Больше никогда не спущусь на это дно

Тоді нащо ви живете з такою "як вона" і відгукуєтесь про свій вибір в такому ось зневажливо-притензійному тоні, не легше б покинуть, розійтись?
Навіщо своє життя ставити нижче за життя людини, яка в свою чергу вас використовує як гаманець?

А кинути без заливів без програшу? Саме в такі ж моменти треба приймати рішення про завязку, не коли проссяв декілька тищ, або виграв, бо то все емоціональні рішення, ба більше коли щось виграєш навряд закинеш, це усім відомо...
Просто в стані спокою, уявіть життя своє, без ставок.... Не тільки майбутнє і теперішнє життя, але і минуле... Я до того, що кожен з нас емоційно переживає той досвід, що у нього був, а ставки ці та автомати направлені ж якраз на це, на виклик емоцій.... Навіть хєрові емоції - це є для них позитивним результатом на дистанції, тому що ти пам'ятаєш цю емоцію, тримаєш її в собі протягом років проносячи і не відпускаючи, а значить в голові ця пухлина сидить. Якщо ж уявити, що цього нема нічого, є борги, але вони просто є, не через ставки чи казік... Я веду до того, що чи не варіант викреслити будь-яку емоцію з приводу цього "явища" і бути холодним до того всього... Є в вашому житті щось матеріальне до чого Ви повністю холодні в емоційному стані?

А мені здається, що алкоголь, а за ним лудоманія мають глибше коріння... Тобто Ви ж чомусь почали спочатку пити, а потім коли вийшли с пияцтва пішла лудка... Щось, що набагато глибше в вас і на багато значуще для вас, але ви це все в залежностях намагаєтесь сховати.
Витягувати це все не мені, і, може смішно прозвучати, але і не спеціалістам всяким, бо там так само як і в рулєтках, ти не знаєш, чи ця морда навпроти дійсно допоможе, а гроші їй несеш.
Ви себе маєте запитати, а краще згадати все, що так чи інакше вас вело до того, що ви хотіли закритись від світу цього, та нашкодити собі пияцтвом спершу, а потім вже знайти позитивну емоцію в іграх.... Адже це ж так, пияцтво - спосіб собі нашкодити, лудка - спосіб віднайти ейфорію.

А Вам я б радив сказати хлопцю. Якщо Ви його кохаєте дійсно, а не тільки як гаманець використувуєте. Якщо звісно у вас не паразитарні відносини (це якщо просто приклад співіснування в біології, а не я вас тут вирішив образити) і він від вас нічого не ховає сам, то він все зрозуміє, та допоможе. Ба більше, може, якщо Ви захочете( а Вам треба буде захотіти), звернетесь до спеціаліста, поспілкуєтесь... Не засуджую Ваш страх перед ним або батьками, але скажу одне, якщо ваші відносини - про кохання, він навряд піде. Далі вже все залежить від вас. Лудоманія - це суцільна брехня, при чому спочатку брехня самому собі("я відіграюсь", "якщо переможу, це остання", "більше ніколи не повернусь" - після програшу.), потім рідним ("зі мною все нормально нема часу просто, багато працюю" - коли стаєш менше писати/дзвонити, ніж раніше, "нема часу, втомлююсь на роботі", "багато працюю") потім друзям ("не вистачає на хату закинь плз, поверну с зп") ... І це все мої думки та слова не так давно.
Дуже сподобались ваші слова про емоційне відсторонення від ігор, залишити в голові тільки борги без привязки. Це мене зїдало, просто от постійно в думках наслідки моєї гри. Прочитала ваші слова і стало легше. Заскрінила і буду перчитувати.

Назад
Угорі