Djekkkson
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1271
- Реакції
- 1340
- Бали
- 2060
Djekkkson не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мене сьогодні судом лякали. Кажу вперед з піснею, каже мені: не вірите гляньте реєстр. Глянув перше по даті, відмовити в повному обсязі.![]()
Ну що ж ..є в мене Євген "однопартієць по мірі"по МФО і прострочці, продали мене сьогодні початківці єгроші далі...маю нових хазяїв. Не хіло( як педагогиня) скажу нарахували за 5 місяців. Якщо раптом продать і подадуть на всі 100 тис, судитись буду точно. Бо стільки відсотку не дам, щоб геть роздеру, чи сама, чи з судом. Чому Євген бо теж продали його туди. Короче, мені все одно, тоді вирішуватиму. Хай рахують. Чому так, ну що продали далі?бо я не спілкуюсь. Від попередніх було лише два листа на електронку на всю суму з потрохами. Я не спілкуюсь взагалі!!! Тому далі буде. А що буде скажу. Чесно, думала, почну сплачувати....життя так домальовує питання, що я офігіваю...тому тому так. Не знаю....моє зараз на першому питанні, все решта в третю чергу. Чим закінчиться, вже точно байдуже. Просто згадую, як я боялася на початку, чесно, язик присихав до піднебіння, дихати не могла, не їла і не спала. Була з Вами, не знаю, але допомогли опанувати себе, змінилася, і як ... Але мені стало все одно. Що буде те буде. Зараз байдуже.