Щоденник В третій раз на ті ж граблі

• Автор теми Автор теми Decorator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 5K
Із новин - вчора зібралась духом і зізналась чоловіку про борги, що знов влізла. Не кричав, сприйняв спокійно. Сказав, розгребемося разом. І мені прям легше стало.

А щодо контор, то в Кліккредіт в особистому кабінеті появилась опція оформити реструктуризацію на 5 або 7 платежів. Але ж сума загальна з відсотками. Буду чекати, поки хоч щось запропонують списати. Єгроші також сьогодні прислали пропозицію сплатити 2500 грн і щось вони мені спишуть, правда без уточнення скільки саме) Фінбар також надіслав сьогодні смс, що в кабінеті доступна реструктуризація. Подивилась - пропонують на 90 днів, 7 платежів по 2100 грн. Але знову ж таки вони розділили суму з відсотками.
Прям всі в одни день вирішили пропонувати. Мабуть, подарунок до свята)))

Кожного дня купа дзвінків, по 40-50 щодня. Фільтр мене рятує.
В мене залишилось 4 шараги то 20 звінків щодня,а вчора закрила кредит плюс на лояльних умовах тіло 6.500 запропонували 7000 на протязі з днів то я вчора закрила,а до цего 100 звінків на день,режим сніжинка,зараз знову на три тижні сніжинку включаю бо збираю на маніхую бо звонят сестрі,тіло 5000 то коли буду мати кошти візьму трубку і буду так як з кредит плюс говорити що в звязку з війною втратила роботу,зараз багато впо,роботу вашко знайти то чекаю від вас лояльних умов,а саме головне записувала всі розмови та їх поперджала що я не відхиляюсь від оплати,але на разі не має коштів.

Із новин - закрила вчора Нові кредити, бо знаю, що вони неадекватні. Погодилась на тіло+1000. Бо не хочу, щоб розсилали всяку фігню знайомим.

Єгроші продали вчора Кредитпромінвест і ті сьогодні ж доздзвонилися до моєї мами. В вона з ними поспілкувалась, і погодилась платити частинами. :eek: Внесла сьогодні платіж на 12 тисяч. Я намагалась відмовити, але марно. Загалом вони хочуть 26000 (а тіло ж то було 9400). Я в шоці! І засмучена, що мама погодилась на їх умови.((( Тепер вони ні в яку не хочуть зменшувати суму. Залишок розділили на 2 платежі - по 7000 тисяч через два тижні. Може спробувати якусь скаргу на них написати, і вони зменшать залишок? Чи мав хтось подібний досвід? Підкажіть.

Аванс і Фінбар передали дзвонілкам Фінтех. Сподіваюсь, крім дзвінків, вони нічим не страшні?

Качай гроші теж запропонували тіло+1000. Можливо погоджусь, щоб менше вже їх було.

Із новин - закрила вчора Нові кредити, бо знаю, що вони неадекватні. Погодилась на тіло+1000. Бо не хочу, щоб розсилали всяку фігню знайомим.

Єгроші продали вчора Кредитпромінвест і ті сьогодні ж доздзвонилися до моєї мами. В вона з ними поспілкувалась, і погодилась платити частинами. :eek: Внесла сьогодні платіж на 12 тисяч. Я намагалась відмовити, але марно. Загалом вони хочуть 26000 (а тіло ж то було 9400). Я в шоці! І засмучена, що мама погодилась на їх умови.((( Тепер вони ні в яку не хочуть зменшувати суму. Залишок розділили на 2 платежі - по 7000 тисяч через два тижні. Може спробувати якусь скаргу на них написати, і вони зменшать залишок? Чи мав хтось подібний досвід? Підкажіть.

Аванс і Фінбар передали дзвонілкам Фінтех. Сподіваюсь, крім дзвінків, вони нічим не страшні?

Качай гроші теж запропонували тіло+1000. Можливо погоджусь, щоб менше вже їх було.
А яке тіло було у нових кредитів?

А яке тіло було у нових кредитів?
Тіло 2700 було. З відсотками було 4700 з копійками на вчора. Більше місяця прострочення. Наярювали мені постійно в вайбер. Вирішила позбавитись, бо начиталась тут про них історій.
Совершенно ни чем больше
Фінтех достають лише кредитора, чи рідним теж телефонують?

Бо боюсь, що якщо додзвоняться до мами, вона знов поведеться на їхні умови. І отримає на додаток серцевий приступ. А я чекаю нормальних пропозицій на закриття.
В особистому кабінеті є можливість реструктуризації, але ж на всю суму з %, а там вже відсотки = тілу, якщо не більше

доздзвонилися до моєї мами. В вона з ними поспілкувалась, і погодилась платити частинами. :eek: Внесла сьогодні платіж на 12 тисяч. Я намагалась відмовити, але марно. Загалом вони хочуть 26000 (а тіло ж то було 9400). Я в шоці!
вот поэтому мфо и держатся на плаву

вот поэтому мфо и держатся на плаву
якщо чесно, я буда така зла, що вона з ними пішла на контакт. Хоча раніше вона зазвичай всім казала, щоб зв'язувалися зі мною і все. А тут вона ще й погодилась платити, бо вони там їй нарозказували страшилок ...
і наче б то треба подякувати, що вона мені допомагає, але ж блін, я б могла з цих грошей два кредити закрити або більше.((

Как бы грустно не звучало, но чем хуже живёт народ, тем больше процветают МФО. И не просто держатся на плаву, а именно процветают
Оффтоп

Бо розпоясались. Давно петицій ? ніхто не пропонував!

Із нового - в понедліок написали мені з АО "Юридичний стимул" про те, що готуються подавати позов до суду по кредиту в Кредит касі.
Я їм відповіла, що буду спілкуватись з кредитором з приводу вирішення питання. Чоловік спочатку сказав, що нехай подають. Типу офіційної роботи немає, майна немає, взяти з мене нема чого.

Вчора вже ці адвокати з якогось х*ра додвонились до моєї свекрухи - а це ще гірше за колекторів. Звісно ж, я вислухала купу лайна в свою сторону.

Спробувала поспілкуватись з Кредит-касою, якось домовитись на меншу суму до закриття, але ніяк, відразу ж сказали про договір на 300 днів, і типу все законно, відсотки будуть нараховуватись. Або закривайте, або в суд. В мене тіло 5600, нарахували вдвічі більше. Я намагалась домовитись на 8 тис.
На форумі вже начиталась про те, що поки що виграти в КК малоймовірно, і все одно стягнуть все, що вони хочуть.
Все ж таки поговорили з чоловіком, і він вирішив закрити. Тож КК я позбавилась.
Ще вчора отримала від ФТ смс "По вашому боргу Аванс Кредит є намір отримати рішення суду. Закрийте борг до 25.09".
Мені цікаво, яке рішення і якого суду?))
Нова лякалка походу.

Ще трохи новин. В Мікрокеш написала на пошту. Запропонували два варіанти - або реструктуризація на три платежі, або закрити за 2000 до кінця місяця. Погодилась закрити до 2.10. Тож буде ще одним менше. ?

А от з Швидкогроші писали мені в п'ятницю в телеграм. Поки їм не відповіла. Але так повеселило формулювання.

Decorator, таке повідомлення можна ігнорувати. Хто їх там наділяє повноваженнями? І якими? Трєщалки телефонні.
Хай чекають. Або запропонуйте їм умови, які влаштовують Вас.

Ще трохи новин. В Мікрокеш написала на пошту. Запропонували два варіанти - або реструктуризація на три платежі, або закрити за 2000 до кінця місяця. Погодилась закрити до 2.10. Тож буде ще одним менше. ?

А от з Швидкогроші писали мені в п'ятницю в телеграм. Поки їм не відповіла. Але так повеселило формулювання.
свои данные уберите

Назад
Угорі