Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Флешкою
Уважно ти читав. Я поняття зеленого не маю де вона. Але на початках точно булаФлешкою
Не записала на флешку?
Уважно ! Того і написав ,що ти Сенсей мене здивувавУважно ти читав. Я поняття зеленого не маю де вона. Але на початках точно була
У мене десь валяється листочок з блокноту з назвами МФО. Мабуть теж заламіную...В мене он на серветці останні записи з цього приводу перед протермінуванням)))) Поки бережу)))
Я за Вас радію, Євген, що ви домовились і маєте можливість виплатити частинами! Щиро рада))Євген1201, от і з'явився новий тренд![]()
Я за Вас радію, Євген, що ви домовились і маєте можливість виплатити частинами! Щиро рада))Євген1201, от і з'явився новий тренд![]()
Повторити рецепт?Але, друзі, бере частенько
Краще ламінувати постанови виконавця,там де МФО боржник...Євген1201, от і з'явився новий тренд![]()
то я для поддержания разговора, а так пока на память не жалуюсьНе записала на флешку?
І скріни про надходження грошей на картуКраще ламінувати постанови виконавця,там де МФО боржник...
Заздрюто я для поддержания разговора, а так пока на память не жалуюсь
А у мене слаба пам'ять,забуваю назви своїх МФО і плутаю. Особливо ті,де в назвах є слово грошіто я для поддержания разговора, а так пока на память не жалуюсь
Щось схоже. Пам'ятаю тільки тих,хто після судів винен меніА у мене слаба пам'ять,забуваю назви своїх МФО і плутаю. Особливо ті,де в назвах є слово гроші
ПідготуваласьУ мене те саме, вже забула де була в "гостях". Добре, що заскрінила і договори поскачувала до прострочки

То буде на іншій стіні висіти))))Краще ламінувати постанови виконавця,там де МФО боржник...
Бо я перелякана, це вже усвідомлюю. І плюс невідомість як буде в мене. Хоча є в мою окрема папка документи, де вони зайчики всі. Мені лиш би знати, чим довше, щоб я могла підбирати кошти. Бо планую і шукаю роботу кращу.Дівчинка ,от Ви така відповідальна,слідкуєте за всіми листами,смс. А я напишу рівень своєї безвідповідальності. Ніколи не слідкувала за пропозиціями ,ніколи не слідкувала за перепродажами. Коли оскаржувала ВНН,то якщо ВНН від первинного кредитора,то я знала хто це зробив. А коли від колекторів ,які викупили борг,то навіть не знаю хто первинний кредитор в цьому випадку. Ось так. Є проблема,вирішуєм.