Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
От є певна тут компанія людей для порад і спілкування. Скажу так, маю Вам довіру. Переймаю досвід. Можливо дивно, проте в час той, я почала з вами спілкуватися і дещо звикла, даруйте)))) тепер докучатиму найбільше)) до речі давно хотіла це сказати))

Чогось згадав бебру :mosking:
Дед, я уже хрензна сколько не употребляла алкоголь, мне и не хочется. Бухать это не моя фишка. Может я выпью по особому случаю бокал бока или чуть чуть пиво. Но это не значит, что я буду постоянно это делать. Как писал Евгений, не зарекайся, это пока, будешь побухивать))
В том, что я не употребляю алкоголь, не вижу ничего плохого))

Дед, я уже хрензна сколько не употребляла алкоголь, мне и не хочется. Бухать это не моя фишка. Может я выпью по особому случаю бокал бока или чуть чуть пиво. Но это не значит, что я буду постоянно это делать. Как писал Евгений, не зарекайся, это пока, будешь побухивать))
В том, что я не употребляю алкоголь, не вижу ничего плохого))
:rolleyes:
Продолжай :кофе:
Ток помедленнее пожалуйста, я :письмо:

Хороші Ви, і з гумором, і порадами. Все буде добре, кожному і всім, дай Бог хто як бажає)))

Знаєте, я коли форум знайшла, спочатку думаю "та ну нє" не може бути. Загрузла до синців під очі, чесно, вихід був- виходу немає. Читала. Розвиднілось. Зараз??? Зараз щоб той розум!!! Я дякую. Чесно. Я просто зрозуміла, що то не кінець, і не варто себе гнати в ту яму "як я могла", кожен міг і в кожного свої обставини в ту хвилину, кожен думав, що робить вірно.
В мене 75% оптимізму сьогодні і 25% жаху- мед і не вимозі оплатити. Я обираю перше. Бо хочу закрити, але не скоро))) тому, форумчани, вибачайте, любіть мене надовго)))))) я ще не раз посмикаю за порадою))
Я себе переживаннями довела майже до зриву нервового і панічних атак. А тоді подумала, а що я можу вже зараз зробити? Суми, щоб все закрити, в мене нема, відсотки шалені платити бажання відсутнє, тому, чекаю, коли будуть якісь більш менш толкові пропозиції і буду закривати.
А так, хтось вже в суд подав, звʼязалась з юристом із форуму і, як буде відома дата слухання, то будемо співпрацювати.

то не вам адресувалось, поки що воно вам не треба : )

з приводу убкі - в усіх є банківські рахунки, це означає, що вся інформація є в убкі, і кредиторам вона надається на їх запит.
А вы не знаете когда блокируют счета , у меня скоро будет прострочка, страшно конечно... Работу меняю из-за счетов , боюсь что заблокируют , а за получить не успею...

А вы не знаете когда блокируют счета , у меня скоро будет прострочка, страшно конечно... Работу меняю из-за счетов , боюсь что заблокируют , а за получить не успею...
У Вас програний суд,рішення якого вступило в силу?

Сейчас блочат после проигранного суда. Поменяете вы работу или нет, никак не влияет на то подадут на вас в суд или нет. Ну если вы только выходите в просрочки, то суд у вас будет ещё не скоро

У Вас програний суд,рішення якого вступило в силу?
Нет , но я тут новенькая и не понимаю как это всё работает
Сейчас блочат после проигранного суда. Поменяете вы работу или нет, никак не влияет на то подадут на вас в суд или нет. Ну если вы только выходите в просрочки, то суд у вас будет ещё не скоро
То есть я могу ещё поработать на официальной работе?

Назад
Угорі