Ваши советы по борьбе с лудоманией

• Автор теми Автор теми MarioWild
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 275

MarioWild

✩ Premium ✩
Дописи
30
Реакції
24
Бали
283
MarioWild не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу услышать ваши советы по порьбе с лудоманией,были много попыток бросить,но срывался. Сейчас на самом дне, чувствую что пора!

Вивод коштів в готівку, товари, техніку
Всі карти на яких є ліміти - закрити у банку рахунки
Я б хотів сказати шо це можно побороти, але не скажу
Якби довго не старався все одно буде момент зриву, а там і сам знаєш, достатньо одного дня

по опыту скажу, что это тяжёлый процесс, хотя все индивидуально для каждого, я уже неоднократно решался - все, бросаю, в итоге через какое-то время проявляется тяга, а дальше срыв. Сейчас прохожу реабилитацию, работаю с психологом, на самом то деле нужно копаться в себе, искать причину, что проявляет в тебе желание играть, если это свободное время, продумывать чем его можно занять (желательно тем, чтобы получать аналогичное удовлетворение, как от игры), работа с эмоциональным состоянием, потому что у лудоманов оно как погода в горах, вроде светит солнце, потом раз и дождь пошел, ограничение с финансами на какое то время, прописать ситуацию риска, при каких обстоятельствах может повториться срыв. На самом то деле тонкостей много, различных приемов, методов, которые будут помогать в дальнейшем поддерживать ремиссию, главное желание, сила воли, разума и все получится.

по опыту скажу, что это тяжёлый процесс, хотя все индивидуально для каждого, я уже неоднократно решался - все, бросаю, в итоге через какое-то время проявляется тяга, а дальше срыв. Сейчас прохожу реабилитацию, работаю с психологом, на самом то деле нужно копаться в себе, искать причину, что проявляет в тебе желание играть, если это свободное время, продумывать чем его можно занять (желательно тем, чтобы получать аналогичное удовлетворение, как от игры), работа с эмоциональным состоянием, потому что у лудоманов оно как погода в горах, вроде светит солнце, потом раз и дождь пошел, ограничение с финансами на какое то время, прописать ситуацию риска, при каких обстоятельствах может повториться срыв. На самом то деле тонкостей много, различных приемов, методов, которые будут помогать в дальнейшем поддерживать ремиссию, главное желание, сила воли, разума и все получится.
....В мене колись виходило лікувати....але моя методика,думаю не зацікавить....

Перше - це заява про "Самообмеження". Друге - блок всіх МФО після закриття і також , кредитні ліміти і т.п. Третє поговорити з родиною і відволіктися.
Четверте - знайти альтернативу , хоббі або завести стосунки , тваринку , а краще і те і те). Останнє це повторювати собі кожен день , що в мене все добре.

Зі свого досвіду , це така погань яка не відчепіться , якщо ти сам не закриєш всі борги , тому цей пункт можна додати до другого.
І не нервувати , кожен раз якщо тебе будуть чіпати голоси минулого (Колектори , друзі , або нагадування)
Тому треба знайти корінь проблеми , "Чому я вирішив грати?"
І відповідь прийде одразу.
Головне розуміти , що є люди яким ти важливий!

будет интересно послушать.
Роповіді... не буде. В місця ПВ я не збираюся.

Перше - це заява про "Самообмеження". Друге - блок всіх МФО після закриття і також , кредитні ліміти і т.п. Третє поговорити з родиною і відволіктися.
Четверте - знайти альтернативу , хоббі або завести стосунки , тваринку , а краще і те і те). Останнє це повторювати собі кожен день , що в мене все добре.

Зі свого досвіду , це така погань яка не відчепіться , якщо ти сам не закриєш всі борги , тому цей пункт можна додати до другого.
І не нервувати , кожен раз якщо тебе будуть чіпати голоси минулого (Колектори , друзі , або нагадування)
Які височезні матерії!!.....

Я думаю после просрочек мне фиг кто даст) Но я им сам хочу - закрывать и моментально блокировать,не брать больше в долг на покрывание кредита

Я думаю после просрочек мне фиг кто даст) Но я им сам хочу - закрывать и моментально блокировать,не брать больше в долг на покрывание кредита
Дадуть) Великий плюс це "Самообмеження"

Більшість МФО перестане давати кредити/писати смс і заволікати!
Можливо зменшиться кількість дзвінків по теперішнім кредитам.
А також це можна використовувати у суді або як аргумент при оплаті за тіло)
Тому це перше , що потрібно робити , як на мене за власним досвідом.

Знав би я про це років 7 назад)

Все могло б закінчитися малою кров'ю.
Цей реєстр анонімний тому не бійтеся , про це ніхто не дізнається.

Я знаю , як це бути там - де не горить сонце , але надія завжди там , де її ніхто не бачить .

Ви як син фельдмаршала Паулюса....." навіть на цвинтарі пробиваються ростки надії"...
Якщо людина йде за допомогою , то це вже великий крок до вирішення проблеми. Нажаль сьогодні молодь вважає , що показати свою слабкість - це залишитись другим сортом . Але чому це слабкість? Людина наважується стати кращою , а не бути показовим титаном , який сидить у темній кімнаті і сумує за тим , що не зробив як хотів. Бо це не те , що хотіло бачити суспільство.

Дуже дякую за допомогу. Буду працювати над собою. Папу днів прийду в норму - хочу прочитати книку "Легкий способ бросить азартные игры"

Дуже дякую за допомогу. Буду працювати над собою. Папу днів прийду в норму - хочу прочитати книку "Легкий способ бросить азартные игры"
Людина досягає цілі , коли бачить яку роботу вона робить для цього!
Все налаштується , головне мати правильних людей і підтримку , яка робить магічні речі!
Сірий світ піде , якщо в нього додати кольорів і тепла від близьких людей!

Людина досягає цілі , коли бачить яку роботу вона робить для цього!
Все налаштується , головне мати правильних людей і підтримку , яка робить магічні речі!
Сірий світ піде , якщо в нього додати кольорів і тепла від близьких людей!
ще раз дякую,я навіть не очікував наскільки тут підтримують морально

....В мене колись виходило лікувати....але моя методика,думаю не зацікавить....
У вас, в працівників системи, колишніх не буває, система одна (лупити беззбройних цивільних). Зрубити бабок по швидкому і ображати людей. Туди беруть людей які не мають сили волі і повинні лише виконувати накази. Це люди не мають ні моральних принципів, ні волі, ні совісті. Тому вони і заздрять цивільним, намагаючись поставити їх в стойло бо самі в ньому.

Беззбройний цивільний, припиняйте нести х....ахінею. Совістний, вольовий, з високою планкою моральних принципів (кінофільм ""цигіль- цигіль ай лю-лю).... кому заздрити тобі? На моє переконання (на маститого кримінальника не схожий) рівень вашого спілкування з системою.... це місцевий дільничний-Аніськін. А підстава- то є "виховна" робота з колишньою дружиною, якій ребра рівняв.....Ну можливо,що ще підрульна паліція на дорозі....

Беззбройний цивільний, припиняйте нести х....ахінею. Совістний, вольовий, з високою планкою моральних принципів (кінофільм ""цигіль- цигіль ай лю-лю).... кому заздрити тобі? На моє переконання (на маститого кримінальника не схожий) рівень вашого спілкування з системою.... це місцевий дільничний-Аніськін. А підстава- то є "виховна" робота з колишньою дружиною, якій ребра рівняв.....Ну можливо,що ще підрульна паліція на дорозі....

Останнє редагування:
Назад
Угорі