Устроили треш

• Автор теми Автор теми Н.И
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Н.И

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
25
Бали
878
Н.И не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день.Потрібний номер юриста КРОПИВНИЦЬКИЙ .Преміум актив создали групи у дружини в вайбері та зробили всім учасникам фото колажі з надписами

Добрий день.Потрібний номер юриста КРОПИВНИЦЬКИЙ .Преміум актив создали групи у дружини в вайбері та зробили всім учасникам фото колажі з надписами
А,чим ,Вам тут юрист допоможе? :rolleyes:

Преміум актив создали групи у дружини в вайбері та зробили всім учасникам фото колажі з надписами

Вообще-то можно жаловаться прямо в Viber, в их офисы и представительства. Откликаются сразу, спамеров и неадекватные группы (сообщества) банят сразу.
кредит був виплачений

Зря. Можно было вообще никому ничего не оплачивать.

Да .гарантийний лист.та чеки про проплату
Справу проморозились не дали
Справку проморозились не дали

Да .гарантийний лист.та чеки про проплату
Справу проморозились не дали
Справку проморозились не дали
Вы платили когда просрочки были я так понял? Гарантийный лист с мокрой печать как положено?

Здесь есть юристы проконсультируйтесь у них!
Но я вижу ситуацию что вам нужно или платить или морозится от них! На Вайбер это все не считается. Они вас обманули и это не доказать.

С понедельника топ кредит так делает. Хотя сами говорят, что это не они. У меня есть по ним просрочка . Довели знакомых до ручки. Жду от них нормального решения

То есть, они молчали больше года, и только сейчас устроили треш?

Ну скільки разів казати- не вірте !!!
Я теж хотів отак, електронна пошта, те се...а форумчани підказали- не вір!!! Тільки мокра печатка! Тільки Укрпошта! Нема ? То йдіть на священу китайську гору- Кху Ям!
Написав їм- або лист мені- гроші вам, або діла не буде...вони не захотіли...так мій ПК отримав водяне охолодження...

На Вайбер це не документи.
Мені вчора запропонували договір переуступки на Вайбер зкинути,я відповіла,що на Вайбер я їм багато чого можу зкинути.Та й електронка це не доказ.

Справа ху.Я взяв квитанції в прб куди платив.до сегодні хотів обійти знаемих, вирішив по миру,вони самі мене зачіпили.Я розумію що Я не один такий герой.Не витримав родичі Київ прокуратура

А видалити вайбер і на іншому телефоні завести знову - не варіант?
І не треба ні перед ким виправдовуватись! Це ж не Ви ці колажі робили. Забийте. Даремно платили, звичайно. Та гроші все одно вже не вернеш. Просто в ігнор їх. Вони слабинку відчули, коли Ви платити почали. Ви “повелись”. Далі вже не ведіться
Справа ху.Я взяв квитанції в прб куди платив.до сегодні хотів обійти знаемих, вирішив по миру,вони самі мене зачіпили.Я розумію що Я не один такий герой.Не витримав родичі Київ прокуратура
По сабжу. Спробуйте звернутися до Tarass

Кредит був дружини.була велика сума даговорилизь на меншу,думаю хай але ось ситуація
Не розумію

Н.И, их гарантийку и квитанции вместе с скринами груп скидываем в НБУ на електронку. Ждём.
Пишем по простому от себя.

Назад
Угорі