Takernata
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3351
- Реакції
- 10231
- Бали
- 6000
Takernata не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Стаття 258. Види судових рішеньЯ сам разберусь, что мне делать, ок?
Где решение суда?
Дякую. Буду питати у юристів компанії.Adios, мені свого часу даний пункт?? допоміг))
4. Особи, винні в невиконанні ухвали про забезпечення позову, несуть відповідальність, встановлену законом.
(Бухгалтер проконсультувалась в юристів і ті порадили не відраховувати 20%)
Тут звісно, як повезе))
Удачі!!!Дякую. Буду питати у юристів компанії.
??Удачі!!!
Это означает,что бухгалтерия не права, правильно?Стаття 258. Види судових рішень
1. Судовими рішеннями є:
1) ухвали;
2) рішення;
3) постанови;
4) судові накази.
2. Процедурні питання, пов’язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.
3. Розгляд справи по суті судом першої інстанції закінчується ухваленням рішення суду.
4. Перегляд судових рішень в апеляційному та касаційному порядку закінчується прийняттям постанови.
5. У випадках, передбачених цим Кодексом, судовий розгляд закінчується постановленням ухвали чи видачею судового наказу.
конешн))))??
Это означает,что бухгалтерия не права, правильно?
Спасибо ?конешн))))
в ухвале же русским по белому написано "запретить взіскание"))))
И? Какое отношение это имеет к бухгалтерии? Мы же о разном сейчас беседу ведем.)Стаття 258. Види судових рішень
1. Судовими рішеннями є:
1) ухвали;
2) рішення;
3) постанови;
4) судові накази.
2. Процедурні питання, пов’язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.
3. Розгляд справи по суті судом першої інстанції закінчується ухваленням рішення суду.
4. Перегляд судових рішень в апеляційному та касаційному порядку закінчується прийняттям постанови.
5. У випадках, передбачених цим Кодексом, судовий розгляд закінчується постановленням ухвали чи видачею судового наказу.
Блин, ну может я не понимаю... Но как бухгалтерия без постановы исполнителя может прекратить отчисления? Ухвала суда для кого в первую очередь?конешн))))
в ухвале же русским по белому написано "запретить взіскание"))))
кто у нас делает взыскание? физически? бухгалтерия))))И? Какое отношение это имеет к бухгалтерии? Мы же о разном сейчас беседу ведем.)
1. Судові рішення, що набрали законної сили, обов’язкові для всіх органів державної влади і органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, посадових чи службових осіб та громадян і підлягають виконанню на всій території України, а у випадках, встановлених міжнародними договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, - і за її межами.И? Какое отношение это имеет к бухгалтерии? Мы же о разном сейчас беседу ведем.)
Блин, ну может я не понимаю... Но как бухгалтерия без постановы исполнителя может прекратить отчисления? Ухвала суда для кого в первую очередь?
В той самий день , коли ви йому ухвалу занесете...Спасибо. Поняла
Скинула
Нет. Постановы нет. Как быстро он должен её вынести?
Извините что конченные ваши бухгалтераДобрый день. Столкнулась с проблемой, получила ухвалу об обеспечении остановки удержания. Скинула копию на бухгалтерию предприятия,но они отказываются её принимать,аргументируя тем,что им нужно письмо от исполнителя. Как мне быть? Законны ли их действия?
На основании чего?кто у нас делает взыскание? физически? бухгалтерия))))
Потому что суд это выше всех ваших исполнителей и недо бухгалтеровИ? Какое отношение это имеет к бухгалтерии? Мы же о разном сейчас беседу ведем.)
Блин, ну может я не понимаю... Но как бухгалтерия без постановы исполнителя может прекратить отчисления? Ухвала суда для кого в первую очередь?
Опа!1. Судові рішення, що набрали законної сили, обов’язкові для всіх органів державної влади і органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, посадових чи службових осіб та громадян і підлягають виконанню на всій території України, а у випадках, встановлених міжнародними договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, - і за її межами.
Та недобухгалтеров я вообще не беру во внимание)Потому что суд это выше всех ваших исполнителей и недо бухгалтеров
Написано верно, но, на мой взгляд, трактуется неправильно. Хотя могу и заблуждаться.1. Судові рішення, що набрали законної сили, обов’язкові для всіх органів державної влади і органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, посадових чи службових осіб та громадян і підлягають виконанню на всій території України, а у випадках, встановлених міжнародними договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, - і за її межами.
вообще никаких обид)) за что?)))На основании чего?
На основании постановы исполнителя. Верно?
Так тогда кто должен уведомить об окончании взыскания бухгалтерию? Суд или исполнитель?
Суд обязал исполнителя остановить взыскание. Исполнитель в свою очередь выносит постанову о приостановлении или о прекращении взыскания и отправляет в бухгалтерию. Или эта цепочка неверная.
Без обид, просто хочу разобраться.
Вот и я хочу разобраться. Я могу поднять бучу на предприятии,но хочу законно это сделать!На основании чего?
На основании постановы исполнителя. Верно?
Так тогда кто должен уведомить об окончании взыскания бухгалтерию? Суд или исполнитель?
Суд обязал исполнителя остановить взыскание. Исполнитель в свою очередь выносит постанову о приостановлении или о прекращении взыскания и отправляет в бухгалтерию. Или эта цепочка неверная.
Без обид, просто хочу разобраться.
Однозначно плюсую!Вот и я хочу разобраться. Я могу поднять бучу на предприятии,но хочу законно это сделать!
его роль, это ублажить бухгалтерию своим постановлением)))Опа!
То есть, копии решения суда (ухвалы) вполне достаточно для того, чтобы остановить взыскание на предприятии, минуя исполнителя, но... Тогда вопрос: какая его роль в этом марлезонском балете?
Та недобухгалтеров я вообще не беру во внимание)
Зачем-то же исполнители нужны)
Написано верно, но, на мой взгляд, трактуется неправильно. Хотя могу и заблуждаться.
У меня 11ухвал и все для бухгалтерии нормально. Раньше как было помочь и взять на поруки а сейчас какие-то бухгалтер а решают как наказать человека как забрать у него эти 20 проц. Неужто это приносит народу радость и удовлетворение???Опа!
То есть, копии решения суда (ухвалы) вполне достаточно для того, чтобы остановить взыскание на предприятии, минуя исполнителя, но... Тогда вопрос: какая его роль в этом марлезонском балете?
Та недобухгалтеров я вообще не беру во внимание)
Зачем-то же исполнители нужны)
Написано верно, но, на мой взгляд, трактуется неправильно. Хотя могу и заблуждаться.
Так есть решение суда. Зачем его постанова нужна?)его роль, это ублажить бухгалтерию своим постановлением)))