Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
Спасибо за информацию, в случае чего применяю к пользованию. Что-то совсем забыл что какая-никакая власть в стране есть, не хотя, но что-то может помочь решить.

Для начала поздороваться.
Потом назвать мфо, суть того, чем они Вас беспокоят. Смотря какая у Вас проблема.

Я писала в нацком ще 2 січня жалоба на 5мфо , і на урядову дзвонила 14 числа на гофінго жалоба. Досіхпор немає відповіді((((((

В графе питання - выбирайте из предложенного. Если жалоба на МФО, то "захист прав споживача". Звонки звонками, а что написано пером, то не вырубишь топором. Мне очень помогли данные обращения на урядовый контактный центр. Причем не только по вопросам МФО. Ответы приходят и вличный кабинет сайта урядового контактного центра, и на электронный адрес и почтой. По МФО писала все, что считаю нужным, в том числе и про угрозы мне и близким. Образцы писем есть на форуме в отдельном разделе. Пишите по образцу, указывайте свои данные договоров и в свободной формулировке то, на что хотите пожаловаться. Я в обращении писала "Голові Нацкомфінпослуг " Центр перенправлял в Нацкофин, но контролировал рассмотрение обращения. В этом случае Нацком дает полный ответ, а не отписку. Всетаки обращение идет через правительственный портал. Желаю успеха.
Підкажіть якщо вчора відправила на 5 МФО в Нацкомфін листи , а де дивитись що далі з цими листами. Мене повідомлять якось що листи на розгляді чи як? Дякую.

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
вчора дзвонила з приводу кредит 365...як виявилося до вечора вони відреагували,але все одно дзвонили моїм знайомим і погрожували,що мені не допоможе урядова...опозорять ще більше...пишу в кіберполіцію тепер

Я писала в нацком ще 2 січня жалоба на 5мфо , і на урядову дзвонила 14 числа на гофінго жалоба. Досіхпор немає відповіді((((((
Рано ждёте ответ, может быть не раньше месяца, и то о том, что мфо не дали документов. Ждите, ответ обязательно будет.

Прийшло повідомлення щоб забрати лист на почті))) зараз піду , це полюбому нацком)))) бо більше ніхто мені не пише))))) через час напишу ))
Рано ждёте ответ, может быть не раньше месяца, и то о том, что мфо не дали документов. Ждите, ответ обязательно будет.

Ждём с ответом Вас.
Ніфіга не поняла з листа
Ніфіга не поняла з листа
Ніфіга не поняла з листа
Ніфіга не поняла з листа

Вкладення

• IMG_20200124_151720.webp
    IMG_20200124_151720.webp
    195.7 Кб · Перегляди: 158
  • IMG_20200124_151909.webp
    IMG_20200124_151909.webp
    210.7 Кб · Перегляди: 112
Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Спасибо ??

Ніфіга не поняла з листа
Кажись они написали Вам кто занимается этим вопросом...
Может вы не на тот адресс отправили,?Их там несколько .
Я звонила на урядову , і це вони прислали . А ще подавала місяць назад на нацком то відповіді немає ще досі. Загружаю лист повністю зараз

Я звонила на урядову , і це вони прислали . А ще подавала місяць назад на нацком то відповіді немає ще досі. Загружаю лист повністю зараз
Вы умничка...надо бороться с ними..вот сейчас тоже хочу написать на мфо...у меня их много..13 шт...
Не знаю поможет ли Нацком.
Надежда есть но маленькая..
Всёравно платить нечем..
Да за год я им заплатила доху#
Одно..пережить этот телефонный террор.. мне то всёравно..за родителей беспокоюсь

Я звонила на урядову , і це вони прислали . А ще подавала місяць назад на нацком то відповіді немає ще досі. Загружаю лист повністю з
Вы умничка...надо бороться с ними..вот сейчас тоже хочу написать на мфо...у меня их много..13 шт...
Не знаю поможет ли Нацком.
Надежда есть но маленькая..
Всёравно платить нечем..
Да за год я им заплатила доху#
Одно..пережить этот телефонный террор.. мне то всёравно..за родителей беспокоюсь
Так само в мене , не хочу ці лишні нерви для батьків. А вони с##и достають так , і таке сплітають що то жах
араз
Коротче не грузиться. Написанно:- зазначене товариство гофінгоу не є банк.установою та не має банківських та інших ліцензій, стосовно здійснення кредитування населення, відсутність повноваження щодо здійснення нагляду за його діяльністю.
Но в особистому кабінеті без змін . Може поки що ? Що дальше буде?
О, наконецто загрузилось . Перша сторінка відповідь
О, наконецто загрузилось . Перша сторінка відповідь
Ждём с ответом Вас.
Скинула фото, що можете сказати?

Вкладення

• Screenshot_2020-01-24-16-12-44-076_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2020-01-24-16-12-44-076_com.miui.gallery.webp
    55.5 Кб · Перегляди: 104
Останнє редагування:
Підкажіть якщо вчора відправила на 5 МФО в Нацкомфін листи , а де дивитись що далі з цими листами. Мене повідомлять якось що листи на розгляді чи як? Дякую.
Конечно. Если отправляли через сайт урядовый контактный центр, то справа есть графа "Статус", будет указано, что обращение "на розгляді", если буде продовжено термін розгляду, то так і буде вказано, а потім буде "розглянуто" и внизу буде відповідь. Також відповідь прийде вам на вашу електронку, яку ви вказували при реєстрації особистого кабінету на сайті урядовий контактний центр. Іноді приходить поштою. А якщо у зверненні вкажете, щоб відповідь надійшла укрпоштою, то прийде и поштою.

Интересно, с банками тоже это работает? Приват достал с тела 15 тыс ( из которых мной использовано меньше 10.) накрутили уже 78 тыс , порядка 60 уже внесла, а сумма растет(
Да , с приватом тоже проблема, постоянно плачу а я должна всё и должна

Я сегодня звонила на номер 1545 за швыдко гроши ,мне угрожали и сказали что предут по прописке к родителям,через которое время отреагирует 1545 ,подскажите пожалуйста

Назад
Угорі