Щоденник Велика кількість МФО та вонючки BitCapital , йду на банкрутство

• Автор теми Автор теми MikaNika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 15K
Да хз. Если припустить, что эта история правдивая, в чем я сомневаюсь. То как так, человек же видит, сумму которую он должен отдать. Ну ещё она что на день брала кредит. С её слов, она взяла кредит и наследующий день увидела два тела. А до конца срока сколько тогда должно набежать процентов. Если например на месяц, то что 30 тел?) если на день брала, то за чем. Короче логики в этой истории нет.
Может там как в ЕГроши, два варианта первый начисляют процент сразу , второй начисляют каждый день, раньше закрыл , меньше заплатил

У них там на тарифы разбито кредитование? Как в Киевстаре пакеты?

Какая логика? И зачем мне что-то пробовать?
Что бы и у тебя, был кредит от битов))
[POSTS=5000]Потом девушка с подозрительным ником, будет к тебе звонить))[/POSTS]

У них там на тарифы разбито кредитование? Как в Киевстаре пакеты?

Какая логика? И зачем мне что-то пробовать?
Поняття не маю яка логіка. З першого дня загнати людину в борги. А про спробувати це до ваших коментарів. Вірю, не вірю.. Я розповіла свою історію. Типу.. все. The end. Стосовно, як в київстарі чи ні.. то хз.. мені то не цікаво. Просто шарага отбита і то є факт.

Поняття не маю яка логіка. З першого дня загнати людину в борги. А про спробувати це до ваших коментарів. Вірю, не вірю.. Я розповіла свою історію. Типу.. все. The end. Стосовно, як в київстарі чи ні.. то хз.. мені то не цікаво. Просто шарага отбита і то є факт.
Так а зачем вы мне пишите о какой-то логике, если понятия не имеете, какая логика?
А что с моими комментариями не так и что я должен попробовать?
Просто шарага отбита і то є факт.
Испугались, спасибо
:добряче:

Что бы и у тебя, был кредит от битов))
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Чуєш.. ти починаєш мене втомлювати.. можеш і ти оформити. Щоб і в тебе був. )) але краще купи валерьянки, ну я вже одного разу казала, але судячи з усього ти не скористалась моєю порадою )

Чуєш.. ти починаєш мене втомлювати.. можеш і ти оформити. Щоб і в тебе був. )) але краще купи валерьянки, ну я вже одного разу казала, але судячи з усього ти не скористалась моєю порадою )
:жах:
А как же стрессоустойчивость?

Так а зачем вы мне пишите о какой-то логике, если понятия не имеете, какая логика?
А что с моими комментариями не так и что я должен попробовать?

Испугались, спасибо
:добряче:
Повторюю: я лише поділилася своєю історією!!

Вірю, не вірю.. Я розповіла свою історію.
Ви ж розумієте,що розповівши свою історію на таку немалу аудиторію,потрібно бути готовим,що не всі її проковтнуть.Мета сайту не тількі допомогти вилізти з боргової ями ,а і не допустити неправдивої інформації .

Повторюю: я лише поділилася своєю історією!!
Я безмерно счастлив. Но мне не было интересно , что за история. А Вы, милое создание, накинулись на меня, аки голодная львица, завидившая одинокого льва...
Я просто написал, что тему битов лучше обсуждать в разделе о них, а не в дневниках... Но был покусан🤷
FB_IMG_1716469535241.webp

Возмутительно

1716469388232.png

І якщо ви втомились, в нас є кімната відпочинку.
Я не вмовляла)) але зрозуміла) просто коли мене відправляють відпочити, то ніхто за мене не заступається( образливо..
Я не вмовляла)) але зрозуміла) просто коли мене відправляють відпочити, то ніхто за мене не заступається( образливо..
Або коли ділишься щиро своєю історією, щоб інші в це не лізли, а отримуєш агресію.. але ж ладно. Вам видніше)

Послушай меня, во-первых, я на ты с тобой не переходила. Во-вторых это ты начала тыкать свои скрины. Хотя я уже и забыла о твоём существовании. Поэтому выпей валерьянки и успокойся, ок?)

Послушай меня, во-первых, я на ты с тобой не переходила. Во-вторых это ты начала тыкать свои скрины. Хотя я уже и забыла о твоём существовании. Поэтому выпей валерьянки и успокойся, ок?)
:попкорн:
:драка:

За мене хтось заступитися? Напевне ні. Добре, переживу)) сподіваюсь мої скріни стануть комусь в нагоді)
Простите, но я Вас не кусал.
Я - пострадавшая сторона в данном случаетак
Простите, но я Вас не кусал.
Я - пострадавшая сторона в данном случае
Так і я не кусала.. Ви ж самі сказали, що я левиця)) то був поцілунок. ))

О ,а що тут у вас коїться 👀,оце технології ,вже хтось когось покусав віртуально 🤣

Назад
Угорі