Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не бойтесь ничего, никто никуда не приедет, будут пугать звонками, письмами. Любят представляться х@4ами бесбашенными. Не бойтесь

Манивео прислало на почту,что подают в полицию за мошенничество. Тело кредита 10тыс и 2 продленияНе бойтесь ничего, никто никуда не приедет, будут пугать звонками, письмами. Любят представляться х@4ами бесбашенными. Не бойтесь
Я им не смогла дозвониться,три дня все операторы заняты.Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
У меня когда была первая просрочка в СОС Кредит, то нашли быстро номера родителей где-то и начали не то что говорить, а утверждать, что я и на трассе стою, что зарежут и т.п. Со всех сторон, на меня свалился моральный пресс. Тогда ещё не знала как себя вести с ними и теперь нахваталась кредитов. Тут уж, теперь понимаю, надо сохранять терпение и думать спокойно, без паники. Как по мне, одна из самых худших компаний. К ним Алекс Кредит прировнять можно???Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
До 11.00 виспляться і починається терорОфіс то не те! Я думаю в них окремо дзвонилки сидять! Ось туди цікаво завітати!
хочу на урядова написати на нацкомфин.на бездіяльність іхнючто то нацком вообще притих
А когда вы писали и на какие мфо?Я на урядову писала не про звонки ( на звонки ни я ни родители не отвечаем- бережем нервы), а про нарушения при заключении договора, про начисление процентов в карантин и про проценты, которые превышают тело кредита в 5-6 раз. Распределили на нацкомфин, ответа нет, но мои МФО вдруг стали гораздо лояльные. Начали обсуждать списание безумных процентов. Может быть их потревожили с той стороны. Поэтому писать надо.
Вы при обращении в нацкомфинуслуг договор скидывали?Я на урядову писала не про звонки ( на звонки ни я ни родители не отвечаем- бережем нервы), а про нарушения при заключении договора, про начисление процентов в карантин и про проценты, которые превышают тело кредита в 5-6 раз. Распределили на нацкомфин, ответа нет, но мои МФО вдруг стали гораздо лояльные. Начали обсуждать списание безумных процентов. Может быть их потревожили с той стороны. Поэтому писать надо.
Я писала 1 апреля. Е гроши и кредит апА когда вы писали и на какие мфо?
Договора не сбрасывала. Их нет в нормальном виде, тем более, я указывала, что договора не признаю. Хотела скрины кабинета приложить, так файл не прикрепился, все вылетело и пришлось ещё раз составлять жалобу. По моему, не я должна доказывать наличие у меня какого-то договора, а тот, кто хочет от меня денег.Вы при обращении в нацкомфинуслуг договор скидывали?
У мене не було толку з участкового. Написав відповідь, що я маю право звернутись в суд і всеА после обращения наурядову приходил участковый меня не было дома оставил номер,перезванивать ему?будет толк?
Л і, вони як вжарили то вжарили.
спасибо! оптимистишненько!
Надо попробовать однозначно! Спасибо за информацию=)Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....