Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
По ощаду - кончені вониТугой.Они и блокировали карту аж через две недели после ИП, а Укрсиб моментально блокнул.Так и с расблокировкой у них похоже...
Нет, не писал ещё
отпишитесь по ощаду
У меня разблокировали ПриватЯкщо комусь розблокують приват дайте знати, дякую.
Идите в ощад,только не к специалистам,а в кредитный отдел,я вчера ходила эти специалисты ни чего не знают и отправили меня в кредитный отдел,там начальница и сказала что делать,она напечатала заяву сделала копии доков и все.....вот только что мне пришло,что счет разблокирован!По ощаду - кончені вони
Кажуть що не можуть, бо не знають.
У відділенні - тупаки, гаряча лінія каже що треба писати заяву. Короче, сьогодні знову піде. Тоді напишу.
Мені укрсиб вже теж розблокував.
Мне,сегодня разблокировали!Кому розблокували ощад по заяві?
Укргазбанк самі тупіОщадно - кончені вони
Кажуть, що не можуть, бо не знають.
У відділенні - тупаки, гаряча лінія каже що треба писати заяву. Коротше, сьогодні знову піде. Тоді напишу.
Мені укрсиб вже теж розблокував.
ЯЯкі у Вас банки?Зняли арешт з усіх карток
можна приблизний текст заяви, бо у нас на відділенні - ні бумбум, ніхто не знає яка вона має бутиХодила вчера в Ощадбанк, написала заявление, сделали копии документов
Произвольно. На имя директора бек офиса. Прошу зняти арешт з моїх рахунків згідно постанови КМУ ... Ну і далі номер постави , дату та і все.можна приблизний текст заяви, бо у нас на відділенні - ні бумбум, ніхто не знає яка вона має бути
Сняли арестВ кого, як з Отп банком?
Разблокировали сегодня приватЯкщо комусь розблокують приват дайте знати, дякую.