Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Привіт. Не хочу створювати окрему тему. Потрібна консультація, щоб я знала що воно таке. Маю заплатити податок за землю. Там мала сума. Сестра сьогодні прийде, покаже як створити кабінет, там треба якийсь ключ.... То таке, а от що мене хвилює, що то за кабінет, чи не побачить вона мої МФО, вона знає, та не всю правду гірку. Тобто цікавить, яка інформація буде видна в тому кабінеті і що воно таке. Дякую

Привіт. Не хочу створювати окрему тему. Потрібна консультація, щоб я знала що воно таке. Маю заплатити податок за землю. Там мала сума. Сестра сьогодні прийде, покаже як створити кабінет, там треба якийсь ключ.... То таке, а от що мене хвилює, що то за кабінет, чи не побачить вона мої МФО, вона знає, та не всю правду гірку. Тобто цікавить, яка інформація буде видна в тому кабінеті і що воно таке. Дякую
а земля в аренді?

Тобто цікавить, яка інформація буде видна в тому кабінеті і що воно таке. Дякую
Доброго дня. Це ваш кабінет платника податків на оф сайті податкової

До якихось боргів він не має ніякого навіть стороннього відношення.

Доброго дня. Це ваш кабінет платника податків на оф сайті податкової

До якихось боргів він не має ніякого навіть стороннього відношення.
Дякую!!!
а земля в аренді?
Ні, там 30 соток городу.

Привіт. Підкажіть, чому мені дзвонить отп банк? Є в антиспамі кожного дня. Я з ними справи немаю. Ні кредиту, нічого. Колись давно дізнавалася за позику, але то було до війни і я передумала. Не взяла. Не можу зрозуміти ці пропущені.

Привіт. Підкажіть, чому мені дзвонить отп банк? Є в антиспамі кожного дня. Я з ними справи немаю. Ні кредиту, нічого. Колись давно дізнавалася за позику, але то було до війни і я передумала. Не взяла. Не можу зрозуміти ці пропущені.
може хоче запропонувати кредит) мені всякі шараги постійно цим спамлять, навіть у вайбері

може хоче запропонувати кредит) мені всякі шараги постійно цим спамлять, навіть у вайбері
Може. Але я маю погану історію кредитну. Ще є думка, що коли продали єгроші, не помню вже кому ...то на пошту щось приходили з реквізитами на сплату до отп. Може вони цей отп сплати хоче? Таке може бути?

Може. Але я маю погану історію кредитну. Ще є думка, що коли продали єгроші, не помню вже кому ...то на пошту щось приходили з реквізитами на сплату до отп. Може вони цей отп сплати хоче? Таке може бути?
Вітаю. А ви вже розрахувались зі своїми позиками?
Читала історію вашу,цікаво стало)

Єгроші продають кредитпроінвесту,то до отпбанку не мають ніякого відношення, отпбанк дзвонить скоріше всього запропонувати кредит,тем паче якщо ви колись хотіли там оформити...а яка кредитна іх не хвилює,це просто "запропонувати"

Усім привіт. Впала в паніку, це вперше за весь час крайній. Вчора дивлячись відео котиків і ігри з дітьми по тік току, мені потрапило відео "наслідки несплати кредитів МФО", я думаю ану подивлюся. Подивилася, там на завершенні було речення, що якщо доведено факт шахрайство, того хто взяв кредит можуть посадити до в'язниці. Якщо чесно, я ледве не впала.... Трохи відволіклася по справам і мені приходить смс від єгроші, що можливе подання в суд на доведення шахрайства з метою неповернення коштів. Я вдруге просто шокована. Будь ласка, поясніть мені це шахрайство, чи є випадки, що людина потрапляла за грати? Можливо я включилася в своє життя і зовсім не розумію, що мою серйозні проблеми з цими МФО? Одним словом- поясніть мені, буду вдячна

Усім привіт. Впала в паніку, це вперше за весь час крайній. Вчора дивлячись відео котиків і ігри з дітьми по тік току, мені потрапило відео "наслідки несплати кредитів МФО", я думаю ану подивлюся. Подивилася, там на завершенні було речення, що якщо доведено факт шахрайство, того хто взяв кредит можуть посадити до в'язниці. Якщо чесно, я ледве не впала.... Трохи відволіклася по справам і мені приходить смс від єгроші, що можливе подання в суд на доведення шахрайства з метою неповернення коштів. Я вдруге просто шокована. Будь ласка, поясніть мені це шахрайство, чи є випадки, що людина потрапляла за грати? Можливо я включилася в своє життя і зовсім не розумію, що мою серйозні проблеми з цими МФО? Одним словом- поясніть мені, буду вдячна
Не слышал про такие случаи фишка в том что им нужно доказать что вы взяли деньги с целью их не вернуть а я например раньше когда общался с ними всем кредиторам говорил что верну обязательно но позже, в мошенничестве только биты обвиняли

Останнє редагування:
Не слышал про такие случаи фишка в том что им нужно доказать что вы взяли деньги с целью их не вернуть а я например раньше когда общался с ними всем кредиторам говорил что верну обязательно но позже в мошенничестве только биты
Я тим більше брала і повертала. Тим більше брала на свої документи і дані. Роботу єдине, що вказала ту, де колись робила. Варто переживати?

Меньше тік-ток дивіться... сходіть на європейську до Скайпарку в суботу на концерт Друга ріка, розвійтесь.
І меньше дурні читайте і дивіться.

Назад
Угорі