Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони можуть приїхати???у них хитрая реструктуризация....свой кусок все равно сорвут....но адекватнее чем ШГ
не могут и не будут...и у них очко не железное)....пс*х давление...тем боле они знают сколько железа гуляет по стране)Вони можуть приїхати???
GetcontactВибачте що не потемі, але підскажіть яку програмку втановити по визначенню номера. Дуже терміново потрібно, а найти не можу
В мене стоїть Getcontact і TruecallerВибачте що не потемі, але підскажіть яку програмку втановити по визначенню номера. Дуже терміново потрібно, а найти не можу
як ви на них писали в нацком?Orusia89, Поки що ні до кого не приїжджали!
Нацкомфін прислали відповідь ,що в договорі порушення і застосовується правило "подвійної реституції".
Тобто ми повинні повернути тіло кредиту,а вони нам переплати,якщо такі є!
Хочуть тіло кредиту,нехай топають в суд.Бо я,наприклад,добровільно уже нікому нічого платити не планую!
Нехай в суді доводять,що вони мені давали кредит!
А їхні писульки особисто на мене ніякого враження на справляють!
Мени сьогодни прийшло
Kontrol' scheta proveden. Vy v baze dolzhnikov. Kompaniya vynuzhdena prinimat' mery po zashite svoih prav i interesov 05.04.2019.BystrozajmМени сьогодни прийшло
Не отримувала сьогодни мовчатьKontrol' scheta proveden. Vy v baze dolzhnikov. Kompaniya vynuzhdena prinimat' mery po zashite svoih prav i interesov 05.04.2019.Bystrozajm
Вам такое приходило?