Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И мне подскажите, пожалуйстаПодскажите, как Вы начали разговор, с каких слов, как начать..А то при волнении, что б д*рой не выглядеть
швидко воші м. Київ,вул Саксаганского 133 отель Astori, 6 поверх)) звонілочки усі тамОфіс то не те! Я думаю в них окремо дзвонилки сидять! Ось туди цікаво завітати!
Підкажіть якщо вчора відправила на 5 МФО в Нацкомфін листи , а де дивитись що далі з цими листами. Мене повідомлять якось що листи на розгляді чи як? Дякую.В графе питання - выбирайте из предложенного. Если жалоба на МФО, то "захист прав споживача". Звонки звонками, а что написано пером, то не вырубишь топором. Мне очень помогли данные обращения на урядовый контактный центр. Причем не только по вопросам МФО. Ответы приходят и вличный кабинет сайта урядового контактного центра, и на электронный адрес и почтой. По МФО писала все, что считаю нужным, в том числе и про угрозы мне и близким. Образцы писем есть на форуме в отдельном разделе. Пишите по образцу, указывайте свои данные договоров и в свободной формулировке то, на что хотите пожаловаться. Я в обращении писала "Голові Нацкомфінпослуг " Центр перенправлял в Нацкофин, но контролировал рассмотрение обращения. В этом случае Нацком дает полный ответ, а не отписку. Всетаки обращение идет через правительственный портал. Желаю успеха.
вчора дзвонила з приводу кредит 365...як виявилося до вечора вони відреагували,але все одно дзвонили моїм знайомим і погрожували,що мені не допоможе урядова...опозорять ще більше...пишу в кіберполіцію теперЛюди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Рано ждёте ответ, может быть не раньше месяца, и то о том, что мфо не дали документов. Ждите, ответ обязательно будет.Я писала в нацком ще 2 січня жалоба на 5мфо , і на урядову дзвонила 14 числа на гофінго жалоба. Досіхпор немає відповіді((((((
Рано ждёте ответ, может быть не раньше месяца, и то о том, что мфо не дали документов. Ждите, ответ обязательно будет.
Ждём с ответом Вас.Прийшло повідомлення щоб забрати лист на почті))) зараз піду , це полюбому нацком)))) бо більше ніхто мені не пише))))) через час напишу ))
Ніфіга не поняла з листаЖдём с ответом Вас.
Ніфіга не поняла з листа
Ніфіга не поняла з листа
Ніфіга не поняла з листа
Спасибо ??Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Кажись они написали Вам кто занимается этим вопросом...Ніфіга не поняла з листа
Ніфіга не поняла з листа
Я звонила на урядову , і це вони прислали . А ще подавала місяць назад на нацком то відповіді немає ще досі. Загружаю лист повністю заразКажись они написали Вам кто занимается этим вопросом...
Может вы не на тот адресс отправили,?Их там несколько .
Вы умничка...надо бороться с ними..вот сейчас тоже хочу написать на мфо...у меня их много..13 шт...Я звонила на урядову , і це вони прислали . А ще подавала місяць назад на нацком то відповіді немає ще досі. Загружаю лист повністю зараз
Коротче не грузиться. Написанно:- зазначене товариство гофінгоу не є банк.установою та не має банківських та інших ліцензій, стосовно здійснення кредитування населення, відсутність повноваження щодо здійснення нагляду за його діяльністю.Я звонила на урядову , і це вони прислали . А ще подавала місяць назад на нацком то відповіді немає ще досі. Загружаю лист повністю з
Так само в мене , не хочу ці лишні нерви для батьків. А вони с##и достають так , і таке сплітають що то жахВы умничка...надо бороться с ними..вот сейчас тоже хочу написать на мфо...у меня их много..13 шт...
Не знаю поможет ли Нацком.
Надежда есть но маленькая..
Всёравно платить нечем..
Да за год я им заплатила доху#
Одно..пережить этот телефонный террор.. мне то всёравно..за родителей беспокоюсь
араз
Скинула фото, що можете сказати?Ждём с ответом Вас.
Хоть где то наказывают этих убл*дков.
Конечно. Если отправляли через сайт урядовый контактный центр, то справа есть графа "Статус", будет указано, что обращение "на розгляді", если буде продовжено термін розгляду, то так і буде вказано, а потім буде "розглянуто" и внизу буде відповідь. Також відповідь прийде вам на вашу електронку, яку ви вказували при реєстрації особистого кабінету на сайті урядовий контактний центр. Іноді приходить поштою. А якщо у зверненні вкажете, щоб відповідь надійшла укрпоштою, то прийде и поштою.Підкажіть якщо вчора відправила на 5 МФО в Нацкомфін листи , а де дивитись що далі з цими листами. Мене повідомлять якось що листи на розгляді чи як? Дякую.
Да , с приватом тоже проблема, постоянно плачу а я должна всё и должнаИнтересно, с банками тоже это работает? Приват достал с тела 15 тыс ( из которых мной использовано меньше 10.) накрутили уже 78 тыс , порядка 60 уже внесла, а сумма растет(