В поддержку новичкам❤

• Автор теми Автор теми ПрямМошенница
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 211
  • Перегляди Перегляди 7K
Я смотрю, тут есть те, кому стыдно за себя ( всего 9-10 шараг)..может пусть доберут до порядочности)) и мы коллективно,по скидке, в Египет, а потом уж баня в Днепре)
Я даже согласен в баню в Египте сходить!
У меня 2876 дней просрочки у манивео, никому не звонили, а продали Талион +, только смс-ки иногда прилетают ( тело5500)
А как же суд?
Ну может кто-то тут на форуме в порыве прологаций одумается, и послушает вас. Купит квартиру в другом городе и заживет счастливо. Ведь и вправду..економишь,не покупаешь одежду ,не ездишь на такси,не ходишь по кино...все на пролонгации..а можно было в тоже кино на порше ездить,и кажеться...морально было б спокойней.

За счет мфо и не возвращаете? Ого,хоть кто-то
Тоже бизнес не плохой открыли.Но там+банки еще помогли
Я мабуть рекордсмен 37+32+6(банків на сім'ю)....
Наверное теперь богато живёте?

Останнє редагування:
Ви головне напишіть - всі живі ???нікого не вкрали,не зарізали, в тюрму не посадили?? А, ще забула, - майно на місці чи вже все вивезли ( холодильник, мікрохвильовка і тд)))

Заборону виїзду може надати тільки СУД!!! Не хвилюйтесь!! Депортація через мфо - це маячня!!!
Всі живі,нікого не вивезли,просрочка+-3міс.,тел.поки зашкалює,колаж на родичку,колаж на мене,з Ідеї приходив хтось,коли була дитина одн
Может и не рекордсмен)сумма большая?
Х

А как же суд?

Тоже бизнес не плохой открыли.Но там+банки еще помогли

Наверное теперь богато живёте?
Очень,несчитая,что выжала из бизнеса им все, еще и людям должна,теперь как говориться то дно от которого нужно как то оттолкнуться...Я их денег ,д*pa даже в руках не держала,до последьнего им все отдавала,слава Богу,что перестали давать и я не нашла,то что искала,часного кредитора,вместо него форум ...

У меня 2876 дней просрочки у манивео, никому не звонили, а продали Талион +, только смс-ки иногда прилетают ( тело5500)
???????Как так просрочка почти 8 лет?а манивео существует 6 лет и 4 мес??

А как же суд?
Если у кого-то был суд то там тела не меньше 10к
???????Как так просрочка почти 8 лет?а манивео существует 6 лет и 4 мес??
Значит ТалионОвцы береброрщили я же писал что не помню это они сказали, знаю точно что больше 3 лет, а сколько там по цифрах мне не интересно.
Меняе
Ромыч, ну в подруги 5к, і шо це міняє?
Меняет то что за маленького тела кредита им не выгодно подавать в суд, и они пытаются выбить другими методами

Навіть немає що додати))Умнічка!!! ??
Аналогічна ситуація і в мене : 15 мфо+5 банків - 7 місяців позаду - політ нормальний ???
Підскажіть будьласка в мене 20МФО весь час переслідує страх та нервозність...брала щоб перекрити один тоді другий і так назбиралося!! Дуууууже переживаю неможу знайти собі місця...Як поступити в такій ситуації...грошей немає такої суми щоб закрити все і зразу!!Але дуже хочу вилізти з цього болота!!!!

Підскажіть будьласка в мене 20МФО весь час переслідує страх та нервозність...брала щоб перекрити один тоді другий і так назбиралося!! Дуууууже переживаю неможу знайти собі місця...Як поступити в такій ситуації...грошей немає такої суми щоб закрити все і зразу!!Але дуже хочу вилізти з цього болота!!!!
1- заспокоїтись!!!
2- якщо немає грошей ,щоб закрити все і відразу- ніде!!!і ні в якому випадку не позичати!!!
3 - і головне - читайте форум!!! Тут море інформації по усіх мфо!!
Закривайте соцмережі, попередьте близьких, блок на невідомі дзвінки в телефоні!! І пам'ятайте - ніхто не приїде, і ніхто вас не посадить в тюрму! ?
Включайте режим ❄ !!!

1- заспокоїтись!!!
2- якщо немає грошей ,щоб закрити все і відразу- ніде!!!і ні в якому випадку не позичати!!!
3 - і головне - читайте форум!!! Тут море інформації по усіх мфо!!
Закривайте соцмережі, попередьте близьких, блок на невідомі дзвінки в телефоні!! І пам'ятайте - ніхто не приїде, і ніхто вас не посадить в тюрму! ?
Включайте режим ❄ !!!
Дякую за підтримку!!Я буду спілкуватися тут на форумі з вами так менше нервів йде?

Дякую за підтримку!!Я буду спілкуватися тут на форумі з вами так менше нервів йде?
Спілкуйтесь на здоров'я!! Чим зможу, тим допоможу ?. Ми всі були новачками)) Набирайте 20 повідомлень і зможете писати в лс))

Спілкуйтесь на здоров'я!! Чим зможу, тим допоможу ?. Ми всі були новачками)) Набирайте 20 повідомлень і зможете писати в лс))
Я мала кредит в грошику!Вони почали дзвонити на саме моє ДН з матами обзивали мене мою сім'ю!Я подзвонила на гарячу лінію вони сказали що мої зауваження передадуть.Після чого та сама дівчина почала дзвонити більше з погрозами і претензіями що я пожалілася!Тіло кредиту 3000грн...зі страху заплатила їм пролонгацію і вони перестали дзвонити!Але просто я розумію що скоро цей кошмар повториться!

Я мала кредит в грошику!Вони почали дзвонити на саме моє ДН з матами обзивали мене мою сім'ю!Я подзвонила на гарячу лінію вони сказали що мої зауваження передадуть.Після чого та сама дівчина почала дзвонити більше з погрозами і претензіями що я пожалілася!Тіло кредиту 3000грн...зі страху заплатила їм пролонгацію і вони перестали дзвонити!Але просто я розумію що скоро цей кошмар повториться!
Зрозумійте - чим частіше ви будете брати трубку і спілкуватись- тим частіше будуть дзвонити і вимагати. Ви заплатили пролонгацію - вони зрозуміли,що вас можна лякати і це дієво)))

Зрозумійте - чим частіше ви будете брати трубку і спілкуватись- тим частіше будуть дзвонити і вимагати. Ви заплатили пролонгацію - вони зрозуміли,що вас можна лякати і це дієво)))
Я заблокувала їхні номери!!!Дзвінків стало менше!Чим більше я неберу трубку тим менше вони дзвонять!! Тільки Мані вео найшли номер моєї тітки десь і дзвонили до неї!! Через що ми посварилися бо вони сказали що це дала її номер але пішли мені на зустріч і розбили мені платіж на 2.5місяці!

Я заблокувала їхні номери!!!Дзвінків стало менше!Чим більше я неберу трубку тим менше вони дзвонять!! Тільки Мані вео найшли номер моєї тітки десь і дзвонили до неї!! Через що ми посварилися бо вони сказали що це дала її номер але пішли мені на зустріч і розбили мені платіж на 2.5місяці!
Якщо розбили платіж, то старайтесь вносити вчасно. Бо як пропустите, все нарахують спочатку!

Kirtman25, это вам, подумайте над этим, и думаю, сделаете правильные выводы

Вкладення

• S00302-09531565.webp
    S00302-09531565.webp
    61.8 Кб · Перегляди: 27
Kirtman25, только тогда когда вы сами успокоите себя, мне звонят до сих пор, антиспам блокирует звонки и смс)

Назад
Угорі