Відкрили виконавче провадження. Як тепер бути, що робити. Після суду з ФК ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 11K
Доброго дня звертаюся з запитанням як правильно діяти. вчора в єдиному реєстрі боржників зявилося повідомлення про те що відкрито виконавче провадження. зазначено номер і дані виконавця. Стягувач єапб. після рішення суду звязувалася з іх представником просила не відкривати ВП Він пообіцяв мені не відкривати мав зі мною звязатися аре від грудня від нього не було жодного дзвінка і вчора відкрито ВП. можливо як я писала я виясняла і сварилася до зубів з іншим представником за суму що вони казали про одну зараз про другу і розізлилися на мене і вирішили відкрити ВП.. пІДСКАЖІТЬ ЯКІ ИОЇ ДІЇ треба звязатися з виконавцем щоб він надіслав виконавчий лист для ознайомлення. я збираюся за кордон і як тепер поступати допоможіть. я думаю що телефонувати в єапб і казати що вони одіцяли не відкривати вп вже не має резону
Раджу виїхати до того моменту як зроблять подання про заборону виїзду за кордон.
Рахунки арештують, якщо є зарплатний рахунок, його можна залишити живим, але лише якщо ви працюєте. Нові картки, банк може видати, але хлопнять протягом 1-2 днів, арешт накладуть на все майно боржника, навіть якщо його не має.

Або як вам зазначали зробіть рахунок із цільовим призначенням

Если карта будет иметь специальный режим использования - то да, с неё можно будет полностью снять арест, написал заявление исполнителю и приложив справку из банка.
По остальному - у вас нотариальная надпись? Бо написано крайне сумбурно и ничего не понятно. Для ускорения рассмотрения дела - пишите клопотання про прискорення розгляду справи - оно есть в электронном суде.
ЄАПБ зазвичай ходять в суди. Я сама з ними вже як два роки суджусь

Останнє редагування модератором:
Если карта будет иметь специальный режим использования - то да, с неё можно будет полностью снять арест, написал заявление исполнителю и приложив справку из банка.
По остальному - у вас нотариальная надпись? Бо написано крайне сумбурно и ничего не понятно. Для ускорения рассмотрения дела - пишите клопотання про прискорення розгляду справи - оно есть в электронном суде.
Так,нотаріальна.
Постанова про відкриття ВП було відкрита 16.06.21р.Приватним нотаріусом Грисюк О.В.,на користь ТЗОВ Велфін.
Постанова про арешт коштів була відкрита 23.02.2022р.
В суд відправили справу "Про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.
Справу зареєстрували 1.06.23 р.І все.Далі без змін.

Ви таке хоч раз бачили по боргам мфо?
Я знаю як сторона стягувача пише заяву до виконавця із проханням зробити заборону на виїзд за кордон. Сама робила. А тис паче зараз. Не має значення МФО чи хтось інший. Знаю що таке робиться бо робила сама такі подання, і до мене з банків, які були стягувачами надходили заяви про відкриття провадження в яких зразу пишуть 2 пункти додаткових.
1. Накласти арешт на все майно боржника
2. Направити подання до міграційної служби про заборону виїзду за кордон.

Так,нотаріальна.
Постанова про відкриття ВП було відкрита 16.06.21р.Приватним нотаріусом Грисюк О.В.,на користь ТЗОВ Велфін.
Постанова про арешт коштів була відкрита 23.02.2022р.
В суд відправили справу "Про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.
Справу зареєстрували 1.06.23 р.І все.Далі без змін.
Напишіть заяву до суду із проханням надати інформацію про хід розгляду судової справи.

Я знаю як сторона стягувача пише заяву до виконавця із проханням зробити заборону на виїзд за кордон. Сама робила. А тис паче зараз. Не має значення МФО чи хтось інший. Знаю що таке робиться бо робила сама такі подання, і до мене з банків, які були стягувачами надходили заяви про відкриття провадження в яких зразу пишуть 2 пункти додаткових.
1. Накласти арешт на все майно боржника
2. Направити подання до міграційної служби про заборону виїзду за кордон.
ну форумі таких ситуацій 0. Люди з вп спокійно виїжджають за кордон.
Мабуть, з виконавцями щастить 🙈😅

На форумі таких ситуацій не було. Люди з вп спокійно собі виїжджають.
Не знаю, навіщо лякати людину.

Я кажу, що може бути у відповідності до закону. Ви знаєте випадки коли виїжджають, це дійсно везе з виконавцями, я знаю коли не виїжджають. І у відповідності до Закону про виконавче провадження накласти заборону на виїзд можна.

Просто ми напевно в іншому вимірі😂👌

Ні, воно то може на практиці й можливо, але практика форуму показує що дуже малоймовірно

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі