Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10161
- Реакції
- 18503
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У нас такого не былоАга тобто вана рекомендувала
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У нас такого не былоАга тобто вана рекомендувала
![]()
Юристо, шукала відгуки по юридичних компаніях, які пропонували послуги банкрутства і натрапила на цей форум, написала до юриста, він і порекомендував
Читайте ,багато читайте ,є профільні теми по всим шарагам ,а як що не секрет який юрист порадив
Випадково зачепив спойлер (((
Ну тут ,мабуть треба розібратись ,хоча я не компетентний в питанні банкрутства ,але на форумі є Strom ,юрист ,який зможе вам за потреби допомогтиЮристо, шукала відгуки по юридичних компаніях, які пропонували послуги банкрутства і натрапила на цей форум, написала до юриста, він і порекомендував
Створіть свій щоденник зі списком МФО, а ми підтягнемось)))Юристо, шукала відгуки по юридичних компаніях, які пропонували послуги банкрутства і натрапила на цей форум, написала до юриста, він і порекомендував
Доброго вечора. Можете завтра набрати в ТГ @Strom0388, якщо потрібна консультація, з банкрутства...Юристо, шукала відгуки по юридичних компаніях, які пропонували послуги банкрутства і натрапила на цей форум, написала до юриста, він і порекомендував
І головне не поспішайте ,створіть свою тему ,розкажіть про свої сараї ,і які суми а там Вам дадуть відповідь ,підтримають за потребиЮристо, шукала відгуки по юридичних компаніях, які пропонували послуги банкрутства і натрапила на цей форум, написала до юриста, він і порекомендував
Доброго ранку, не підкажете як це зробитиСтворіть свій щоденник зі списком МФО, а ми підтягнемось)))
Розділ,щоденники та клуби ,і зверху зелененька кніпочка створитиДоброго ранку, не підкажете як це зробити![]()
Сам оуїв... яка хня з ринви стікалаЖовті калюжки? Точно?
Які компанії у вас ?Усім привіт. Вітайте мене новеньку в протермінованій позиці 3 шт ..і буде 30 грудня ще 3 шт. Так я пішла як усі, користувалася, платила, все було ок. Далі робота змінилася, менша зарплата, житло...короче я залізла. Гадала потихеньку виплачу...з юристом вчора радилася, пропонує все до тіла звести, на 12 місяці розбити і вартість його послуги до закриття і отримання хорошої кредитної історії 8 тис. Я наче погодилась...дома сіла, порахувала свою зарплату, житло знову і зрозуміла, що х*р вирулю. Віддавати буду все і не хватить в місяць ... Ну, що ж....є знайома, якій уже два роки спочатку мучили звонили лише їй...зараз смс шлють на 3000 закрити наприклад ..вона їх шле далі. Має біля 20 мікропозик...я щоб і хотіла виплатити, але не вкладуся в зарплату...зовсім.... Ну тепер читаю, що в суди стали подавати вони ці спілки....кажіть, радьте, пустити на самотьок і антиспам чи все ж таки хоч частину з юристом вирішити ? Ті пізніше...
Написала вам в ТГДоброго вечора. Можете завтра набрати в ТГ @Strom0388, якщо потрібна консультація, з банкрутства...
Банкрутство не єдиний вихід з усіх бід. Потрібно розуміти всі нюанси... Але буває і навпаки... Начебто з тупикової ситуації можна вийти, якщо заздалегідь підготуватись правильно...
Привіт)) вперше АФК прислали тіло + 5 тис. на оплату. Тіло 13. Протемінування з 18 грудня. Можливо є надія, що буде тіло))) побачимо....а можне взагалі пощастить і менше тіла))))
Що таке ринва?)))))Сам оуїв... яка хня з ринви стікала
![]()
То ж так і пишуть "скрутне фінансове становище? Заплатіть всього 18 тис".... думаю, да, я можу 7 і то не точно.
Главное если имеете сложное финансовое положение то заплатите всего 18 000) я одному минут 10 объяснял что если я говорю, что денег нет то это не означает, что предложение оплатить всего 14000 меня устраивает) но этот товарищ просто начал повторять тоже самое в третий раз )
Улыбнуло) прям очень точно сказано)То ж так і пишуть "скрутне фінансове становище? Заплатіть всього 18 тис".... думаю, да, я можу 7 і то не точно.
Що таке ринва?)))))
Тоже шлют всякое)