Щоденник В мене борг 202000 грн в МФО

Aksenia

Форумчанин
Дописи
6
Реакції
7
Бали
278
Aksenia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Все почалося з лютого місяця, коли мені моно анк дав кредитний ліміт 45000 грн. (я захотіла навчитись заробляти в крипті та купила курс) курс коштував 23000 грн и 22000 грн було ліміту на карті. Згодом я витратила весь ліміт. А потрібно було платити щомісячно 1560 грн за розстрочку. З цього і почалося. Курси я послухала, але заробити вийшло тільки 50 доларів, бо потрібно було вкласти ще 500 доларів, щоб заробляти. Так я почала брати мікрозайми один щоб перекрити інший. Наразі в мене зараз борг 202000 грн(тіло), просрочки з цього тижня. Працюю офіційно з зп 12000 грн. Не можу спати. Є варіант поїхати в Германію, як біженці. Може вийде потроху закривати борги. В мене дочка 4 роки. Родичам дуже страшно сказати, бо це вже третій раз я беру МФО.

Їдьте. Поки є можливість.
Я не тому так кажу, що я за те, щоб покидати Україну, але
1. Це легше вирішити питання з кредитами
2. Меньше сорому перед родичами

Все почалося з лютого місяця, коли мені моно анк дав кредитний ліміт 45000 грн. (я захотіла навчитись заробляти в крипті та купила курс) курс коштував 23000 грн и 22000 грн було ліміту на карті. Згодом я витратила весь ліміт. А потрібно було платити щомісячно 1560 грн за розстрочку. З цього і почалося. Курси я послухала, але заробити вийшло тільки 50 доларів, бо потрібно було вкласти ще 500 доларів, щоб заробляти. Так я почала брати мікрозайми один щоб перекрити інший. Наразі в мене зараз борг 202000 грн(тіло), просрочки з цього тижня. Працюю офіційно з зп 12000 грн. Не можу спати. Є варіант поїхати в Германію, як біженці. Може вийде потроху закривати борги. В мене дочка 4 роки. Родичам дуже страшно сказати, бо це вже третій раз я беру МФО.
3 рази брали? Що ігри і алкашка?

Як варінт монобанку платити щомісячний платіж, мфо - тільки чекати пропозицій за тіло чи тіло + невеликий процент.
Гроші, які заробляєте тратьте раціонально.

Привіт ! У мене схожа історія і також велика сума по тілам, 180 тис в прострочці вже місяць… будемо триматися…

Або допомогли із закриттям ,людина не пізнала всієї радості боржника ,або заставило життя
Ну я гадаю якби змусило життя то рідні б знали про то. А так 3 рази набратися і боятися що рідні знову дізнаються то є якась манія. Ну і звісно егоїзм, бо вже пофіг на рідних які кожного разу вигрібають за автором.

Ну я гадаю якби змусило життя то рідні б знали про то. А так 3 рази набратися і боятися що рідні знову дізнаються то є якась манія. Ну і звісно егоїзм, бо вже пофіг на рідних які кожного разу вигрібають за автором.
Вспомнилось. Жизнь учит три раза. 1. Культурно и вежливо. 2. Ни*** не культурно, но все ещё вежливо. 3. Уже совсем не культурно и не вежливо. Вопрос лишь в том, сумеет ли человек сделать выводы и пойти дальше? А это — самое трудное вначале, самое лёгкое вконце, и совсем не возможное в бездействии. Как-то так ;)

Я теж належу до категорії яка влізла в це третій раз. Перший - десь на 100 доларів Приват (але в мої студентські часи це було важко), віддала. Потім багато років не користувалась кредитними лімітами зовсім. Другий раз вже було у дорослому віці, в 30 років. Влазила в мінус по кредиткам поступово, то перекривала, то знову, кредитні ліміти по двом банкам 83 тис. Вилізла за 4 міс (змінила роботу). І от зараз третій раз, але вже повна жесть - банки, мфо, друзі, рідні. 500 К+.
І теж про це думала і думаю. Ніби не тупа зовсім, але легковажила займами - це точно. І дуже по тупому перекредитовувалась декілька разів, а кожен раз сума тіла збільшується на нараховані відсотки і далі ще відстоки на нову суму :facepalm:. Чи не рахувала - рахувала. Договори читала.
От минулі рази мені ніхто не допомагав закривати. Закривала сама. Цього разу довелося позичити, бо в мене була повна пачка неадекватних контор. Людям віддаю вже - немає ілюзій, і навіть якщо принципово не хочуть щоб віддавала, пояснила, що це важливо.
От перший раз влізла по зеленості і дурості. Другий - обставини, а вилізла так швидко, що це не стало болючим досвідом. Нериємним -так. І неприємно було рахувати що мої статки йдуть в мінуса тепер вже. Вийшло що минулого разу заробіток давався мені легко, бо була там, де маю бути, що є моє. Працювала інколи по 10 год за компом, але все було в задоволення.
Цього разу пережила більше стресу, бо рідним дзвонили, знайомим і довелося гроші позичати у людей, чого дуже не люблю. Заробляю зараз тяжко, бо моральний стан підкошений і війною і внутрішньою кризою. І багато читаю-слухаю про фінансову грамотність. Багато чого зрозуміла...

Вибачте за багато букв, але Блудник, тут така от фігня буває. Не знаю як в автора, але в мене аналогіно.

Я теж належу до категорії яка влізла в це третій раз. Перший - десь на 100 доларів Приват (але в мої студентські часи це було важко), віддала. Потім багато років не користувалась кредитними лімітами зовсім. Другий раз вже було у дорослому віці, в 30 років. Влазила в мінус по кредиткам поступово, то перекривала, то знову, кредитні ліміти по двом банкам 83 тис. Вилізла за 4 міс (змінила роботу). І от зараз третій раз, але вже повна жесть - банки, мфо, друзі, рідні. 500 К+.
І теж про це думала і думаю. Ніби не тупа зовсім, але легковажила займами - це точно. І дуже по тупому перекредитовувалась декілька разів, а кожен раз сума тіла збільшується на нараховані відсотки і далі ще відстоки на нову суму :facepalm:. Чи не рахувала - рахувала. Договори читала.
От минулі рази мені ніхто не допомагав закривати. Закривала сама. Цього разу довелося позичити, бо в мене була повна пачка неадекватних контор. Людям віддаю вже - немає ілюзій, і навіть якщо принципово не хочуть щоб віддавала, пояснила, що це важливо.
От перший раз влізла по зеленості і дурості. Другий - обставини, а вилізла так швидко, що це не стало болючим досвідом. Нериємним -так. І неприємно було рахувати що мої статки йдуть в мінуса тепер вже. Вийшло що минулого разу заробіток давався мені легко, бо була там, де маю бути, що є моє. Працювала інколи по 10 год за компом, але все було в задоволення.
Цього разу пережила більше стресу, бо рідним дзвонили, знайомим і довелося гроші позичати у людей, чого дуже не люблю. Заробляю зараз тяжко, бо моральний стан підкошений і війною і внутрішньою кризою. І багато читаю-слухаю про фінансову грамотність. Багато чого зрозуміла...

Вибачте за багато букв, але Блудник, тут така от фігня буває. Не знаю як в автора, але в мене аналогіно.
Если у Вас это и есть тот, выше описанный, 3й раз, то значит 4го не будет. Я такой же, но сейчас уверен что это у меня тоже тот самый "3й раз" и последний, потому что надо быть обезьяной, причем обезьяной отсталой, чтоб после такого влезть снова...

Если это и есть тот выше описанный 3й раз, то значит 4го не будет. Я такой же, но сейчас уверен что это у меня тоже тот самый "3й раз" и последний, потому что надо быть обезьяной чтоб после такого влезть снова...
Нема ніякого ліміту на кількість раз, якщо не дійшло. У мене було розуміння як вилізти з банків, але мфо справді не до кінця знала, в що вляпалась. Якщо вилізу і зможу закласти подушку і пофіксити мозок з цим, то коли з'являться новы кредитні схеми, мені це не потрібно буде.

Або допомогли із закриттям ,людина не пізнала всієї радості боржника ,або заставило життя
Так, перші два рази допомагали родичі закрити. Перша сума була 80000 грн, друга 60000 грн. Зараз сума 200000 грн. дуже боюся сказати родичам. Збираюсь за кордон. Та планую домовлятися з мфо, щоб закрити за тіло. З монобанком - буду потихеньку закривати. Скажіть будь ласка, якщо я буду надсилати листи в МФО щодо реструктуризації, вони будуть дзвонити третім особам?

Нема ніякого ліміту на кількість раз, якщо не дійшло.
Возможно у кого-то и так... Все люди разные.
вони будуть дзвонити третім особам?
Да, причём сразу после получения листа... они бывает что замолкают, а как только какая-то активность, ответ в чат, звонок, письмо, вход в кабинет и т.д. начинают снова обрабатывать... звонить вам или третьим особам.

Возможно у кого-то и так... Все люди разные.

Да, причём сразу после получения листа... они бывает что замолкают, а как только какая-то активность, ответ в чат, звонок, письмо, вход в кабинет и т.д. начинают снова обрабатывать.
То есть лучше игнорировать и ждать от них предложения?

То есть лучше игнорировать и ждать от них предложения?
Вообще да, если уже просрочка... ждать предложения чёткого в смс или на имейл... или ... вот если в вайбер напишет менеджер не с угрозами а с целью что-то предложить тоже можно договориться, так в первые дни мне кредитбокс в вайбер предложили тело+1к частями, и то хотели больше... долго общались... и сошлись на тело+1к, и кредит+ писали, но я от предложения кредит+ отказался, не выгодно для меня сейчас... вообще сами напишут, сами предложат, а когда предложат обязательно торгуйтесь, кто не предложит сам, значит они не заинтересованы... и пиши не пиши им бестолку

Ні, я не граю і не пью
Ну мені все одно... але поясніть тоді родичам, які за вас платять, що ви тверезі і при здоровому глузді берете гроші щоб вони потім за вас платили.
Оффтоп

Ну мені все одно... але поясніть тоді родичам, які за вас платять, що ви тверезі і при здоровому глузді берете гроші щоб вони потім за вас платили.
Я кіно корейське дивився, паразити називається. Про людей які живуть за чужий рахунок. Раджу переглянути.

Останнє редагування:
Назад
Угорі