Єрика
Форумчанин
- Дописи
- 528
- Реакції
- 314
- Бали
- 5225
Єрика не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Раджу виїхати до того моменту як зроблять подання про заборону виїзду за кордон.Доброго дня звертаюся з запитанням як правильно діяти. вчора в єдиному реєстрі боржників зявилося повідомлення про те що відкрито виконавче провадження. зазначено номер і дані виконавця. Стягувач єапб. після рішення суду звязувалася з іх представником просила не відкривати ВП Він пообіцяв мені не відкривати мав зі мною звязатися аре від грудня від нього не було жодного дзвінка і вчора відкрито ВП. можливо як я писала я виясняла і сварилася до зубів з іншим представником за суму що вони казали про одну зараз про другу і розізлилися на мене і вирішили відкрити ВП.. пІДСКАЖІТЬ ЯКІ ИОЇ ДІЇ треба звязатися з виконавцем щоб він надіслав виконавчий лист для ознайомлення. я збираюся за кордон і як тепер поступати допоможіть. я думаю що телефонувати в єапб і казати що вони одіцяли не відкривати вп вже не має резону
Рахунки арештують, якщо є зарплатний рахунок, його можна залишити живим, але лише якщо ви працюєте. Нові картки, банк може видати, але хлопнять протягом 1-2 днів, арешт накладуть на все майно боржника, навіть якщо його не має.
Або як вам зазначали зробіть рахунок із цільовим призначенням
ЄАПБ зазвичай ходять в суди. Я сама з ними вже як два роки суджусьЕсли карта будет иметь специальный режим использования - то да, с неё можно будет полностью снять арест, написал заявление исполнителю и приложив справку из банка.
По остальному - у вас нотариальная надпись? Бо написано крайне сумбурно и ничего не понятно. Для ускорения рассмотрения дела - пишите клопотання про прискорення розгляду справи - оно есть в электронном суде.
Останнє редагування модератором: