Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Для початку не спілкуватись. Зовсім, ні з ким! З часом вони попустяться і дзвінків стане набагато меншеПервые дни просрочки- звонков дофига. Одни предлагают дать денег, вторые хотят забрать. Не знаю что и делать....
Да я и не общался. Просто примечательно, как они утопить пытаются. В труколлекторе веселые подписи завонилок))))Для початку не спілкуватись. Зовсім, ні з ким! З часом вони попустяться і дзвінків стане набагато менше
В мене 22 кантори в прострочці з 21.08 ще 8 на черзі... сьогодні вже 80+ дзвінків. Поки тільки мені...або я ще не вкурсі що комусь дзвонилиПервые дни просрочки- звонков дофига. Одни предлагают дать денег, вторые хотят забрать. Не знаю что и делать....
Да я уже морально готовлюсь((((В мене 22 кантори в прострочці з 21.08 ще 8 на черзі... сьогодні вже 80+ дзвінків. Поки тільки мені...або я ще не вкурсі що комусь дзвонили
Перший місяць і по 300 бувалоВ мене 22 кантори в прострочці з 21.08 ще 8 на черзі... сьогодні вже 80+ дзвінків. Поки тільки мені...або я ще не вкурсі що комусь дзвонили
Главное, чтоб с таким же рвением другим не звонилиПерший місяць і по 300 бувало
Головне не спілкуйтесь з ними, мені ще й на вайбер пишуть...одні написали цитую "ну коли ж ви сплатите вже той борг?" Прострочка 5 днів)Да я уже морально готовлюсь((((
Правда у них появилась одна общая проблема...Krupniy, цього я не знаю,оточення адекватне
Устали бедные напоминать?))))Головне не спілкуйтесь з ними, мені ще й на вайбер пишуть...одні написали цитую "ну коли ж ви сплатите вже той борг?" Прострочка 5 днів)
Аж жалко їх стало,але не до такого щоб оплачувати їх шалені відсотки,з тіла 3к накрутили вже майже 7к,здурілиУстали бедные напоминать
Вы сколько в этом болоте?Аж жалко їх стало,але не до такого щоб оплачувати їх шалені відсотки
Прострочки 10 днів,а перша позика з січняВы сколько в этом болоте?
Уже всем позвонили, много их у вас?Прострочки 10 днів,а перша позика з січня
30мфо і банк. Поки наче тільки мені. Може і не вкурсі чи комусь дзвонилиУже всем позвонили, много их у вас?
Думаю узнали бы. У меня поменьше, если читали мой дневник30мфо і банк. Поки наче тільки мені. Може і не вкурсі чи комусь дзвонили
Из ваших вроде в суды никто не бегает. А Слоны доставучие, достанут даже дальних родственников. У меня по ним тело было 15к. Хотели 38к. Но разошлись за остаток тела так как были проплаты по поручению Коллект центраХотел уточнить у форума ещё 2вещи:
1. Зависит ли давление, колличество звонков и, самое главное, скорость подачи в суд (если кто-то замечал) от тела кредита. У меня их не так много, как у большинства, но тела не маленькие?
2. Если родственники за границей, им звонить не будут, или меньше (я так понял читая форум)?
Заранее благодарю за ответ
Единственное из-за чего переживаю, так это из-за работы.Из ваших вроде в суды никто не бегает. А Слоны доставучие, достанут даже дальних родственников. У меня по ним тело было 15к. Хотели 38к. Но разошлись за остаток тела так как были проплаты по поручению Коллект центра
Слоны туда могут позвонить, у меня это в первый же день это сделали.Единственное из-за чего переживаю, так это из-за работы.