Щоденник Велика кількість МФО та вонючки BitCapital , йду на банкрутство

• Автор теми Автор теми MikaNika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 15K
Дивіться : я запитати можу питання , яке не було раніше ? Або ж просто не бачила . Я то розумію , але якщо я запитаю , проблеми з відповідями я думаю не буде!
Так я вам вже двічі відповів. Вони ніяким боком до банкрутства ( це втретє якби хто питав )

Затрите персональные данные, это не проблема))
Крч.. щоб тут не захейтили бо я людина чесна)) листа нац банку знайти не можу. Бо він був на видаленій пошті джмейл. Пошту відновити не можу бо більше 3х тижнів пройшло. Скрін не робила. Але є скрін, що відповіли біти коли я їм писала. Також є скрін відповіді стосовно них іншій людині. Це те, що я знаходила в інтернеті коли зрозуміла, в що влізла. Відповідь бітів закину якщо цікаво. І ще момент.. на відповіді бітів жодної печатки. І відповідь на лист стосовно бітів, але не мені, також закидаю..

Вкладення

• Screenshot_20240325-141851_PDF Reader.webp
    Screenshot_20240325-141851_PDF Reader.webp
    193.7 Кб · Перегляди: 98
  • Screenshot_20240325-141859_PDF Reader.webp
    Screenshot_20240325-141859_PDF Reader.webp
    165.5 Кб · Перегляди: 81
  • Screenshot_20240516-214315_PDF Reader.webp
    Screenshot_20240516-214315_PDF Reader.webp
    174.3 Кб · Перегляди: 77
  • Screenshot_20240516-214320_PDF Reader.webp
    Screenshot_20240516-214320_PDF Reader.webp
    197 Кб · Перегляди: 70
  • Screenshot_20240516-214325_PDF Reader.webp
    Screenshot_20240516-214325_PDF Reader.webp
    34.7 Кб · Перегляди: 82
Крч.. щоб тут не захейтили бо я людина чесна)) листа нац банку знайти не можу. Бо він був на видаленій пошті джмейл. Пошту відновити не можу бо більше 3х тижнів пройшло. Скрін не робила. Але є скрін, що відповіли біти коли я їм писала. Також є скрін відповіді стосовно них іншій людині. Це те, що я знаходила в інтернеті коли зрозуміла, в що влізла. Відповідь бітів закину якщо цікаво. І ще момент.. на відповіді бітів жодної печатки. І відповідь на лист стосовно бітів, але не мені, також закидаю..
Зачем вы добавляете, то что нашли в интернете?) Кстати почта удачно удалилась правда?)

Зачем вы добавляете, то что нашли в интернете?) Кстати почта удачно удалилась правда?)
Про що Ви зараз. Перше це відповідь бітів мені. Пошту я видалила щоб не мати змоги відновлювати пароль на всяких лудоманськмх майданчиках. Стосовно Нацбанку то я їм регулярно пишу. Але дійсно відновити не змогла. Нормально пошта видалилась. Сама вражена. Але.. якось дивно.. ділишься власним досвідом. А у відповідь хтозна що.. це тут така фішка?

Тада.. дарма сюди прийшла. Одна агресія. Кожен судить по собі. Єдине що скажу. А негативу і так вистачає.. ще і тут
Я вам верю если что) ну что сказать бред они там понаписивали должны были списать проценты но не хотят да и все)

Я вам верю если что) ну что сказать бред они там понаписивали должны были списать проценты но не хотят да и
Дякую! А стосовно всього, що вище там понартсували.. то блін. Реально я вже до кінця і не розумію хто тут і яку ціль переслідує) можливо хтось своєю борзотою заробляють собі бали.. Просто не хо приймати в цьому участі..)) Да і я реально думала, що цей форум для іншого призначений.
І особисто моє, то будь які борги це борги! Неважливо для яких цілей вони брались. Тому тіло потрібно повертати. Бо кошти Ви брали. І користувались ними. Це якщо відносить по чесному.
А про відношення на цьому форумі... ну такоє.. враження ніби то хтось самострверджується за рахунок історій про проблеми інших) А якщо хочете перевірити, що дійсно відповідає національний банк, то напишіть самі звернення і побачите.. користується хтось фотошопом чи ні!! А якщо не знаєте як, то зверніться до мене я поясню, що треба робити)) там не складно.. хоча. Для когось то напевно складніше ніж хейтити просто так)

Останнє редагування:
Назад
Угорі