Щоденник Велика кількість МФО та вонючки BitCapital , йду на банкрутство

• Автор теми Автор теми MikaNika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 15K
Тому тіло потрібно повертати. Бо кошти Ви брали. І користувались ними. Це якщо відносить по чесному.
коллекторская маннтра
А якщо хочете перевірити, що дійсно відповідає національний банк, то напишіть самі звернення і побачите.. користується хтось фотошопом чи ні!! А якщо не знаєте як, то зверніться до мене я поясню, що треба робити)) там не складно.. хоча. Для когось то напевно складніше ніж хейтити просто так)
та вы для начала б ответ который нбу вам дал, показали бы .

А у меня сохранился лист с Нац. Банк по битам, специально оставила там много чего написано не ясное мне, но потом я звонила и мне сказали, что на них влиять они не могут идите в полицию и отдавайте долг)

100 % . за пару сотен баксов в банкротство не идут
От як можна щось тут коментувати.. якщо я і не збиралась в банкротство..)))) і я не власник даного посту.. це ще один доказ, що деякі коменти пишуться незрозуміло навіщо.. От я читаю повністю те що пишуть люди, щоб, можливо, щось підказати або допомогти.. а Ви не читаєте.. нажаль..

От як можна щось тут коментувати.. якщо я і не збиралась в банкротство..)))) і я не власник даного посту.. це ще один доказ, що деякі коменти пишуться незрозуміло навіщо.. От я читаю повністю те що пишуть люди, щоб, можливо, щось підказати або допомогти.. а Ви не читаєте.. нажаль..
Что бы вам не писали, как вы выразились незрозумило навіщо, то нужно отвечать за то, что вы пишете. Сначала пишете, что у вас есть ответ от НБУ, потом что там персональные данные, и вы не можете показать, потом что почта удалилась и письмо тоже, но и вишенька на торте чужие скрины из интернета.

А что вы советовать будете?) что биты отбитые и надо платить?)

Что бы вам не писали, как вы выразились незрозумило навіщо, то нужно отвечать за то, что вы пишете. Сначала пишете, что у вас есть ответ от НБУ, потом что там персональные данные, и вы не можете показать, потом что почта удалилась и письмо тоже, но и вишенька на торте чужие скрины из интернета.

Не бачу сенсу коментувати Ваше повідомлення. Все, що хотіла написала вище. І хочу зауважити державною мовою) а те, що відношення тут до користувачів форуму таке собі.. можу повторти)
А стосовно того, що я можу порадити або ні, то стосовно певних моментів також маю досвід і повірте не менше Вашого.

Не бачу сенсу коментувати Ваше повідомлення.
Не вижу смысла комментировать, но все же прокомментировали :ahaha:
Все, що хотіла написала вище. І хочу зауважити державною мовою)
Когда аргументы заканчиваются, начинаются прийо@ки к языку))
Що можу сказати, за знання державної мови 12 балів. Можете поставити собі в заліковку))
а те, що відношення тут до користувачів форуму таке собі.. можу повторти)
А какое вы хотели отношение за враньё?)
Вас попросили, подтвердить ваши слова, вы придумали кучу отмазок.

Не вижу смысла комментировать, но все же прокомментировали :ahaha:

Когда аргументы заканчиваются, начинаются прийо@ки к языку))
Що можу сказати, за знання державної мови 12 балів. Можете поставити собі в заліковку))

А какое вы хотели отношение за враньё?)
Вас попросили, подтвердить ваши слова, вы придумали кучу отмазок.
Саме прикольне, що реально не змогла відновити)) але то нехай. А аргументів то реально можна знайти купу, але не повіднлшенню до Вас.. нажаль. Бо Ви якась занадто агресивна. Спробуйте валерьянку- це стосовно порад)) А людям потрібно вірити.. хоча у Вас реально якась інша мета тут.Нехай щастить)

Саме прикольне, що реально не змогла відновити)) але то нехай.
Хватит уже этих отмазок, не смогла восстановить, не хочу светить данные. Но найти чужие скрины мы смогли, удивительно правда))
А аргументів то реально можна знайти купу, але не повіднлшенню до Вас..
:попкорн::попкорн::попкорн:
Бо Ви якась занадто агресивна.
Спасибо, за комплимент, мне приятно 🤗
А людям потрібно вірити.. хоча у Вас реально якась інша мета тут.Нехай щастить)
Говорите верить людям, ну ок. Вчера ежинорожка блювонула, после прикрепленных вами скринов, вы мне верите?)
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=5000]Я тут, чтобы гэмблинг позайо@бовать))[/POSTS]

Для тих хто нахабно звинувачує нормальних людей в брехні)) Я все таки написала до Нац банку і попросила продублювати мені втрачену відповідь)) бо мені не впадлу. )) надаю скріни. Чи знову скажете, що хтось на фотошопі справно попрацював?))

Вкладення

• Screenshot_20240523-105501_PDF Reader.webp
    Screenshot_20240523-105501_PDF Reader.webp
    149.3 Кб · Перегляди: 60
  • Screenshot_20240523-105513_PDF Reader.webp
    Screenshot_20240523-105513_PDF Reader.webp
    213.3 Кб · Перегляди: 55
  • Screenshot_20240523-105505_PDF Reader.webp
    Screenshot_20240523-105505_PDF Reader.webp
    235.6 Кб · Перегляди: 52
  • Screenshot_20240523-105521_PDF Reader.webp
    Screenshot_20240523-105521_PDF Reader.webp
    150.3 Кб · Перегляди: 53
Для тих хто нахабно звинувачує нормальних людей і брехні)) Я все таки написала до Нац банку і попросила продублювати мені втрачену відповідь)) бо мені не впадлу. )) надаю скріни. Чи знову скажете, що хтось на фотошопі справно попрацював?))
Я вам сразу верил) в общем много текста и по итогу НБУ ничего с битами сделать не может)

Я вам сразу верил) в общем много текста и по итогу НБУ ничего с битами сделать не может)
Саме так.. враження, що НБУ навіть пофіг, що якась контора нормально здійснює свою діяльність, хоча не має на це ліцензії.. нажаль..

Для тих хто нахабно звинувачує нормальних людей в брехні)) Я все таки написала до Нац банку і попросила продублювати мені втрачену відповідь)) бо мені не впадлу. )) надаю скріни. Чи знову скажете, що хтось на фотошопі справно попрацював?))
Девушка, отдыхайте)) Вы бы ещё через год вспомнили, что я вам писала))

Назад
Угорі