В поддержку новичкам❤

• Автор теми Автор теми ПрямМошенница
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 211
  • Перегляди Перегляди 7K
Доброго дня, я тут від сьогодні, я дуже переживаю, я не можу їсти вже третій день і майже не сплю це при тому що я на роботі 16 годин в день а мені всього 18 і чого я така дурна

Доброго дня, я тут від сьогодні, я дуже переживаю, я не можу їсти вже третій день і майже не сплю це при тому що я на роботі 16 годин в день а мені всього 18 і чого я така дурна
Ну похвально, что в 18 Вы уже болеете трудоголизмом. А мфо - это так)

Простите но вы действительно дурна если переживаете и выматываете себя из за этих мфо, выбросьте из вообще из головы

Це мине. Гарантую з власного досвіду і досвіду старожилів форума.
Заспокойтесь і читайте форум. Практично всі відповіді зможете знайти для себе на даній платформі.
Саме основне для вас зараз, якщо вирішили забити на шарагі - уяснити : нічого ніхто а ні вам, а ні вашому оточенню не зробить абсолютно.
Ніхто нікуди не приїде, нічого не відбере чи "опише". Все, що ці ракоподібні можуть - телефонне балобольство і листи на прописку. Все.
Так що - набирайтесь терпіння і приймайте мудрі рішення. Удачі вам!

Здесь нечего стыдится, объясните ей все, поговорите с ней
Ми з нею ніби розібрались, вона навіть не кричала, просто сказала щоб я нічого не приховувала, а сьогодні мені передала передачу де були мандаринки і цукерки і мені так погано стало

Ми з нею ніби розібрались, вона навіть не кричала, просто сказала щоб я нічого не приховувала, а сьогодні мені передала передачу де були мандаринки і цукерки і мені так погано стало
От чего плохо, от мандарин или канфет? если мама вас понимает это уже хорошо, а остальное не важно

Я охоронник, залишаюсь ще на дві вахти)
Соромно перед мамою не можу поїхати додому
Дитя, не переживай!!! Нічого страшного ти ж не зробила!!! Ти не вбила нікого і не вкрала!! За що переживати?? Так склались обставини в житті!! Читай форум!!! Приймай міри - видаляйся з соцмереж, став блок на невідомі))) І не бійся розказати мамі!!! Сором мине, а мама підтримає!! Кажу тобі, як мама!!! Їй звичайно неприємно буде, що ти так вляпалась, але вона зрозуміє. Просто подзвони і все розкажи!! Бо як розкажуть ті падлюки, то буде гірше!! А вони знайдуть! Нехай вона від тебе почує. Не хвилюйся !! І найголовніше - більше ніде не бери і не пролонгуй!! ?
Поїж маминих смаколиків і заспокойся!! Прийде час і ти мамі зможеш віддячити!!!

У вас дуже гарна і розумна мама. Коли є підтримка найближчих людей - любе море по коліно буде.
Все у вас буде добре. Найбільш вразливе місце в боротьбі з цими гієнами - це наша родина. Коли вони розуміють, що
дії тих удодів не законні і підтримують нашу сторону в плані : "тільки по рішенню суду, або йдуть найух" - це вже 50% до нашої броні.
Коли дзвонилки ломають роги об стіну ігнора - в них не залишається вибору, окрім сдриснути за обрій.

Я дуже рада що потрапила сюди, до вас❤️
Скажіть, а чи можна і як написати в нацком, в мене в бистрозайм уже в 5 раз більше ніж було

Останнє редагування:
Я охоронник, залишаюсь ще на дві вахти)
Соромно перед мамою не можу поїхати додому
Вам мама мандаринки передає. А, Ви соромитесь? І чого б, це? Мама є мама.
Я так розумію, що Ви окремо живете?

Вам мама мандаринки передає. А, Ви соромитесь? І чого б, це? Мама є мама.
Я так розумію, що Ви окремо живете?
Ми живемо разом і удвох, просто мама зараз вдома, а я на роботі в іншій області

Я дуже рада що потрапила сюди, до вас❤
Скажіть, а чи можна і як написати в нацком, в мене в бистрозайм уже в 5 раз більше ніж було
Здесь в разделах есть образцы заявлений, писать можно, но не всем и не всегда помогает

Назад
Угорі