Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
Так какой конкретно результат? Вам перестали звонить? Вам списали проценты? Я так и не поняла что эта вжарка дала на действиях?
Прийшло повідомлення, що зареєстровано. Десь через місяць лист від нацкому, що мол сос надав пояснення, шо до мене немає ніякого відношення. Коротче відморозились від мене, в кабінет не зайдеш, акаунт пропав. В убки ініа пропала. Скоро рік як від них ні слуху ні духу. Може співпало. Зрозумійте мене правильно, я не рекламую юристів, чи адвокатів, мені немає сенсу Вас обманювати. Ця лінія 1545 державна та безкоштовна, чого б не спробувати.
Мому куму заблочили зп карту, то він тоже на Альіа банк пожалівся на 1545, через 2 дні розблокували і ще з НБУ лист прийшов, що розбираються додатково. Пробуйте, як кажуть- в морду не дадуть

Ребят подскажите пожалуйста имеет ли смысл отнекиваться от МФО что мол типа не брал ничего,если в предыдущих 2 разговорах сказал что постараюсь заплатить??

Оце вже цікаво! ? Може на фінфорс пожалітися? завтра напевно спробую!
А скажіть фінфорс вас дуже принижував. Ви з них домовлятися про сплату
Це Вас туди ссlon продав і чи присилав лист про продаж

А скажіть фінфорс вас дуже принижував. Ви з них домовлятися про сплату
Це Вас туди ссlon продав і чи присилав лист про продаж
Доброго вечора.Були продзвони цілу ніч родичам,погрози.З фінфорсом можна домовитись.

Доброго вечора.Були продзвони цілу ніч родичам,погрози.З фінфорсом можна домовитись.
А лист про те що Вас продали приходив Вам
Я то домовилась але заплатити не вдалося бо немає грошей

А от нацкомфин куда ответ придет?
Якщо писали,щоб надали аідповідь на ел.пошту,то прийде на електронну.

Я то домовилась але заплатити не вдалося бо немає грошей
Писали через смс,і по ел.пошті прислали,коли я написала,щоб прислали договір.плачу частинами,бо всієї суми немає.

Та хр*н на рыло. Мои обращения перекинули на наш отдел полиции, а те у частковому. Фсеееее!!!! Писец. Пришёл, "поддержал-посочувствовал" и ушёл. Это замкнутый круг.
Це урядова лінія перекинула на міліцію

Шановний Адмін прошу закріпити, хай люди знають, що захист таки є.
Post automatically merged:

Обовязково і нічого не пропускайте, розказуйте все, вилийте на калів всьо гімно яке в Вас в душі назбиралось від їхньої благодаті.
Post automatically merged:

І ше я на сторінку президента писав в фс, щей скріни з фотоколажами та погрозами добавив, правда, поки що відповіді не отримав.
Я,якшо треба то й на Трампа напишу,
Тих сук пора ставити на місце. Бо інакше наші діти не будуть мати України.
Где я раньше была... Только сейчас форум нашла...

Це вони вміють, вже зовсім охреніли, мають людей за дєрьмо, думають шо їм все можна. Вже й на маленьких дітей колажі роблять.
Я скоро скину номер Вайбера, щоб не підставляти форум, там зроблю групу, пора обєднуватись і перти. Куди перти в групі домовимось. Народ велика сила, пора цю купку гандонів рвати.
На маленьких дітей-це вже інша стаття. Треба наказувати.

Завтра позвоню,на Швыдко Гроши накапаю,охриневши вкрай!!!
Хотя на их вряд ли что-то действуют !!!

Це урядова лінія перекинула на міліцію
Если вы пишите обращение о том, как Вам угрожали, оказывали на Вас давление, требовали от Вас деньги и т.п., то обращение на рассмотрение на горячей правительственной линии распределяется на Нацполицию. Если Вы описываете кредитные взаимоотношения с фин.организацией, и просите их проверить, то такое обращение распределят на НКФУ.

Народ, перевірила на собі. Подзвонила на гарячу лінію. Приймати скаргу не хотіли. Направляли в поліцію. Куди ви мене шлете, вони там, в поліції теж на морозі?!
Надавила, прийняли, але... Знаю, що прийде "дядько", провести бесіду і все.

Мне следователь сказал юридически помочь не могут в договре с МФО написано сто они могут так делать, так сто вот и полиция
1-е ваш договор может быть не действителен(не заключен и т.д),
2-е законность ( в т.ч. и о персональных данных) всегда выше любых пунктов любых договоров, если последние ей противоречат или прямо нарушают.

1-е ваш договор может быть не действителен(не заключен и т.д),
2-е законность ( в т.ч. и о персональных данных) всегда выше любых пунктов любых договоров, если последние ей противоречат или прямо нарушают.
Спасибо буду знать

Я пока только писала, конкретных результатов нет. Наверное, буду и звонить. А самим мфошкам на электронную почту писала с просьбой предоставить официальное письмо от руководства, что они поддерживают и одобряют действия своих сотрудников относительно телефонного террора, разглашения банковской тайны третьим лицам, о том, что их сотрудники соблаговолили мне жаловаться в полицию, нацкомфинуслуг и т.д, что с их слов никаких проверок и адвокатов они не боятся и потери лицензии тоже. Написала перечень законов, которые они нарушают, но, ясень пень, никто мне письмо не прислал в ответ, максимум отписки и ничего по существу.
А можно и мне образец скинуть?

Я на урядову писала не про звонки ( на звонки ни я ни родители не отвечаем- бережем нервы), а про нарушения при заключении договора, про начисление процентов в карантин и про проценты, которые превышают тело кредита в 5-6 раз. Распределили на нацкомфин, ответа нет, но мои МФО вдруг стали гораздо лояльные. Начали обсуждать списание безумных процентов. Может быть их потревожили с той стороны. Поэтому писать надо.
У вас хоть родители адекватные....моим позвонили еноты..отца достали так что он занял деньги и побежал платить..хотя я объясняла,что это мошенники((( теперь хоть плачь..а у меня ещё висит один,.. сегодня опять обзвон делали.,что делать?

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Свежо предание! Но верится с трудом.

Назад
Угорі