А де саме? Мені цікаво.Це реклама ,якихось людей ,про це вже давно проговорили на форумі
реклама це одна сторона, а сама проблема з якої мало хто вибирається вже друга
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А де саме? Мені цікаво.Це реклама ,якихось людей ,про це вже давно проговорили на форумі
Читайте більше форум ,тут вже є відповіді на всі запитанняА де саме? Мені цікаво.
реклама це одна сторона, а сама проблема з якої мало хто вибирається вже друга
Да, люди жаловались что могут докопаться до кого то из окружения) у одной девушки вообще каждый день просто соседям звонили) скажите пусть в следующий раз запишет разговорДоброго дня, форумчани. Вчора мала дуже неприємну розмову з сестрою по моїм питанням. Вчора їй дзвонили як скажені, вона вже на десятий дзвінок відповіла і послала за рос кораблем. Але мене чекало вечері стрес. Я всю правду не розповіла, лише частково про перекредитування, як сталося, що я створила собі ці проблеми. Але скажу дещо про що тут на форумі не зустрічала інформації. Значить вчора сестрі дзвонили різні номера: код Нідерланди,Польща, Німеччина. Далі їй приходили коди на підтвердження на її карту приват і ПУМБ зарплата. Дзвонила вона в банк, підтвердила що не вона запити на коди робила, ці номери озвучила- банк сказав колектори і шахраї. Змінила фінансовий номер і встановила що лише за її згодою до карт доступ( якщо я її правильно зрозуміла). Далі: коди приходили на опердат якийсь від Дії!!! Мені такого ніхто не робить. Максимум це спроба зняття з тої карти, яка у МФО, але я її поміняла давно. Отже, це може бути таке, що ці колектори її д'дістають таким чином? Показувала ці номери мені, коди, я м'яко кажучи шокована. Вчора писали мені за єгроші від останньої колекторської фірми технофінанс. На тіло. Я поки сказала у вересні з ними працюватиму. Думаю, може то вони бо суму сестрі озвучили 45 тис...тіло 17...таку саму як мені. Щось нове творять очевидно: чіпають чужі карти і доступи до речі до її вайбера фейсбуку. Соц мережі закриті в неї. Таке робилося вчора. В когось були такі випадки?
До речі, до вчора її не турбували з лютого. От цікавить це: чи справді ці шараги можуть чужі карти, доступи до карт чіпати, через мене?
Нічого нового. Картки сестри не чіпали, скоріше увімкнули смс бомбер, а коди різних країн то взагалі класика. Шахраї користуються віртуальними АТС тому і номери такіДоброго дня, форумчани. Вчора мала дуже неприємну розмову з сестрою по моїм питанням. Вчора їй дзвонили як скажені, вона вже на десятий дзвінок відповіла і послала за рос кораблем. Але мене чекало вечері стрес. Я всю правду не розповіла, лише частково про перекредитування, як сталося, що я створила собі ці проблеми. Але скажу дещо про що тут на форумі не зустрічала інформації. Значить вчора сестрі дзвонили різні номера: код Нідерланди,Польща, Німеччина. Далі їй приходили коди на підтвердження на її карту приват і ПУМБ зарплата. Дзвонила вона в банк, підтвердила що не вона запити на коди робила, ці номери озвучила- банк сказав колектори і шахраї. Змінила фінансовий номер і встановила що лише за її згодою до карт доступ( якщо я її правильно зрозуміла). Далі: коди приходили на опердат якийсь від Дії!!! Мені такого ніхто не робить. Максимум це спроба зняття з тої карти, яка у МФО, але я її поміняла давно. Отже, це може бути таке, що ці колектори її д'дістають таким чином? Показувала ці номери мені, коди, я м'яко кажучи шокована. Вчора писали мені за єгроші від останньої колекторської фірми технофінанс. На тіло. Я поки сказала у вересні з ними працюватиму. Думаю, може то вони бо суму сестрі озвучили 45 тис...тіло 17...таку саму як мені. Щось нове творять очевидно: чіпають чужі карти і доступи до речі до її вайбера фейсбуку. Соц мережі закриті в неї. Таке робилося вчора. В когось були такі випадки?
До речі, до вчора її не турбували з лютого. От цікавить це: чи справді ці шараги можуть чужі карти, доступи до карт чіпати, через мене?
Бачите, я цього не знала, що кодами інших країн можуть бути номери. Мені тривожно, щоб її карти не чіпали. Бо вкотре пояснювала що вона платити не буде і я категорично позичати ніде не буду. Показувала наш форум, досвід людей, то вона читала, і наче заспокоїлася. Ну ми з 18.00 до 23.00 вели бесіди.... Одним словом: дурне я що влізло, картаюсь. Але вчора сказала я, що хай це займе час, але я сама все зроблю. В добрий час.Нічого нового. Картки сестри не чіпали, скоріше увімкнули смс бомбер, а коди різних країн то взагалі класика. Шахраї користуються віртуальними АТС тому і номери такі
Просто не бачили.Але скажу дещо про що тут на форумі не зустрічала інформації.
Казала, що може шахраї взагалі, бо карти я не чула щоб чіпати могли через мої займиПросто не бачили.
Фізично не можливо перелопатити майже два мільйона постів.
Все це вже відбувалось і не раз.
І ще одне: це може бути і не через вас.
Шахраїв повно.
Знаю, проходив.Сестра моя не може поставити антиспам через роботу. Тому її виводять капітально ці дзвінки.
з кредит капітал можна домовлятися. Мій брат мав кредитну карту в Альфа банк, була заборгованість декілька років. Продали кредит капітал. То він з ними погодив розтермінування на 6місяців і йому ще від суми боргу відняли 20%Привіт. 18 червня 6 міс протермінування. Кредит7, алікскредит, кредит+ я ще в них. Продали- єгроші- кредитпромінвест, ці далі технофінанс. Манівео-таліон. Мійкредит -ЕАПБ. Мілан, селфі- Кредит капітал. До речі селфі мене продали ось на днях. Надіслали лист на пошту. Поки так....
Им главное наобещать красиво, чтоб им заплатили)Сміюся. Читаю на телеграм антиколнктор про видалення кредитів з історії за 4 тис....От людей розводять....
![]()
Сміюся. Читаю на телеграм антиколнктор про видалення кредитів з історії за 4 тис....От людей розводять....
![]()
Я в шоці...![]()
Удалятели из баз мфо теперь прикрываются форумом
Поступили мне такие интересные данные. В общем, на одном скрине оставлена ссылка на наш форум. Ну, что можно сказать... Пытаются разными способами инстаграмные удалятели завладеть деньгами доверчивых граждан. Теперь понятно, откуда потом появляются претензии конкретно к форуму. Все тайное...anticollector.ua
Ці інопланетяни раніше любили нотаріальні написи клепать. Зараз хто знаПривіт. Сього смс і на пошту лист від кредит 7 про відступлення новому кредитору "Українські фінансові операції". Хто такі? Не знайшла інформації про них.