Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Самої справи немає. Є номер вхідного листа і зафіксовано коли. 1лист. Призначення суддів. І я подивилася по районному суду до 3грудня мене немає на розгляд. Дивилася через комп теж, ті самі дані. Значить справу ще додадуть, чекаю. Завтра подивлюся. В листі лише вказано позивача, відповідача і дату 1 листопада.
Тобто один лист сторінка про те що позов, дата реєстрації. Самого тексту позову немає. Трохи переживаю. Бо перший раз. Щоб побачити ту справу що хочуть....
Телефонуйте в суд,а краще через ел суд пишіть заяву про додавання позовної заяви для ознайомлення

Як це зробити через елсуд?
Я бачила там в меню заява. Це там писати?
Я писала заяву через сайт,а не додаток,там підтягуються всі дані. Номер справи,Ваші дані. І є зразки заяв. Така як Вам потрібна,є у зразках.
Спробуйте зайти через сайт. Може там і позовна є. Додаток довго не працював.

Для
Я писала заяву через сайт,а не додаток,там підтягуються всі дані. Номер справи,Ваші дані. І є зразки заяв. Така як Вам потрібна,є у зразках.
Спробуйте зайти через сайт. Може там і позовна є. Додаток довго не працював.
Я заходжу на сайт елсуду? Там є зразки заяв? Буду вранці методом самопізнання. І ще уточніть якщо дзвонити на суд, то так і казати щоб скинули позовну на електронну? Чи як?

Ок. Таке може бути що не додали саму позовну? В елсуд
Позовну заяву позивач направляє або тільки в суд,або і відповідачу теж. Відповідачу в паперовому вигляді. А суд має перевірити наявність кабінету в ел суді і завантажити позов в кабінет відповідача. Має бути завантажено,але ж зателефонуйте в суд ,запитайте,в районних судах більш менш ідуть на контакт. І пошукайте самі через сайт. В "Мої справи",обираєте справу "Документи по справі".

Дівчинка, в додатку есуд ,там де номер справи,вона у Вас одна,є "Реєстраційна карта вхідного документу" і прикріплені додатки,там, в додатках, буде позовна. В самому кінці

Останнє редагування:
Через додаток заходите? Спробуйте через сайт
Більш за все,справа є в ел суді,з 1.11
Тобто 15 .11 останній день подачі відзиву
Дзвонила в суд. Хвилююся капець. Позовна сьогодні завтра буде в кабінеті. Сказала секретар, що це лише ухвала, ще не зрозуміло, чи в них вона буде розглядатися чи де. Коли починається 15днів? Як я отримала позов завтра наприклад? Чи з 1.11 дата реєстраційної картки?Чи коли суд виніс рішення тоді ці 15 днів на оскарження? Я не знаю ці терміни. І коли починається відлік в моїй ситуації?
Агов, хтось є?))) підкажіть відповідь!)))

Останнє редагування:
Дзвонила в суд. Хвилююся капець. Позовна сьогодні завтра буде в кабінеті. Сказала секретар, що це лише ухвала, ще не зрозуміло, чи в них вона буде розглядатися чи де. Коли починається 15днів? Як я отримала позов завтра наприклад? Чи з 1.11 дата реєстраційної картки?Чи коли суд виніс рішення тоді ці 15 днів на оскарження? Я не знаю ці терміни. І коли починається відлік в моїй ситуації?
Агов, хтось є?))) підкажіть відповідь!)))
Взагалі то коли з'явилась справа в ел суді,це і є початок терміну. Цікаво чому не одразу завантажили саму позовну заяву. Якщо будете захищатись,то повідомте про це адвоката,хоча він і сам побачить це. Але ж,якщо не встигаєте в терміни з дня опублікування в ел суді,можна писати клопотання про подовження терміну на відзив.

Взагалі то коли з'явилась справа в ел суді,це і є початок терміну. Цікаво чому не одразу завантажили саму позовну заяву. Якщо будете захищатись,то повідомте про це адвоката,хоча він і сам побачить це. Але ж,якщо не встигаєте в терміни з дня опублікування в ел суді,можна писати клопотання про подовження терміну на відзив.
Сказала секретар, що не відскановані справа ще, що сьогодні завтра буде в кабінеті. Ось так.

Доброго вечора. Розкажіть про рефінансування кредиту як воно насправді, хто стикався і робив. Я читаю інтернет- до уже гарно пишуть, що все чудово. Підкажіть де на форумі я можу детально прочитати. Я не можу знайти))) перепрошую. Буду вдячна

Я читаю інтернет- до уже гарно пишуть, що все чудово.
Перекредитирование — супер, только для вас ли? Смотрите что бы не оказалось хуже по условиям чем есть. (Например: взял 4 к, закрыл две шараги. Ням, кажись. А тут — комиссия за выдачу в 1 к. И получил на руки только 3 к. И того — не ням, а кусь) ПС тоже думал, но ушёл в просрочки, и не жалею)

Перекредитирование — супер, только для вас ли? Смотрите что бы не оказалось хуже по условиям чем есть. (Например: взял 4 к, закрыл две шараги. Ням, кажись. А тут — комиссия за выдачу в 1 к. И получил на руки только 3 к. И того — не ням, а кусь) ПС тоже думал, но ушёл в просрочки, и не жалею)
Якщо кредит банку і зараз не рахують дійсно вони штрафи і пеня, лише той мінімальний внесок, що є. Я так розумію, що візьмуть суму наприклад ту що до сплати наприклад 7 тис що залишилася і розбивають на років 2-3 з меншим внеском? Чи тут є підводні камені, що сума виходить більша вже добивили ще більшу суму просто плюс на ці 2-3 роки? Як зрозуміти саму систему рефінансування?

Якщо кредит банку і зараз не рахують дійсно вони штрафи і пеня, лише той мінімальний внесок, що є. Я так розумію, що візьмуть суму наприклад ту що до сплати наприклад 7 тис що залишилася і розбивають на років 2-3 з меншим внеском? Чи тут є підводні камені, що сума виходить більша вже добивили ще більшу суму просто плюс на ці 2-3 роки? Як зрозуміти саму систему рефінансування?
Рефінансування це продовження кредиту. Зазвичай таке пропонують банки,навіть якесь МФО пропонувало,коли виплачено більша половина платежів і вже пішли платежі для зменшення тіла кредиту. Тоді банк дає новий кредит,яким гаситься залишок і позичальник отримує більше грошей,ніж залишилось заплатить по першому кредиту. Тобто банк знов дав в кредит те саме тіло,що по першому кредиту ,і знов спочатку платежами платяться відсотки,а колись тіло.
Переплату навіть не уявить,яка буде...

Рефінансування це продовження кредиту. Зазвичай таке пропонують банки,навіть якесь МФО пропонувало,коли виплачено більша половина платежів і вже пішли платежі для зменшення тіла кредиту. Тоді банк дає новий кредит,яким гаситься залишок і позичальник отримує більше грошей,ніж залишилось заплатить по першому кредиту. Тобто банк знов дав в кредит те саме тіло,що по першому кредиту ,і знов спочатку платежами платяться відсотки,а колись тіло.
Я зрозуміла.

То щось у Вінниці в повітрі мабуть

ух йопт, Боже збав

Назад
Угорі