Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
Подала на урядову26.11,а7.12 позвонил следователь по месту приписки и пригласил написать заявление.Сказал,что нужно было сразу к ним идти,было бы быстрее
А я звонила им 28.11, а 29.11 ходила писать заявление, но что-то мне ни привета, ни ответа. Я в ожидании

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Большое спасибо за информацию.

Подала на урядову26.11,а7.12 позвонил следователь по месту приписки и пригласил написать заявление.Сказал,что нужно было сразу к ним идти,было бы быстрее
Коли зверталися на урядову лінію, то ви казали про те що кредит дійсно існує, чи говорили, що аферисти дістають, а ви не знаєте чому?

Я коли дзвонив, то перед тим нічого не формував, мозги не працювали. Ті С*ки зробили коладж на моїх дітей та дружину. Я закипів, просто закипів. Почав шукати в інтернеті номера в ген.прокуратуру і натрапив на Ур.гарячу лінію. Незадумуючись набрав. І не даремно.
Завтра ше на алексів накапаю та на укрпозику. Вони вроді не чорнять з колажами, але мозок вже виїли багатьом родичам. Мені не дуже їдять бо я їх ставлю в стойло зразу, але родичів дістають. Доречі, хто з ними стикався напишіть, шо ці дятли можуть викинути.
а яке мфо колажі зробило на дітей і де вони їх фото взяли

Ну не так то и долго больше недели где то. Но хочется по скорей уже ответа какого-то. Говорят что может и месяц ждать нужно.
Коли зверталися на урядову лінію, то ви казали про те що кредит дійсно існує, чи говорили, що аферисти дістають, а ви не знаєте чому?
Я сказала,що просять повернути,а документів не надають
А я звонила им 28.11, а 29.11 ходила писать заявление, но что-то мне ни привета, ни ответа. Я в ожидании
Після цього Вам ще погрожують?

Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Прийшло,можуть вони мене в розиск подати?

Вкладення

• S91210-12503530.webp
    S91210-12503530.webp
    49.6 Кб · Перегляди: 122
Прийшло,можуть вони мене в розиск подати?
Только по решению суда и точно уж не будут вам об этом смс писать. Стандартная угроза. Не ведитесь. Все что они могут это звонить, на больше не способны. Когда поймут что нет смысла, продадут другим или подадут в суд.

Ловіть по почті! Пробачте, шо пізно побачила!)
Нажалівся на гарячу лінію на 2 МФО - сьогодні приїхала поліція - взяла заяву.
Нічого собі! Моє звернення також було направлено на поліцію, але ніхто не приїздив! І відповіді ніякої не було!

Только по решению суда и точно уж не будут вам об этом смс писать. Стандартная угроза. Не ведитесь. Все что они могут это звонить, на больше не способны. Когда поймут что нет смысла, продадут другим или подадут в суд.
Дякую

Мене соси також дуже турбують,з першого дня просрочки пішли погрози.а потім в Вайбер почав писати якийсь ненормальний,григорій ізмайлов)))шо я погана Людина і якщо не закрию борг то всім хана.і дав 30 хв,часу на все (((кожні 5 хв писав з погрозами.на другий день обізвав куркою))))і пропав))

Шановний Адмін прошу закріпити, хай люди знають, що захист таки є.
Post automatically merged:

Обовязково і нічого не пропускайте, розказуйте все, вилийте на калів всьо гімно яке в Вас в душі назбиралось від їхньої благодаті.
Post automatically merged:

І ше я на сторінку президента писав в фс, щей скріни з фотоколажами та погрозами добавив, правда, поки що відповіді не отримав.
Я,якшо треба то й на Трампа напишу,
Тих сук пора ставити на місце. Бо інакше наші діти не будуть мати України.

Швидко нах., дуже цікаво,на швидко гроші теж можна?відсотки космічні ще й погрози,понаходили номера на роботу ,надзвонюють та погрожують вже і начальс

Швидко нах., дуже цікаво,на швидко гроші теж можна?відсотки космічні ще й погрози,понаходили номера на роботу ,надзвонюють та погрожують вже і начальс
Можна ,але тоді десь через місяць дільничий повинен до Вас прийти. Щоб написати заяви,або викличе до себе

Dogmasam, до мене теж дзвонили з с слон та швидко гроші казали про народний суд,що обдзвонять все село,зіпсують репутацію,до сусідів вже дзвонили(пенсіонери)добрались до роботи вже начальству погрожують
Я поддерживаю идею за группу в вайбере
Я теж за!!!
Kosha, не погана ідея до президента! !!Підтримую! !!!
ПАННОЧКА, так вони за місяць начальство задовбуть, а мене звільнять
Маргариточка, коли вони "наїзджають "головне не зриватись, а спокійно говорити,їх це збиває і вони не знають як говорити,мені дзвонили погрожували,я їх запросила в гості на пироги,вибили, потім сама до них почала дзвонити то взагалі заблокували!???

Останнє редагування:
Хто подавав звернення онлайн на сайті Урядового контактного центру?
Яке питання обирали із списку?
Можливо маєте текст звернення?

Ещё никакого ответа не было. Написали только что мое заявление зарегистрировано.
Ещё никакого ответа не было. Написали только что мое заявление зарегистрировано.
Не знаю может совпадение, но в Вайбере пока что тишина. Коллажи не присылают.

Останнє редагування:
Назад
Угорі