Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
тоже слышал положительный отзыв за эту линию, но в совершенно другом вопросе. говорят работает
Работает действительно на ура.Я по одному вопросу тоже обращалась и мне аж бегом помогли!

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Будем если что звонить)

Це вони вміють, вже зовсім охреніли, мають людей за дєрьмо, думають шо їм все можна. Вже й на маленьких дітей колажі роблять.
Я скоро скину номер Вайбера, щоб не підставляти форум, там зроблю групу, пора обєднуватись і перти. Куди перти в групі домовимось. Народ велика сила, пора цю купку гандонів рвати.
Я тоже так хотела сделать. Создайте чат какой-то. Собираемся все вместе и что-то массово придумаем. Только напишите потом мне этот чат. Не хочу это пропустить и уж больно хочется поучаствовать

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.

Доброго вечора. Як думаєте, щось допоможуть, або хотяби приструнять трохи єнотів? З тіла 7500 22 тисячі пролонгацій. Пока не сильно замахують , та й сімка виключена. Дякую.
Офіс то не те! Я думаю в них окремо дзвонилки сидять! Ось туди цікаво завітати!
Як хочеться їм ....... порозбивали!

Надо попробовать однозначно! Спасибо за информацию=)
Та хрен на рыло. Мои обращения перекинули на наш отдел полиции, а те у частковому. Фсеееее!!!! Писец. Пришёл, "поддержал-посочувствовал" и ушёл. Это замкнутый круг.

Та адреса їхніх офісів є.
Post automatically merged:

Але, поки шо на гарячу дзвоніть і побільше, почнем бунт дистанційно, привернем увагу, а потім як шарахнем по шарагах.
Чеще всего адреса липовые, в жилых домах... А колцентры со звонилками они прячут

Я пока только писала, конкретных результатов нет. Наверное, буду и звонить. А самим мфошкам на электронную почту писала с просьбой предоставить официальное письмо от руководства, что они поддерживают и одобряют действия своих сотрудников относительно телефонного террора, разглашения банковской тайны третьим лицам, о том, что их сотрудники соблаговолили мне жаловаться в полицию, нацкомфинуслуг и т.д, что с их слов никаких проверок и адвокатов они не боятся и потери лицензии тоже. Написала перечень законов, которые они нарушают, но, ясень пень, никто мне письмо не прислал в ответ, максимум отписки и ничего по существу.
а можна і мені скинути зразок листа? Дякую

Интересно, с банками тоже это работает? Приват достал с тела 15 тыс ( из которых мной использовано меньше 10.) накрутили уже 78 тыс , порядка 60 уже внесла, а сумма растет(
с приват так вообще. уже что коллекторы работают.хотя вообще то гос. учереждение....

Не ожиданный поворот !! Что скажите?
Не ожиданный поворот !! Что скажите?
Kykla,
Скажите пожалуйста хочу загрузить фото с ответом с Нацкома, мне пишет большой файл для обработки сервера, как его загрузить тогда?

Останнє редагування:
Dogmasam, мне так у повноваженного и сказали( я их еще и звонками бомбила, так невмоготу было), что любое расследование, т.е. установление факта - это в полицию, как первую инстанцию. Куда б мы не обращались с жалобой на террор. Т.к. только у них полномочия расследовать.
Мне следователь сказал юридически помочь не могут в договре с МФО написано сто они могут так делать, так сто вот и полиция

Мне следователь сказал юридически помочь не могут в договре с МФО написано сто они могут так делать, так сто вот и полиция
я вам так скажу.
почему один юрист получается 10 000 дол зарплаты
а другой гривен?
потому что один юрист знает/понимает как работают законы,
а другой не знает.

Вам попался второй

Так какой конкретно результат? Вам перестали звонить? Вам списали проценты? Я так и не поняла что эта вжарка дала на действиях?

Назад
Угорі