CreditKasa В кого договори кредит каса 2022 року напишіть будь ласка. Хочу зрозуміти скільки людей вляпалося в їх нові договори.

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 4K

Nastya_1322

Форумчанин
Дописи
715
Реакції
185
Бали
2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Знаю що кредит касса почала масово подавати до суду. По новим договорам за 2022 рік. Договори там кажуть якісь хитрющі. На 300 днів. Напишіть будь ласка в кого теж договір 2022 року на 300 днів. Чи може каса вже встигла на вас подати до суду за договором 2022 року. Хочу підготуватися до гіршого. І зрозуміти що мене чекає. Напишіть мені будь ласка в особисті повідомлення. В кого з ними проблеми

Останнє редагування:
Доброго дня. Знаю що кредит касса почала масово подавати до суду. По новим договорам за 2022 рік. Договори там кажуть якісь хитрющі. На 300 днів. Напишіть будь ласка в кого теж договір 2022 року на 300 днів. Чи може каса вже встигла на вас подати до суду за договором 2022 року. Хочу підготуватися до гіршого. І зрозуміти що мене чекає
В мене кінець 2022 року

В мене кінець 2022 року
На вас не було позову до суду? А то написали до вони зараз Сасово подають на договор 2022 року. Бо він якийсь хитрий на 300 днів. І юристи не беруться захищати за цим договором

На вас не було позову до суду? А то написали до вони зараз Сасово подають на договор 2022 року. Бо він якийсь хитрий на 300 днів. І юристи не беруться захищати за цим договором
Ні, не було.

Краще не треба переклички, кому треба той вчора почитав в темах про кредит касу. Ви забуваєте про щурів

В мене було на 18 днів. Потім дивилася різко стало на 300

Вони не надіслали
[POSTS=500]
1687433579012.webp

мали прислати, бо це умови надання.
[/POSTS]

Пишу і тут, щоб люди бачили, особливо автор теми!
Я спеціально заліз в реєстр судових рішень передивитись практику по Кредит Касі.
Далі (орієнтовно): всього близько 350-400 рішень 2022-2023 років, де фігурує юридична особа ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" (кредит каса), з них близько 70% рішень - це знесення ВНН (до речі з них 100% зносили), з інших 30% рішень - 25% це заочні рішення суду про стягнення заборгованості, інші 5% - це звичайні рішення суду про стягнення. Із 30% судових рішень я не знайшов посилання на кредитні договори, свіжіші за січень 2022 року!!
Висновки робіть самі, і перед тим, як сіяти тут паніку, вивчайте судову практику.

Можливо треба тему створити щоб юристи подумали може зустрічний позов подати на них , я не знаю
Позиватись до чого збираєтесь?
Наперед : договір діючий і ви його підписали. Кошти отримали. Що тоді не так?)

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Зробили виняток, не прислали
Я спеціально заліз в реєстр судових рішень передивитись практику по Кредит Касі.
Далі (орієнтовно): всього близько 350-400 рішень 2022-2023 років, де фігурує юридична особа ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" (кредит каса), з них близько 70% рішень - це знесення ВНН (до речі з них 100% зносили), з інших 30% рішень - 25% це заочні рішення суду про стягнення заборгованості, інші 5% - це звичайні рішення суду про стягнення. Із 30% судових рішень я не знайшов посилання на кредитні договори, свіжіші за січень 2022 року!!
Висновки робіть самі, і перед тим, як сіяти тут паніку, вивчайте судову практику.
Теж дивилася).

Та я серйозно. Знов передивилася пошту. Я всі договори усіх МФО скачую. Їх нема
Могло попасти в спам і ви видалили. Але то вже не важливо.
Хотів поцікавитись що там в договорі на рахунок термінів.
Бо в кабінеті - це вода. І течію можуть ці підвальщики робити як собі заманеться.

Могло попасти в спам і ви видалили. Але то вже не важливо.
Хотів поцікавитись що там в договорі на рахунок термінів.
Бо в кабінеті - це вода. І течію можуть ці підвальщики робити як собі заманеться.
Я завжди перевіряю папку спам.
Це вже не перший випадок коли МФО мені не присилали договір. Ще була одна така компанія. Я їх закрила вже давно.

Отже, питання закрите)

Назад
Угорі