CreditKasa В кого договори кредит каса 2022 року напишіть будь ласка. Хочу зрозуміти скільки людей вляпалося в їх нові договори.

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 4K
Пишу і тут, щоб люди бачили, особливо автор теми!
Я спеціально заліз в реєстр судових рішень передивитись практику по Кредит Касі.
Далі (орієнтовно): всього близько 350-400 рішень 2022-2023 років, де фігурує юридична особа ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" (кредит каса), з них близько 70% рішень - це знесення ВНН (до речі з них 100% зносили), з інших 30% рішень - 25% це заочні рішення суду про стягнення заборгованості, інші 5% - це звичайні рішення суду про стягнення. Із 30% судових рішень я не знайшов посилання на кредитні договори, свіжіші за січень 2022 року!!
Висновки робіть самі, і перед тим, як сіяти тут паніку, вивчайте судову практику.
Та ви що , я придумала мабуть і в електронному суді додатки юристу з форуму скинула і не одному... Подали в суд кредит від жовтня 2022 року, не треба ля ля.

Та ви що , я придумала мабуть і в електронному суді додатки юристу з форуму скинула і не одному... Подали в суд кредит від жовтня 2022 року, не треба ля ля.
Де я писав, що Ви щось придумали?
Якщо на Вас подали до суду - це ще не ознака масовості, це по-перше. А по-друге, я казав про вже прийняті судові рішення, а не про ухвали про відкриття провадження за позовом Кредит Каси. По вже прийнятим свіжим судовим рішенням (останнє з яких, якщо не помиляюсь, від 16.06.2023 року) відсутні посилання на свіжі договори. Отже, відсутня судова практика по таким договорам і, отже, не можна казати, що ці "нові договори", які укладені по новим шаблонам, якісь продуманіші чи ще щось.

А наперед людей не треба попередити, чекати поки суми будуть ого як в мене. У вас свій досвід, на когось не подадуть бо договір не такий. Вони думаєте такий договір придумали щоб тіло пропонувати. Я більше нічого писати не буду , чекайте собі далі.

А наперед людей не треба попередити, чекати поки суми будуть ого як в мене. У вас свій досвід, на когось не подадуть бо договір не такий
Послухайте, у нас в України МФО більше 100 штук (а може і ще більше) і у кожного свої договори, свої "фішки" і "приколи". Ви думаєте ШГ самі розумні і красиві? Я дуже сильно в цьому сумніваюся, судячи з кількості рішень на їхню користь.
Найперше, на що суди звертають увагу, - це не зміст договору, а доведенесть факту укладення цього договору (в порядку, передбаченому чинним законодавством) та доведенисть факту перерахування кредитором боржнику коштів за таким договором. Якщо подивитись судову практику на користь боржників, то саме з підстав відсутності доказів укладення договору та перерахування грошей суди в основному відмовляють шарагам в позовах. (Це моя думка на основі аналізу реєстру судових рішень, яка може не збігатись з думкою присутніх):)

Послухайте, у нас в України МФО більше 100 штук (а може і ще більше) і у кожного свої договори, свої "фішки" і "приколи". Ви думаєте ШГ самі розумні і красиві? Я дуже сильно в цьому сумніваюся, судячи з кількості рішень на їхню користь.
Найперше, на що суди звертають увагу, - це не зміст договору, а доведенесть факту укладення цього договору (в порядку, передбаченому чинним законодавством) та доведенисть факту перерахування кредитором боржнику коштів за таким договором. (Це моя думка, яка може не збігатись з думкою присузтніх):)
Кредит касса а не шг .

Де я писав, що Ви щось придумали?
Якщо на Вас подали до суду - це ще не ознака масовості, це по-перше. А по-друге, я казав про вже прийняті судові рішення, а не про ухвали про відкриття провадження за позовом Кредит Каси. По вже прийнятим свіжим судовим рішенням (останнє з яких, якщо не помиляюсь, від 16.06.2023 року) відсутні посилання на свіжі договори. Отже, відсутня судова практика по таким договорам і, отже, не можна казати, що ці "нові договори", які укладені по новим шаблонам, якісь продуманіші чи ще щось.
Тут я підтримую, бо також вирішила зайти на судову владу. Але ситуація цікава, все д таки, бо можливо в них все ж таки є певний прикол з договорами. Будем дивитись, як буде далі, бо ті йо...ті шарашки можуть будь яку ху...ню спробувати зробити

Тут я підтримую, бо також вирішила зайти на судову владу. Але ситуація цікава, все д таки, бо можливо в них все ж таки є певний прикол з договорами. Будем дивитись, як буде далі, бо ті йо...ті шарашки можуть будь яку ху...ню спробувати зробити
До всього можна пристосуватись. Не тільки шараги "еволюціонують", а й ми знаходимо шляхи подолання їх схем)

шарашки можуть будь яку ху...ню спробувати зробити
Не можуть, а будуть.
Їм
1687442398981.webp
з ВНН зробили, тож вони перевзутися вирішили і шукають нове

До всього можна пристосуватись. Не тільки шараги "еволюціонують", а й ми знаходимо шляхи подолання їх схем)
Я згодна, тим паче я трошки не розумію приводу для паніки, треба розібратись, попитать наших юристів, бо сзоже на розгін з законопроєктом 9363(наче так)

А наперед людей не треба попередити, чекати поки суми будуть ого як в мене. У вас свій досвід, на когось не подадуть бо договір не такий. Вони думаєте такий договір придумали щоб тіло пропонувати. Я більше нічого писати не буду , чекайте собі далі.
Доброго дня, додаю договір КК, якщо потрібно комусь для ознайомлення.

Пишу і тут, щоб люди бачили, особливо автор теми!
Я спеціально заліз в реєстр судових рішень передивитись практику по Кредит Касі.
Далі (орієнтовно): всього близько 350-400 рішень 2022-2023 років, де фігурує юридична особа ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" (кредит каса), з них близько 70% рішень - це знесення ВНН (до речі з них 100% зносили), з інших 30% рішень - 25% це заочні рішення суду про стягнення заборгованості, інші 5% - це звичайні рішення суду про стягнення. Із 30% судових рішень я не знайшов посилання на кредитні договори, свіжіші за січень 2022 року!!
Висновки робіть самі, і перед тим, як сіяти тут паніку, вивчайте судову практику.
ти шо, здурів? Вивчати щось перед тим. як писати. Пфффф, тіко паніка, президент/Кличко/%свій_варіант% винуватий у всьому. Зрада і всьо тут.

Это они 300 дней будут проценты насчитывать а потом в суд с этой суммой ?
В мене так , рахували собі і подали в суд , ніяких інших умов тільки платити усі відсотки і тіло
Это они 300 дней будут проценты насчитывать а потом в суд с этой суммой ?
В мене так , рахували собі і подали в суд , ніяких інших умов тільки платити усі відсотки і тіло

а срок в договоре какой? наверно ж не 300 дней
В договоре срок 300 дней. С 15000 насчитали 123000. Предлагают закрыть за 13000 сейчас
У вас старый договор, а тут речь про нынешние, которые на 300 дней.
У меня договор на 300 дней.

Назад
Угорі