Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А,чим ,Вам тут юрист допоможе?Добрий день.Потрібний номер юриста КРОПИВНИЦЬКИЙ .Преміум актив создали групи у дружини в вайбері та зробили всім учасникам фото колажі з надписами
Преміум актив создали групи у дружини в вайбері та зробили всім учасникам фото колажі з надписами
кредит був виплачений
Справка есть? Доказательства какие-то того что он выплачен?Десь треба робити.кредит був виплачений
Вы платили когда просрочки были я так понял? Гарантийный лист с мокрой печать как положено?Да .гарантийний лист.та чеки про проплату
Справу проморозились не дали
Справку проморозились не дали
Здесь есть юристы проконсультируйтесь у них!Да на вайбер
То есть, они молчали больше года, и только сейчас устроили треш?Добрий день.Потрібний номер юриста КРОПИВНИЦЬКИЙ .Преміум актив создали групи у дружини в вайбері та зробили всім учасникам фото колажі з надписами
На Вайбер це не документи.Да на вайбер
А видалити вайбер і на іншому телефоні завести знову - не варіант?Добрий день.Потрібний номер юриста КРОПИВНИЦЬКИЙ .Преміум актив создали групи у дружини в вайбері та зробили всім учасникам фото колажі з надписами
По сабжу. Спробуйте звернутися до TarassСправа ху.Я взяв квитанції в прб куди платив.до сегодні хотів обійти знаемих, вирішив по миру,вони самі мене зачіпили.Я розумію що Я не один такий герой.Не витримав родичі Київ прокуратура