Уже 25, пора....

• Автор теми Автор теми Yuha1908
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 499
  • Перегляди Перегляди 17K

Вкладення

• 3300380.webp
    3300380.webp
    47.1 Кб · Перегляди: 25
вибачаюсь!не так зрозумів!
Не треба вибачатись)) Просто більше впевненості)) Я так чуттєво хмыкнула, коли прочитала ваші параметри, що мій хлопець озирнувся з-за компа і спитав з ким я там спілкуюсь))) В нього параметри як ваші, майже. Не вистачає десь 5 кіло)) Ніяк не відкормлю...

ну тренером дуже хотів стати,але зарплатння не велика,а з плюсів що працюєш в своє задоволення) і "хочушка" стати тренером пізно зявилася,коли часу на нове навчання майже не вистачає з теперішньою роботою

Вкладення

• 11712007.webp
    11712007.webp
    94 Кб · Перегляди: 32
ну тренером дуже хотів стати,але зарплатння не велика,а з плюсів що працюєш в своє задоволення) і "хочушка" стати тренером пізно зявилася,коли часу на нове навчання майже не вистачає з теперішньою роботою
Вы молоды ещё, ищите возможности, все ваших руках

Я, на жаль, упереджено ставлюсь до фітнес тренерів) мені траплялись якісь пришелепкуваті і не мужні(

Я, на жаль, упереджено ставлюсь до фітнес тренерів) мені траплялись якісь пришелепкуваті і не мужні(
А ще з великим відчуттям чоловічого «достоинства».А на ділі - падав великий шкаф,і звідти випадав малесенький ключик.

аха)ну незнаю)можливо так робота впливає))а взагалі мій інтерес це важка атлетика.

А ще з великим відчуттям чоловічого «достоинства».А на ділі - падав великий шкаф,і звідти випадав малесенький ключик.
:lol:
На щастя, на ділі не довелося випробовувати) там такий вираз обличчя і "звенящая пустота" в голові, що ключик вже не грає ніякої ролі))))

ну це дуже чуйні особистості!творчі люди)):bb:
ну це дуже чуйні особистості!творчі люди)):bb:
:cray:
:crazy:
На щастя, на ділі не довелося випробовувати) там такий вираз обличчя і "звенящая пустота" в голові, що ключик вже не грає ніякої ролі))))
ви так провіряли фітнес клуби?:nonon::rofl:

Останнє редагування:
Іноді в житті буває як в анекдоті.Є що згадати,та немає що дітям розповісти)

Вкладення

• images.webp
    images.webp
    11.5 Кб · Перегляди: 28
Назад
Угорі