Щоденник Велика кількість МФО та вонючки BitCapital , йду на банкрутство

• Автор теми Автор теми MikaNika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 15K
[POSTS=5000]Честно, вообще не вырубаюсь. Я уже и забыла про те скрины, как и про автора тоже. Могла же просто прикрепить те скрины, не надо же меня вспомнить. Потом, ой я бедная несчастная, меня обидели. А что ты хотела, нехер меня трогать.

Это же надо сколько времени про меня помнить, сделать эти сранные скрины, тыкнуть меня ими. Там ещё вопросов куча по ним. Если она с битов, то я их явно раздражаю.
Кроче высказалась, всё тема эта закрыта))
[/POSTS]

Всім привіт . Через велику кількість боргів , вирішила йти на неплатоспроможність фіз особи , розкажіть більше детальніше, як пройшли. Чи можна йти на цю процедуру з вонючками з біт ?
Майже вже 60 днів прострочення
Але боюсь цих ... , так як збираю кошти на арбітражного, та й ситуація в житті дуже складна
вони не зареєстровані в правовому полі ніяк. тому у вас буде 1 варіант - або терпіти їх та їхні дозвони, або гасити.
Тільки МФО, більше 130 к
Добре що без банків
навіщо вам банкрутство при такому низькому тілу?
ну крім дати заробити адвокату, арбітражному і т.д. :)
Саме так.. враження, що НБУ навіть пофіг, що якась контора нормально здійснює свою діяльність, хоча не має на це ліцензії.. нажаль..
на днях хтось з клієнтів писав, що написали скаргу в поліцію, СБУ і т.д.
з поліції відповідь, що ними займається якийсь економічний підрозділ і заяву долучено до справи.
судячи з усього менти стали в стійку і йдуть по сліду, а депутати і чиновники кришують (типу Колі Каклєти)

Останнє редагування:
Всім привіт . Через велику кількість боргів , вирішила йти на неплатоспроможність фіз особи , розкажіть більше детальніше, як пройшли. Чи можна йти на цю процедуру з вонючками з біт ?
Майже вже 60 днів прострочення
Але боюсь цих ... , так як збираю кошти на арбітражного, та й ситуація в житті дуже складна
Забийте на них. Нехай ідуть в суд або за кацапським кораблем.

Назад
Угорі