Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну я в декреті , то на 860грн не розженешся...Пусть платят нормальные зарплаты что бы люди не лезли в МФО. Нет закона об увольнении с работы за долги
Ніхто нічого не мусить оплачувати..ви вже переплатили пролонгаціями по декілька разів !Привіт. Незнаю , де правильно розпочати знайомство. Я Таня. Форум читаю вже днів 10 , зареєстрована лише сьогодні. В мене ще немає просрочок але мікрозаймів уже на 120 тисяч (з%). Спочатку було все весело і легко, бо брала без %. Брала тому, що в декреті, чоловік приносить додому по 2 тис в місяць , а у нас 2 дітей і зйомна квартира. Віддавати, звісно, не було чим і понеслося. ...взяла інший, погасила перший і тд. Заставила чоловіка поїхати закордон , почали чесно виплачувати , в самих зуби на поличках , бачу, що вже не вистачає навіть грошей, які чоловік там заробляє бо в ці кредити гроші падають, як пальне в пічку, що не дай, то з'їсть, а інші немає чим гасити та продовжувати. Чоловік розповів все своїм батькам, вони в шоці , позичили у родичів 50 тис грн, я що могла, покрила , але це теж все впало , як в пічку бо ж 70 тис інших мікрозаймів постійно просять їсти. Ну і як у багатьох, всі винуватять мене, хоч брали свідомо разом, бо пропадали з голоду. Ваш форум мене дуже заспокоїв, хоч це і не зовсім правильний спокій - що я не одна така . Єдине, що я не можу собі дозволити не платити, бо я працюю (коли не в декреті)) офіційно уже 20 років в правоохоронних органах і для мене це буде повна ж....па, коли писатимуть на роботу, а її я вказувала, коли оформлялася. Хочу ще сказати, що я хоч і плачу всі займи, проте до мене теж дууууже часто телефонують і мовчать. З стаціонарних, мобільних, приватних! !!!! До чого це я незнаю, зробила висновок, що хочуть записати, як я кажу 'да'. Чомусь ще з літа у мене такі думки, бо маю таку звичку замість 'ало' казати 'да'. Думаю может перестраховуються, вставлять запис, коли їм буде зручно. І завжди мовчать! Всім терпіння і перемоги. Я все ж вважаю, що лізли ми в це свідомо і оплатити тіло і відсотки, хоч вони і захмарні, ми мусимо, а як там буде в мене все складатися далі, триматиму в курсі. Виставила вже земельну ділянку на продаж5. Весело пройшов декрет. І не 20 років вже, а в таке вляпалася..
Та блін, зрозуміть то зрозуміла, але наважиться на це не можу...Та і пролонгацій у мене ніколи майже не було. Я в мфо з серпня 2018 року. І постійно брала один, щоб погасити інший, було в мене їх вже біля 35 штук всього. Приблизно. І получаться сума вцілому величезна , в у всіх по чуть чуть і вперше чи вдруге. Без пролонгацій. Брала ж свідомо. Ну як переступити через себе і перестать тупо платити? По суті окремо кожному мфо я нічого не переплачувала, це вцілому всім разом я переплачу такі гроші, яких в руках не тримала ніколи. Доки форум не знайшла, то шукала як можна відтермінувати виплату хоч деяких без %...звісно, таке не можливо...Ніхто нічого не мусить оплачувати..ви вже переплатили пролонгаціями по декілька разів !
Більше жодної копійки не платити!
Декілька днів читали групу і нічогоне зрозуміли !
Вони шахраї, які наживаються на необізнаності людей !
А чи отрібно платити шахраям?! Висновки робіть самі !
Я тут доводити нічого не збираюся (щодо 'вброс'). Я прийшла сюди за підтримкою і щоб знати як діяти в разі незмоги платити. Мені вистачає своїх думок, які спати вже пів року не дають і жити теж, щоб ще й тут щось доводити. З форуму я зрозуміла, що не платять ті, хто вже має просрочки і їм нараховані великі%. У мене ще такого немає, тому я виходить мушу платити. Чи я щось не так розумію? Є такі, що взяли і просто відразу не платять? Я бачу боротьбу з %. А так то всі, кому %знизили , платить збираються тіло? Чи я не вірно зрозуміла форумчан?История похожа на вброс ! Что то надо платить ! 20 лет проработать в правохронительных органах для людей стаким стажем работы в органах Мфо сами пошли бы на уступки !
Буду думати. ..Я весь час думала про те, що чоловік довів до такого стану своїми не заробітками, а тепер розумію, що саме до такого стану довела моя правильність (що все всім потрібно віддати в срок). Була б я трішки не такою відповідальною і не такою затурканою безгрошів'ям у декреті, до такого стану з мфо я б не дійшла. Як в тумані все...Поки по голові не шандарахнула сума за 100тис грн .Tanetochka, кожен по різному робить, як йому виходить. Є такі, що не платять по півтора року. Я з півроку-рік точно платити не буду, а там подивлюся по ситуації. І нічого ви не "мусите" без рішення суду. Що ви як маленька.
Да ладно,прям участок на продажуПривіт. Незнаю , де правильно розпочати знайомство. Я Таня. Форум читаю вже днів 10 , зареєстрована лише сьогодні. В мене ще немає просрочок але мікрозаймів уже на 120 тисяч (з%). Спочатку було все весело і легко, бо брала без %. Брала тому, що в декреті, чоловік приносить додому по 2 тис в місяць , а у нас 2 дітей і зйомна квартира. Віддавати, звісно, не було чим і понеслося. ...взяла інший, погасила перший і тд. Заставила чоловіка поїхати закордон , почали чесно виплачувати , в самих зуби на поличках , бачу, що вже не вистачає навіть грошей, які чоловік там заробляє бо в ці кредити гроші падають, як пальне в пічку, що не дай, то з'їсть, а інші немає чим гасити та продовжувати. Чоловік розповів все своїм батькам, вони в шоці , позичили у родичів 50 тис грн, я що могла, покрила , але це теж все впало , як в пічку бо ж 70 тис інших мікрозаймів постійно просять їсти. Ну і як у багатьох, всі винуватять мене, хоч брали свідомо разом, бо пропадали з голоду. Ваш форум мене дуже заспокоїв, хоч це і не зовсім правильний спокій - що я не одна така . Єдине, що я не можу собі дозволити не платити, бо я працюю (коли не в декреті)) офіційно уже 20 років в правоохоронних органах і для мене це буде повна ж....па, коли писатимуть на роботу, а її я вказувала, коли оформлялася. Хочу ще сказати, що я хоч і плачу всі займи, проте до мене теж дууууже часто телефонують і мовчать. З стаціонарних, мобільних, приватних! !!!! До чого це я незнаю, зробила висновок, що хочуть записати, як я кажу 'да'. Чомусь ще з літа у мене такі думки, бо маю таку звичку замість 'ало' казати 'да'. Думаю может перестраховуються, вставлять запис, коли їм буде зручно. І завжди мовчать! Всім терпіння і перемоги. Я все ж вважаю, що лізли ми в це свідомо і оплатити тіло і відсотки, хоч вони і захмарні, ми мусимо, а як там буде в мене все складатися далі, триматиму в курсі. Виставила вже земельну ділянку на продаж5. Весело пройшов декрет. І не 20 років вже, а в таке вляпалася..
Ну е-мое,вам некуда тратить свои копейки?Я тут доводити нічого не збираюся (щодо 'вброс'). Я прийшла сюди за підтримкою і щоб знати як діяти в разі незмоги платити. Мені вистачає своїх думок, які спати вже пів року не дають і жити теж, щоб ще й тут щось доводити. З форуму я зрозуміла, що не платять ті, хто вже має просрочки і їм нараховані великі%. У мене ще такого немає, тому я виходить мушу платити. Чи я щось не так розумію? Є такі, що взяли і просто відразу не платять? Я бачу боротьбу з %. А так то всі, кому %знизили , платить збираються тіло? Чи я не вірно зрозуміла форумчан?
Вы почитайте,народ не то что не платит %, ваще перестают платитьЯ тут доводити нічого не збираюся (щодо 'вброс'). Я прийшла сюди за підтримкою і щоб знати як діяти в разі незмоги платити. Мені вистачає своїх думок, які спати вже пів року не дають і жити теж, щоб ще й тут щось доводити. З форуму я зрозуміла, що не платять ті, хто вже має просрочки і їм нараховані великі%. У мене ще такого немає, тому я виходить мушу платити. Чи я щось не так розумію? Є такі, що взяли і просто відразу не платять? Я бачу боротьбу з %. А так то всі, кому %знизили , платить збираються тіло? Чи я не вірно зрозуміла форумчан?
Совершенно верно120 тисяч через неделю превратятса в 160 если поидут просрочки - через месяц в 200 итд итп - из этои ямы выхода нет - кроме как забить и 3 года не платить
Браво!Я вот читаю и в таком шоке. Правильно, идите займите ещё у знакомых денег, отдайте их мошенникам и вымогателям, а сами подыхайте с голоду. Все мы тут были правильными до поры до времени пока не дошли до того, что вместо того что бы купить еды несли последние копейки в эти шараги.
Если Ваша правильность важнее здоровья Вашего ребёнка тогда дерзайте. Но помните, что здоровье зависит от правильного питания и образа жизни.
Ну от бачите, люди ж намагаються погасити тіло. І я намагаюся (поки щоЕсли пишут правду что штраф за просроченный кредит 50 % ОТ ТЕЛА по Закону . То я без проблем погашу - но их аномальные требования - за пределами моих финансовых возможностей . Поетому читаю письма от МФО - жду бригад и судебных разбирательств
). Та що ж, як того тіла на 60тисяч
Не винуйте себе, ви маєте гордитись своєю правильністю і відповідальністю. Таких людей мало!Буду думати. ..Я весь час думала про те, що чоловік довів до такого стану своїми не заробітками, а тепер розумію, що саме до такого стану довела моя правильність (що все всім потрібно віддати в срок). Була б я трішки не такою відповідальною і не такою затурканою безгрошів'ям у декреті, до такого стану з мфо я б не дійшла. Як в тумані все...Поки по голові не шандарахнула сума за 100тис грн .