроші та лови лаве закриті до протермінування.

Прозвони: СLY(одна контора Авира) поки найбільш «нарвані» зі списку. СМС від МФО до уваги не беру зовсім, але ця контора дістала всіх з перших днів просрочкі. Зараз нарахували більше 2х тіл – будуть чекати поки не запропонують щось адекватне.
Пропозиції:
1.Финбар запропонував за 20 тисяч закрити питання (тіло 15)наразі це для мене дорого.
2. Мілоанівські зробили гарну пропозицію, але дали 3 дні – не встигну. Від інших крім лякалок пропозицій немає
3.Кредит каса через фіолетову кнопку в процесі зактриття, так як один з найбільших по тілу. Але з кнопкою будьте уважні – писала вище. За пропущений платіж в рамках дисконтного періоду нарахували штраф, платіжки ніхто мені не відміняв, лише заморозили відсотки на місяць.

Закриття за листопад:
1.Авіра
2.Аванс
3.Санкредит
4.Лови лаве
5.Микрокеш
6.Є гроші

В реструктуризації:
1.Клик кредит, розбили на 4 платежи кожних 2 тижні, 1,5 тіла. Тут я мабуть поспішила, потрібно було чекати шось дешевшого

Всі кредити закриті не більше ніж +1000грн до тіла. Є гроші та лови лаве закриті до протермінування.

Прозвони: СLY(одна контора Авира) поки найбільш «нарвані» зі списку. СМС від МФО до уваги не беру зовсім, але ця контора дістала всіх з перших днів просрочкі. Зараз нарахували більше 2х тіл – будуть чекати поки не запропонують щось адекватне.
Пропозиції:
1.Финбар запропонував за 20 тисяч закрити питання (тіло 15)наразі це для мене дорого.
2. Мілоанівські зробили гарну пропозицію, але дали 3 дні – не встигну. Від інших крім лякалок пропозицій немає
3.Кредит каса через фіолетову кнопку в процесі зактриття, так як один з найбільших по тілу. Але з кнопкою будьте уважні – писала вище. За пропущений платіж в рамках дисконтного періоду нарахували штраф, платіжки ніхто мені не відміняв, лише заморозили відсотки на місяць.
дякую що пишете! Вітаю! Клік і май кредит через скільки дали пропозицію і як написали ?

дякую що пишете! Вітаю! Клік і май кредит через скільки дали пропозицію і як написали ?
Клік кредит десь на 5 -7 день протермінування зайшла в кабінет без смс, просто щоб глянути суму і там була доступна реструктуризація. Тіло було 4000грн, на розбиття пішло 6200грн. Ну таке, думаю що поспішила ,але радує те, що 2 платіжки зробила, ще 2 і питаня зактрито.

Май кредіт десь на 23-25 день приблизно. Пришла смс, перейшла за посиланням, там тіло +500грн ще й платіж один раз в місяць, тому відразу підключила.

Закриття за листопад:
1.Авіра
2.Аванс
3.Санкредит
4.Лови лаве
5.Микрокеш
6.Є гроші

В реструктуризації:

Пропозиції:
У вас гарний темп)
З моєю зарплатнею темпи поменші)
Вітаю)

У вас гарний темп)
З моєю зарплатнею темпи поменші)
Вітаю)
Дякую. Але там тіла не великі, середній чек десь 4000грн. Як підуть більші тіла, а є декілька в рн 20тис, то хоча б по 1 закривати в місяць. Вирішила діяти, як радять на форумі: або норм пропозиція, або невелике тіло і не розігнали свої апетити ще..

Клік кредит десь на 5 -7 день протермінування зайшла в кабінет без смс, просто щоб глянути суму і там була доступна реструктуризація. Тіло було 4000грн, на розбиття пішло 6200грн. Ну таке, думаю що поспішила ,але радує те, що 2 платіжки зробила, ще 2 і питаня зактрито.

Май кредіт десь на 23-25 день приблизно. Пришла смс, перейшла за посиланням, там тіло +500грн ще й платіж один раз в місяць, тому відразу підключила.
Так від майкредіт була гарна пропозиція))

Підкажіть, будь ласка, можливо хтось в курсі Лімон (вони ж Манивео) хочуть передати Таліону. Я їх цей місяць не планую зактривати. Поставила ціль на Кредит Касу і Финбар запропонували за тіло, а там тіла великі.
Суть питання - чи можна з цим Таліоном домовитися на норм умови, чи краще закрити їх до передачі Таліону. Але справа в тому, що нічого не пропонують, навіть знижку на %, не кажу вже за тіло.

Підкажіть, будь ласка, можливо хтось в курсі Лімон (вони ж Манивео) хочуть передати Таліону. Я їх цей місяць не планую зактривати. Поставила ціль на Кредит Касу і Финбар запропонували за тіло, а там тіла великі.
Суть питання - чи можна з цим Таліоном домовитися на норм умови, чи краще закрити їх до передачі Таліону. Але справа в тому, що нічого не пропонують, навіть знижку на %, не кажу вже за тіло.
З Таліоном набагато простіше домовитись. Багато людей закрило за півтіла. Мені теж колись так пропонували.

%+%, пролонгація замість зактриття. Взяття нового, щоб не вийти в просрочку по старому. Схема доволі проста. І да, краще в МФО не знатися)
Кого цікавить інформація по фіолетовій кнопці Кредит каси: вони дають можливість призупинити відсотки на 30 календарних днів, але платежі, які є в цьому проміжку часу маєте спрачувати - в інакшому випадку штраф. Отримала ще відповідь на пошту.
Як знайти ту кнопку?

Назад
Угорі