Олекса999
✩ V I P ✩
- Дописи
- 197
- Реакції
- 236
- Бали
- 4325
Олекса999 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поздравляю с таким чудесным событием!!! Однозначно рожать!!!! Это самое прекрасное что может быть в жизни - дарить жизнь!!!! Ни о чем другом даже не думайте!!! Все будет хорошо!!!Добрий вечір, дорогі форумчанки! Хочеться поради та підтримки. Можливо, тут є жінки, які пізно народили? Маю таку життєву історію: моєму сину майже 17 років. У мене є хороший коханий чоловік, разом майже 18 років. Обоє працюємо. Звичайно, ми в боргах, але ці проблеми вирішаться поступово. Можу сказати, що я щаслива. Довгий час Бог не давав нам більше дітей, ми вже й не думали про це. А тут несподіванка : я вагітна. Хоча в планах було заробляти, бо треба вилізти з боргів, дати сину освіту... Чоловік має інвалідність, ще років 9 назад у нього несподівано піднявся очний тиск, переніс три операції, але дива не сталося, він втратив зір на одне око. Дякую йому, що він не зламався, заробляє як може, не п'є, мене ніколи й пальцем не тронув, словом не образив. Хотіла зробити аборт, але після перегляду фото та відео в інтернеті, не наважилася. Ще й подумала : можливо у мене буде доця. Правду кажуть, що 40 років - цікавий вік : хтось стає бабусями, а хтось мамами. Можливо, ви мене осудите, а , може, й підтримає.