Щоденник В третій раз на ті ж граблі

• Автор теми Автор теми Decorator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 5K
У мене то взагалі "веселуха",поступила в цьому році і плачу по місячно за навчання, а тепер паніка, бо треба оплатити за листопад а чоловік не допомагає,дає поняти що нічого від нього не очікувати!!!при моїй зп 7200 грн((((
У мене то взагалі "веселуха",поступила в цьому році і плачу по місячно за навчання, а тепер паніка, бо треба оплатити за листопад а чоловік не допомагає,дає поняти що нічого від нього не очікувати!!!при моїй зп 7200 грн((((
Мої родичі тоже ще ті панікьори, живуть по принципу "ти ж ні на що лишнє не трать".

Останнє редагування:
Невеличкий апдейт моєї історії.

Мікрокеш - закрила за 2000 за домовленістю. Писала вище про неї.
Є-гроші також закриті вже, але ж нажаль великими сумами за участі моєї мами((
З Швикдогроші домовилась на рестркутуризацію по 1000 раз на два тижні.
І з Алекскредит так само сьогодні дійшли домовленості про розбиття боргу на 5 частин зі сплатою раз на місяць (тіло 6300)
Сьогодні ще закрию Тенго.

Від Старфін є пропозиція закрити борг по Банана за тіло. Думаю, треба погодитись.

По Аванс і Фінбар мене продовжують кошмарити Фінтехи. Регулярно лякалки отримую про суд і ВП. На пошту присилали листа з пропозицією закрити Аванс за 16 тис. (тіло 10 тис). Але мене це не влаштовує. Враховуючи те, що були пролонгації, то я готова лише за тіло закривати.

Від Містер-мані прийшла вчора смс, що передадуть мою справу у Дебтфорт. Але почитала, що з ними можна домовитись наче. Хто з ними мав справу останнім часом?

От з Єва-кеш незрозуміло поки, що робити. Передали в Прімоколект, вони раз на місяць шлють паперові листи додому. Але ж ніяких електронних листів, смс чи пропзицій від них. Писала в Прімо, там відповіли, що спілкуйтесь з кредитором з питання суми боргу і т.д. Вони мені з червня нарахували вже з 3900 до 16 тис. :dryd: З нимим хтось домовлявся?

Невеличкий апдейт моєї історії.

Мікрокеш - закрила за 2000 за домовленістю. Писала вище про неї.
Є-гроші також закриті вже, але ж нажаль великими сумами за участі моєї мами((
З Швикдогроші домовилась на рестркутуризацію по 1000 раз на два тижні.
І з Алекскредит так само сьогодні дійшли домовленості про розбиття боргу на 5 частин зі сплатою раз на місяць (тіло 6300)
Сьогодні ще закрию Тенго.

Від Старфін є пропозиція закрити борг по Банана за тіло. Думаю, треба погодитись.

По Аванс і Фінбар мене продовжують кошмарити Фінтехи. Регулярно лякалки отримую про суд і ВП. На пошту присилали листа з пропозицією закрити Аванс за 16 тис. (тіло 10 тис). Але мене це не влаштовує. Враховуючи те, що були пролонгації, то я готова лише за тіло закривати.

Від Містер-мані прийшла вчора смс, що передадуть мою справу у Дебтфорт. Але почитала, що з ними можна домовитись наче. Хто з ними мав справу останнім часом?

От з Єва-кеш незрозуміло поки, що робити. Передали в Прімоколект, вони раз на місяць шлють паперові листи додому. Але ж ніяких електронних листів, смс чи пропзицій від них. Писала в Прімо, там відповіли, що спілкуйтесь з кредитором з питання суми боргу і т.д. Вони мені з червня нарахували вже з 3900 до 16 тис. :dryd: З нимим хтось домовлявся?
я колись мав справи з євакеш, платив по реструктуризації тіло плюс відсоток до протермінування та ділили на 5 частин. домовлявся з євакеш, а вони передавали в прімоколлект інформацію

я колись мав справи з євакеш, платив по реструктуризації тіло плюс відсоток до протермінування та ділили на 5 частин. домовлявся з євакеш, а вони передавали в прімоколлект інформацію
Дякую

Із новин:
Тенго - закрила (платила частинами, тож було неважко).
Fcredit - домовилась і закрила за 1000, залишок списали (борг був 1830). Довідку прислали відразу.

По Ева-кеш - писала їм на пошту. Вони зв'язалися зі мною в Вайбері, запропонували закрити за 11000 одним платежем. :oops: І це з тіла там 3900. Ну така собі "пропозиція". Хай чекають далі.

Аванс продовжує слати мені лякальні листи.

Вкладення

• фінтех.webp
    фінтех.webp
    47.6 Кб · Перегляди: 92
Оновлення:
Банана - закрила сьогодні за тіло 1800 (загально с % було 4500). Чекаю від них довідку.
І Качай гроші закрила з частковим списанням відсотків.

Потроху рухаюсь в правильному напрямку)) Було 23, на зараз залишилося 12, з них 4 на реструктуризації. І ще картки Приват і Моно.

Нарешті дочекалася я від Авансу нормальної пропозиції.)) На тому тижні в середу надіслали мені пропозицію закрити за тіло і по Авансу, і по Фінбару. Як завжди, пропозиція була "тільки сьогодні".
В п'ятницю смс прийшли повторно :) з нагадуванням, що я ж не скористалася акцією.

З чоловіком порадились, вирішили хоча б один закрити. Зателефонувала їм, в особистому кабінеті змінили суму на 8000 (тіло), бо з % там було більше 30к :eek:.
Сплатила тіло, довідку в той же день надіслали.
Ну і звісно, питали, чи закрию я і Аванс так само) сказала, що не маю можливості одразу обидва закривати. Аванс за тіло (10 тис.) зможу закрити лише наступного місяця. Дівчина сказала, щоб я зателефонувала їй, коли буду готова. Отакі справи.

Тож, ще мінус один в моєму списку.

Нарешті дочекалася я від Авансу нормальної пропозиції.)) На тому тижні в середу надіслали мені пропозицію закрити за тіло і по Авансу, і по Фінбару. Як завжди, пропозиція була "тільки сьогодні".
В п'ятницю смс прийшли повторно :) з нагадуванням, що я ж не скористалася акцією.

З чоловіком порадились, вирішили хоча б один закрити. Зателефонувала їм, в особистому кабінеті змінили суму на 8000 (тіло), бо з % там було більше 30к :eek:.
Сплатила тіло, довідку в той же день надіслали.
Ну і звісно, питали, чи закрию я і Аванс так само) сказала, що не маю можливості одразу обидва закривати. Аванс за тіло (10 тис.) зможу закрити лише наступного місяця. Дівчина сказала, щоб я зателефонувала їй, коли буду готова. Отакі справи.

Тож, ще мінус один в моєму списку.
Вітаю Вас!Це радує,бо я маю і Аванс ,і Фінбар і Кредісенд

По Клік кредіту оформила реструктуризацію на тіло, відсотки будуть списані. Тіло 7500 - розбила на 11 платежів по 681 грн. з оплатою раз на 15 днів.

В кінці листопада виплатила останній платіж по Гоуфінгоу. Тож ще мінус 1.

По Смартівей цікава пропозиція прийшла - сплатити 2600 до 18 грудня і залишок спишуть. Цікаво. Але якось дивно, що така щедрість. В когось були подібні пропозиції?

А от ЄАПБ повеселили. В серпні ще розрахувалася з ними. Запитувала про довідку, написали мені, що через 60 календарних днів. Вчора їм написала на пошту знов (пройшло вже більше 3 місяців як би), і ось відповідь:
Шановна ...!

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЄВРОПЕЙСЬКА АГЕНЦІЯ З ПОВЕРНЕННЯ БОРГІВ» повідомляє, що грошові кошти на погашення заборгованості по Кредитному договору № ------ від ---- 2022р. (далі – Кредитний договір) у обумовлені раніше розмір та терміни надійшли на рахунок ТОВ «ФК «ЄАПБ».

Оскільки з Вашої сторони здійснювалося не повне погашення заборгованості, а Ви скористалися лояльними умовами погашення заборгованості, то для остаточного анулювання залишку заборгованості по Кредитному договору необхідне проведення маси юридичних/документальних внутрішніх процедур.

Після повного документального врегулювання анулювання залишку заборгованості відбудеться автоматичне оновлення кредитної історії в УБКІ (з інформацією про відсутність боргу перед ТОВ «ФК «ЄАПБ».

Приносимо вибачення за незручності!

Тобто 3 місяців недостатньо, щоб закрити мій договір :rolleyes: і зробити довідку :facepalm:

Вирішила скористатись пропозицією від Смартівей. На пошту прислали мені гарантійку. Сьогодні сплатила 2600, в додатку кредит закритий. Чекаю від них довідку.
І таким чином ще мінус 1 :)
Також вчора отримала листа від КошельОк. Дивно, що більше року від них взагалі нічого не чуть було, а тут схаменулись. Пропонують закрити до кінця грудня за 4892 грн. (тіло 4000).

Останнє редагування:
Вирішила скористатись пропозицією від Смартівей. На пошту прислали мені гарантійку. Сьогодні сплатила 2600, в додатку кредит закритий. Чекаю від них довідку.
І таким чином ще мінус 1 :)
Також вчора отримала листа від КошельОк. Дивно, що більше року від них взагалі нічого не чуть було, а тут схаменулись. Пропонують закрити до кінця грудня за 4892 грн. (тіло 4000).
КошельОк сину не хочуть йти на поступки, тільки 2 тіла і крапка

Апдейт по моїй ситуації - в грудні ще закрила Простокредит. Повільно, але рухаюсь до мети)

Майкредіт передали Дебфорту договір, Аванс - в Кредит капітал. І там, і там чекаю якихось адекватних пропозицій.

Бачу, що періиодично мені наярює Кумо, але за два роки прострочення жодного разу не було в них пропозиції нормальної. Тому і не спілкуюсь з ними взагалі.

Назад
Угорі