Junna
Перевірений
- Дописи
- 19410
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46862
- Бали
- 7790
Junna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Золотые гириТы что, на все деньги штангу купил?.)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Золотые гириТы что, на все деньги штангу купил?.)

тільки позолота!!!не вистачило грошей на таку вагу)Золотые гири![]()
А что, есть разница?.)Таак, еще немного и начнётся сравнение мужчин и собак...в эротическом плане...
Вы тренер?а через 2 дні в ще один тренажерний зал))за кордон на заробітки)
тільки позолота!!!не вистачило грошей на таку вагу)
Не треба вибачатись)) Просто більше впевненості)) Я так чуттєво хмыкнула, коли прочитала ваші параметри, що мій хлопець озирнувся з-за компа і спитав з ким я там спілкуюсь))) В нього параметри як ваші, майже. Не вистачає десь 5 кіло)) Ніяк не відкормлю...вибачаюсь!не так зрозумів!
так.тренер на будовах по 12 годин)Вы тренер?
ну тренером дуже хотів стати,але зарплатння не велика,а з плюсів що працюєш в своє задоволення) і "хочушка" стати тренером пізно зявилася,коли часу на нове навчання майже не вистачає з теперішньою роботоюВы тренер?
Ну не знаю, яп к такому не привыкал.)ну не знаю...кто к чему привык)))
Вы молоды ещё, ищите возможности, все ваших рукахну тренером дуже хотів стати,але зарплатння не велика,а з плюсів що працюєш в своє задоволення) і "хочушка" стати тренером пізно зявилася,коли часу на нове навчання майже не вистачає з теперішньою роботою
Я, на жаль, упереджено ставлюсь до фітнес тренерів) мені траплялись якісь пришелепкуваті і не мужні(ну тренером дуже хотів стати,але зарплатння не велика,а з плюсів що працюєш в своє задоволення) і "хочушка" стати тренером пізно зявилася,коли часу на нове навчання майже не вистачає з теперішньою роботою
ну, каждому своё)) интересно, где ж вы такую эротику находите...))Ну не знаю, яп к такому не привыкал.)
Чё это невеста ещё на выданье)Бл#, как всегда все сливки пропустил
А ще з великим відчуттям чоловічого «достоинства».А на ділі - падав великий шкаф,і звідти випадав малесенький ключик.Я, на жаль, упереджено ставлюсь до фітнес тренерів) мені траплялись якісь пришелепкуваті і не мужні(
аха)ну незнаю)можливо так робота впливає))а взагалі мій інтерес це важка атлетика.Я, на жаль, упереджено ставлюсь до фітнес тренерів) мені траплялись якісь пришелепкуваті і не мужні(
А ще з великим відчуттям чоловічого «достоинства».А на ділі - падав великий шкаф,і звідти випадав малесенький ключик.

ну це дуже чуйні особистості!творчі люди))А ще з великим відчуттям чоловічого «достоинства».А на ділі - падав великий шкаф,і звідти випадав малесенький ключик.

ну це дуже чуйні особистості!творчі люди))![]()

ви так провіряли фітнес клуби?
На щастя, на ділі не довелося випробовувати) там такий вираз обличчя і "звенящая пустота" в голові, що ключик вже не грає ніякої ролі))))

Іноді в житті буває як в анекдоті.Є що згадати,та немає що дітям розповісти)
На щастя, на ділі не довелося випробовувати) там такий вираз обличчя і "звенящая пустота" в голові, що ключик вже не грає ніякої ролі))))
ну, каждому своё)) интересно, где ж вы такую эротику находите...))