Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
А скажіть фінфорс вас дуже принижував. Ви з них домовлятися про сплату
Це Вас туди ссlon продав і чи присилав лист про продаж
Вас сслоун продал? Через сколько дней просрочки? Мне пишут что продают..а потом обзвон всех подряд..за родителей боюсь..они верят всему..
А лист про те що Вас продали приходив Вам

Я то домовилась але заплатити не вдалося бо немає грошей
На каких условиях договорились?

Вас сслоун продал? Через сколько дней просрочки? Мне пишут что продают..а потом обзвон всех подряд..за родителей боюсь..они верят всему..

На каких условиях договорились?
На три месяца по 5000 тис. Но денег нет незнаю что будит

Прийшло повідомлення, що зареєстровано. Десь через місяць лист від нацкому, що мол сос надав пояснення, шо до мене немає ніякого відношення. Коротче відморозились від мене, в кабінет не зайдеш, акаунт пропав. В убки ініа пропала. Скоро рік як від них ні слуху ні духу. Може співпало. Зрозумійте мене правильно, я не рекламую юристів, чи адвокатів, мені немає сенсу Вас обманювати. Ця лінія 1545 державна та безкоштовна, чого б не спробувати.
Мому куму заблочили зп карту, то він тоже на Альіа банк пожалівся на 1545, через 2 дні розблокували і ще з НБУ лист прийшов, що розбираються додатково. Пробуйте, як кажуть- в морду не дадуть
Скажите а что вы говорили на горячей линии? Я вчера звонила по поводу сслоун,,что начисляют процент огромный..она мне сказала что так не должно быть..дала телефоны госслужбы по финансовым урегулированиям и сказала писать письмо в национальную полицию...и всё(((

Сегод
Народ, перевірила на собі. Подзвонила на гарячу лінію. Приймати скаргу не хотіли. Направляли в поліцію. Куди ви мене шлете, вони там, в поліції теж на морозі?!
Надавила, прийняли, але... Знаю, що прийде "дядько", провести бесіду і все.
Сегодня позвонили с полиции прийти на опрос по заявлению
Мои тоже просят прийти пообщатся
Та хр*н на рыло. Мои обращения перекинули на наш отдел полиции, а те у частковому. Фсеееее!!!! Писец. Пришёл, "поддержал-посочувствовал" и ушёл. Это замкнутый круг.

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
ну может вам повезло а в большинстве всем насрать на 1545. если угрожают они передают в полицию полиция присылает письмо отписку-если есть доказательства приходите в отделение пишите заяву нет доказательств нет состава преступления. я так жаловался и на бизнес позыку и швыдко гроши и кредит кассу и мелоан до сраки все как считали так и считают
А им можна жаловаться на сумасшедшие проценты?
могу сказатьодно-ето бесполезно жалуйся кому хочешь если я жаловался на банк кредит днепр за разглашение банковсой тайны персональных данных угрозы на идею и приват . в нац банке сказали подписали договор не нравиться идите в суд. 1545 простопринимает заявы и все

ну может вам повезло а в большинстве всем насрать на 1545. если угрожают они передают в полицию полиция присылает письмо отписку-если есть доказательства приходите в отделение пишите заяву нет доказательств нет состава преступления. я так жаловался и на бизнес позыку и швыдко гроши и кредит кассу и мелоан до сраки все как считали так и считают

могу сказатьодно-ето бесполезно жалуйся кому хочешь если я жаловался на банк кредит днепр за разглашение банковсой тайны персональных данных угрозы на идею и приват . в нац банке сказали подписали договор не нравиться идите в суд. 1545 простопринимает заявы и все
Може на початку якось і реагували, але зараз їх валом тих заяв, а поліція, навіть не реагує. Я ще рік назад писала заяву, мене ніразу не запросили. В них заваплено тих справ.

Може на початку якось і реагували, але зараз їх валом тих заяв, а поліція, навіть не реагує. Я ще рік назад писала заяву, мене ніразу не запросили. В них заваплено тих справ.
тем более на карантине и после каждый 2 не может отдать кредиты и ушел в просрочки

З банками теж працює, провірено. Мені з Альфа банком там допомогли вирішити проблему по поверненні відсотків у рахунок тіла кредиту. Після дзвінка протягом дня все повернули тай ще перепросили
У мене була заборгованість по картці банку форвард, 1500 грн. З 2014 року, на початку 2016 я пішов в банк, щоб погасити, мені сказали, що я винен 5500, в банк я пішов у військовій формі одягу, і нагадав, що я військовий, а також закон від 15.05.2014 року, що військові не платять проценти по кредиту, а також до них не застосовуються штрафні санкції, після чого в мене взяли зняли копії довідок, і сказали, що переглянуть кредит, і попросили оплачувати хоть по 50 грн в місяць, а також те, що зателефонують, ніхто до серпня 2019 року так і не телефонував, я оплачував до 2018 року по 50 грн, а в серпні зателефонували з банку, та повідомили, що ним потрібно закрити мої картки, щоб я звернувся до банку, так як я переплатив кредит, і вони мені повинні вернути близько 800 грн. Коли я навідався до банку кошти вернули, і так буває.

я тоже звонила на 1545 дали телефон нацбанка..я так понимаю звонить бесполезно? тоже хотела чтоб проверили идея и сслоан..

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Честно я с 200 попиток так до них и не смог дозвонится , потому не знаю не знаю

я тоже звонила на 1545 дали телефон нацбанка..я так понимаю звонить бесполезно? тоже хотела чтоб проверили идея и сслоан..
бесполезно-по поводу банков сказали в нац банке подписывали договор не нравиться подавайте в суд на банк. по поводу мфо -они к ним не имеют отношения

Чи можуть вони щось зробити, з тим що незаконно наклали арешт на рахунки?

Сегод

Сегодня позвонили с полиции прийти на опрос по заявлению
Мои тоже просят прийти пообщатся
Мне такое тоже сегодня позвонили с милиции и сказали что пришло письмо по мфо и колажи я прикладала, и что будет идти или нет. У нас никто заниматься этим вопросом не будет. Что делать

Ребята,кто может подсказать:написала вчера звернення на урядовому порталі еще вчера.Сегодня захожу,а там статус :в процессі створення.Что єто может означать?

Ребята,кто может подсказать:написала вчера звернення на урядовому порталі еще вчера.Сегодня захожу,а там статус :в процессі створення.Что єто может означать?
Це означає, що звернення обробляється, потім буде написано надіслано, потім - взято на розгляд і т.д.

При наличии факта угрозы прямой и незавуалированой плюс коллажи плюс прозвон и проценты плюс обращения за договорами и пересчетами - какую реакцию ждать?

Месяц назад обратился на урядову касательно действий Е-гроши, а именно коллажей, телефонного террора родителей и в тот же день соседей, начисления % и пени по кредиту в момент карантина и стал ожидать ПИСЬМЕННОГО ОТВЕТА через месяц(как у большинства пользователей).
Ежедневно куча звонков от других МФО, тобиш трубку могу взять(перезвонить) на номер из контактной книги. Звонит мать, которой позвонила соседка и говорит что приезжал наряд полиции с участковым с района, искали меня, дома никого не было и обратились к ней, я сразу ахуел и выпал.
Позвонил соседке чтобы узнать номер который они оставили (у меня оказалось 2 пропущенных) и сказала что по моей оставленной заявке какой-то и меня сразу пропустило.
Перезвонил я етому участковому, говорит что хотели чтобы я написал заяву в полицию. Спросил касательно ситуации на данный момент, я ответил что от данного МФО вообще нет известий, вопрос не закрыт, но образно говоря урегулирован. На будущии обращения на урядову указывай место проживания, а не прописки.

ВОПРОС К СТОРОЖИЛАМ, стоило ли писать заяву если в моих планах пока не входит закрытие МФО?

Назад
Угорі