Щоденник Третій раз намагаюсь вилізти із ями мфо

• Автор теми Автор теми Хопер
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 1K
Після закриття що треба щоб заблокували у всіх мфо? Ще думаю поміняти паспорт допоможе ?

Після закриття що треба щоб заблокували у всіх мфо? Ще думаю поміняти паспорт допоможе ?
та якщо ви третій раз влазите то блокування не допоможе, бо в багатьох конторах або супер довгий і нудний цей процес, або є можливість розблокуватись

та якщо ви третій раз влазите то блокування не допоможе, бо в багатьох конторах або супер довгий і нудний цей процес, або є можливість розблокуватись
Так що все, мене можна викинути?

Так що все, мене можна викинути?
Куда выбросить?) Прочитала, то что ты в первом сообщении писал. Я к тебе на ты, если не против, так удобней. Ты ищешь, того кто тебе может помочь. Может не стоит искать помощи, а попробовать самому себе помочь. Два раза тебе помогали, но ты все равно там где и был. Есть такое понятие в психологии, как "психика сама себя пытается излечить". Мы попадаем в те-же травматические ситуации и раза в раз, общаемся с похожими людьми, что причиняли нам боль в прошлом, делаем те-же ошибки. И так по кругу. Пока в один момент, мы не осознаем ситуацию, и перестаём действовать по прежним паттернам. Тебе нужно самому решить проблемы без помощи отца. Не действовать прежними шаблонами. Тогда ситуация решится.

Ставку ))) не памʼятаю даже скільки програв на той час, не виграв ніколи
Дякуй долі, за те що не виграв. Бо я виграв. Дуже хорошу суму. Тепер в мене боргів пів мільйона. Ніколи не грай - ніколи! Працюй, віддавай борги, хотєлки прикручуй. Я курив парламент, зараз курю табак і самокрутки. 700 грн в місяць виходить. Не хочу кидати зовсім бо люблю курити😛

Куда выбросить?) Прочитала, то что ты в первом сообщении писал. Я к тебе на ты, если не против, так удобней. Ты ищешь, того кто тебе может помочь. Может не стоит искать помощи, а попробовать самому себе помочь. Два раза тебе помогали, но ты все равно там где и был. Есть такое понятие в психологии, как "психика сама себя пытается излечить". Мы попадаем в те-же травматические ситуации и раза в раз, общаемся с похожими людьми, что причиняли нам боль в прошлом, делаем те-же ошибки. И так по кругу. Пока в один момент, мы не осознаем ситуацию, и перестаём действовать по прежним паттернам. Тебе нужно самому решить проблемы без помощи отца. Не действовать прежними шаблонами. Тогда ситуация решится.
Зараз у мене тільки одна ідея, взяти фіксований кредит у банку, закрити це все поки немає прострочень, і за рік я зможу погасити все

Зараз у мене тільки одна ідея, взяти фіксований кредит у банку, закрити це все поки немає прострочень, і за рік я зможу погасити все
Ви не перший,хто так хотів зробити.Я одна із таких.У свій час обходила всі банки,щоб дали кредит і закрити всі МФО.Пройшло майже 5 років,і добре,що мені той кредит так і не дали.Як показує практика- взяти кредит в банку для закриття МФО ідея провальна,бо не стабільна.Прогнозувати на рік,що все буде стабільне неможливо,а так накопили на тіло МФО,закрили ,по мірі пропозицій.Тим більше ви їх рік кормили.І вже третій раз......Вже б пора було зрозуміти з першого...

Ви не перший,хто так хотів зробити.Я одна із таких.У свій час обходила всі банки,щоб дали кредит і закрити всі МФО.Пройшло майже 5 років,і добре,що мені той кредит так і не дали.Як показує практика- взяти кредит в банку для закриття МФО ідея провальна,бо не стабільна.Прогнозувати на рік,що все буде стабільне неможливо,амтак накопили на тіло МФО,закрили ,по мірі пропозицій.Тим більше ви їх рік кормили.І вже третій раз......Вже б пора було зрозуміти з першого...
Дзвінки дружини, дзвінки матері, для мене це не допустимо, буду щось думати, мені навряд чи дадуть кредит, треба щось вигадувати
Я сам розумію що, кредити закривати кредитом, це собі так ідея

Дзвінки дружини, дзвінки матері, для мене це не допустимо, буду щось думати, мені навряд чи дадуть кредит, треба щось вигадувати

Я сам розумію що, кредити закривати кредитом, це собі так ідея
Звісно,це ваше право вирішувати,як діяти.Але слова щось вигадувати будуть постійно вас водити по замкненому колу і нічого крім паніки,стресів не принесуть.В людей позичати теж ідея так собі.Позичала,знаю.Особлиао коли в терміни не вклалася.Я то віддала,але більше друзів,які були хорошими людьми нема.Золото здати?Здавала.Не врятувало.І от коли я вже всім своїм розповіла,тоді прийшов трішки спокій і показався вихід із ситуації.

Звісно,це ваше право вирішувати,як діяти.Але слова щось вигадувати будуть постійно вас водити по замкненому колу і нічого крім паніки,стресів не принесуть.В людей позичати теж ідея так собі.Позичала,знаю.Особлиао коли в терміни не вклалася.Я то віддала,але більше друзів,які були хорошими людьми нема.Золото здати?Здавала.Не врятувало.І от коли я вже всім своїм розповіла,тоді прийшов трішки спокій і показався вихід із ситуації.
та яке золото, звідки воно))
У мене маленька дитина, дружина, зараз працюю сутками, але толку щось немає, начебто і гарні хороші заробляю але одна думка про ці кредити мене розриває, зʼявляється дике стиснення у груді, нікому не побажаю такого стану а ще й шахіди кожен день над нашим містом так це взагалі ппц

Це те,як ви пишете ,щось вигадаю.як правило,людина і вигадує -позичає в друзів,здає все,що можна у ломбард,продає паї,квартири,аби не було дзвінків..нажаль...

У мене маленька дитина, дружина, зараз працюю сутками, але толку щось немає, начебто і гарні хороші заробляю але одна думка про ці кредити мене розриває, зʼявляється дике стиснення у груді, нікому не побажаю такого стану а ще й шахіди кожен день над нашим містом так це взагалі ппц
От і потурбуйтеся про свою сім'ю,особливо про їх безпеку.Працюйте і витрачайте на них.І поступово вирішуйте питання із МФО.

Це те,як ви пишете ,щось вигадаю.як правило,людина і вигадує -позичає в друзів,здає все,що можна у ломбард,продає паї,квартири,аби не було дзвінків..нажаль...

От і потурбуйтеся про свою сім'ю,особливо про їх безпеку.Працюйте і витрачайте на них.І поступово вирішуйте питання із МФО.
На сімʼю виділяю стабільно 30,000 для мене це просто святе, місяця дома не буваю, бо працюю вахтовим методом, якщо вріжу у коштах дружина третій раз не пойме

На сімʼю виділяю стабільно 30,000 для мене це просто святе, місяця дома не буваю, бо працюю вахтовим методом, якщо вріжу у коштах дружина третій раз не пойме
Про перші рази дружина знала???

Тоді змінюйте дружині номер телефону і поговоріть з нею.В першу чергу,вам стане легше вивозити все це.Я впевнена,у вас все вийде.Всі вас зрозуміють і підтримають.Але вам вистачить і моральної підтримки.Фінансово доведеться бути самостійним чоловіком і розгребти самому.Сподіваюся,що третій раз все ж стане для вас останнім.У вас все вийде і головне, пам'ятайте про безпеку сім'ї.

Людина пише про крик душі, а ви "приколи гоните". І чому відразу лудоман? Ну не беруть всі люди кредити через лудоманію - є такі обставини, що їх треба вирішити грошима, а ці обставини життєво необхідні.
Фіксований кредит вам не дадуть. Готівку в банкі тим паче. Але готівка в банкі це ще гірше, ніж мфо. Там відсотки шурують набагато більше.
В мене так кума взяла з чоловіком кредит готівкою в ОТП на купівлю авто бу... відсотки за два місяці такі нафігарили,що вони зняли з усіх кредиток, які тільки в них були і віддали і це при тому, що він військовий і самі розумієте яку зарплатню має (ну на аліменти колишнім дружинам уходе потроху, але це все одно гроші + любитель полудоманити).
А тепер ще й це авто постійно ламається, і на нього треба гроші, щоб його чинити)
Суть в тому, що налічка в банкі не варіант.
Деякі просто забивають,якщо нерви стальні, і немає майна. Майно можна переписати на неповнолітню дитину, поки арешт не наклали - і тоді точно ніякий банк, навіть держава нічого зробити не зможе.
Ну тут закривати по можливості дрібні, напевне, спочатку треба. А потім ті що крупніше на тіло можуть піти. Або частину якусь списати. Але всі борги мфо не спишуть - це не банки.
Моєму знайомому, який набрав де тільки можна і поїхав в Польшу на 4 роки банки списали все, а мфо накрутили відсотки такі, що він брав 6000, а має віддати 60 000. Але вони вже йому і не звонять. Вони його навіть вже не шукають, хоча він з 2022 року офіційно служе в армії. Тяганини за майно не було- хоча його частка в будинку є.
Домовлятесь за тіло, після довгого ігнору може і підуть на це.

Почитали Аллен Карр как жить без Долгов, всем советую, желаю всем осознания и счастья

Назад
Угорі