Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
Я сегодня звонила на номер 1545 за швыдко гроши ,мне угрожали и сказали что предут по прописке к родителям,через которое время отреагирует 1545 ,подскажите пожалуйста
Цим дибілам - швидко вошами скажіть що подали в прокуратуру, і буде по вашому !- побачите ,як мило будуть говорити з вами

Очень хороший форум ,смотрю что много людей страдают от этих мрaзeй, как выше я писала за швыдко гроши мне звонили ,одна единица (не хочу ругаться матом)а за ней позвонил какой-то тип типа неруского и он кричал где вы живёте и т.д. ,а потом позвонили с гроши Всим и я так поняла что это таже шарашка ,потому что я узнала эту (единицу)по голосу и она меня опять пыталась запугать ,я её послала в конкретное место
Цим дибілам - швидко вошами скажіть що подали в прокуратуру, і буде по вашому !- побачите ,як мило будуть говорити з вами
Спасибо огромное

Я сегодня звонила на номер 1545 за швыдко гроши ,мне угрожали и сказали что предут по прописке к родителям,через которое время отреагирует 1545 ,подскажите пожалуйста
Вашу обращение сразу рассмотрят, распределят, скорее всего, в полицию. Ждите, Вам позвонят где-то через неделю-две.

Останнє редагування:
Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Я позвонила мне дали номер телефона нацкома

А вы это видели? Я так понимаю , что по результатам проверки фин.компаний многих заставляют пересмотреть пени, штрафы...

Интересно, что дальше....

А вы это видели? Я так понимаю , что по результатам проверки фин.компаний многих заставляют пересмотреть пени, штрафы...

Интересно, что дальше....
Мы видели и это, и многое другое. Вы первый раз увидели решения Нацкома?

подскажите люди что лучше делать, звонить или писать?? уже 15 мин не могу дозвонится. а написать думаю может не так напишу и не примут заявление. что там надо говорить вообще? хочу на динеро нажаловатся

Швидко нах., Урядова гаряча лінія, діє на всі сфери, нашої країни тому, що це можливість влади піднімати свій рейтинг, вибравши проблему, і вирішивши її а результати висвітлять в ЗМІ, та було за всіх президентів.

А вы пробовали сами обращаться? У вас только отрицательный опыт? У меня - нет!
Пробовала . Ответ жду . А по поводу моего поста - меня радуют недавние решения о пересмотре процентов , в частности , кешински , манивео, е гроши.
Возможно, для вас они наивны, но для чего создан форум? Для обсуждения )

Пробовала . Ответ жду . А по поводу моего поста - меня радуют недавние решения о пересмотре процентов , в частности , кешински , манивео, е гроши.
Вот и хорошо,что они Вас радуют, значит, есть вдохновение! Пробуйте, обязательно будет положительный для Вас результат!!!)

Вот и хорошо,что они Вас радуют, значит, есть вдохновение! Пробуйте, обязательно будет положительный для Вас результат!!!)
По другому уже не будет))) хуже было , когда все деньги несла им на пролоХации(((

все пишут что писали и звонили но никто так и не отписывается был ли толк...
я что то не могу дозвонится. а если писать нужно перечислять все номера с которых они звонят? и те номера кому они звонят? или просто писать такая то компания обзванивает всех подряд? и еще-обязательно ли следак потом домой приходит? а то я живу с родителями такой визит крайне нежелателен

Рішення вони приймають в срок 3 дня. Письмо відсилають через 10 днів вам. Але мені по толку нічого не зрозуміло з того що мені прислали. Зараз буду пробувати їм на емейл писати , а не дзвонити , бо 12 МФО просяться щоб я на них накатала

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжари
@Швидко нах., а есть такие кто знает про компанию "звільнемо"?
а есть такие кто знает про компанию "звільнемо"?

Добрый вечер всем!!! Подскажите как быть???Сегодня на Вайбер прислали коллаж, угрожают, но я даже не знаю какая это МФО!

Вкладення

• Screenshot_20200131-185650~3.webp
    Screenshot_20200131-185650~3.webp
    182.3 Кб · Перегляди: 149
Назад
Угорі