В Быстрозайм просрочка

• Автор теми Автор теми Юлия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 593
  • Перегляди Перегляди 62K
Screenshot_20190329-090548_Chrome.webp

Останнє редагування модератором:
Orusia89, о боже нет, только не это:ahaha: ну даже если они и приеду, кто их пустит через проходную непонятно, особенно если режимный объект

у них хитрая реструктуризация....свой кусок все равно сорвут....но адекватнее чем ШГ

Orusia89, это как вопрос "а какова вероятность встретить на улице динозавра?", мне обещают уже 3й месяц приехать, сижу жду, боюсь уйти с дома, что бы их не пропустить. а их нет

Orusia89, Поки що ні до кого не приїжджали!
Нацкомфін прислали відповідь ,що в договорі порушення і застосовується правило "подвійної реституції".
Тобто ми повинні повернути тіло кредиту,а вони нам переплати,якщо такі є!
Хочуть тіло кредиту,нехай топають в суд.Бо я,наприклад,добровільно уже нікому нічого платити не планую!
Нехай в суді доводять,що вони мені давали кредит!
А їхні писульки особисто на мене ніякого враження на справляють!

Вибачте що не потемі, але підскажіть яку програмку втановити по визначенню номера. Дуже терміново потрібно, а найти не можу

Ensi112, От і я про те,що ми не можемо піти працювати,бо до нас щодня має приїхати виїздна група!
А якщо в нас немає можливості працювати,то логічно кредит ми не плануємо повертати!

Orusia89, Поки що ні до кого не приїжджали!
Нацкомфін прислали відповідь ,що в договорі порушення і застосовується правило "подвійної реституції".
Тобто ми повинні повернути тіло кредиту,а вони нам переплати,якщо такі є!
Хочуть тіло кредиту,нехай топають в суд.Бо я,наприклад,добровільно уже нікому нічого платити не планую!
Нехай в суді доводять,що вони мені давали кредит!
А їхні писульки особисто на мене ніякого враження на справляють!
як ви на них писали в нацком?

Назад
Угорі