Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
А на урядову когда звонишь говорит выбрать по субсидии пенсионному или земельному делу. То что нужно выбирать по кредитам нет ничего
Слушайте до конца,там потом свяжет с аператором,покрайней мере так было месяц назад.

Здравствуйте, тему не могу создать пока, спрошу здесь.. Установила сегодня гетконтакт и у меня показало пару номеров якобы звонили виконавча служба, возможно ли такое и что это вообще может быть, расскажите пожалуйста (
а номер не підкажете який телефонував?

Пробачте, довго не була на форумі! Після першого дня, коли вони почали активно телефонувати тим, з ким я навіть не спілкуюся, я подзвонила на урядову. Прийняли заяву і після цього була тиша! І ось тільки на цьому тижні прийшла від них смс. Не звертаю на це увагу! Мого чоловіка теж продали їм, від його імені я одразу написала листа і була також тиша (але нікого з його оточення не турбували, оце йому повезло ?). Я би нп вашому місці подзвонила і по жалілась на них. А потім би забила на них! Нехай йдуть у дупу! Не побачать вони від мене ні копійки! ?
Вам повезло, а мне на Урядовой сказали, что сначала напишите заявление в полицию и если они ничего не сделают, то тогда звоните и оставляйте заявление на полицию о их бездействию

Вкладення

• Screenshot_2019-11-22-17-31-58.webp
    Screenshot_2019-11-22-17-31-58.webp
    35.7 Кб · Перегляди: 88
Дзвоніть на гарячу лінію. Це допомагає. Сьогодні другий день мого звернення туди. А швидко гроші, які майже місяць не давали спокою зателефонували і так ніжно пошепки просили віддати їм гроші. Де поділися матюки, погрози. Не знаю що дАлі, але мені сподобалося. Хоч раз змогла висловитися і розповісти що я про них думаю. Телефонувати. Допоможуть.

Це вони вміють, вже зовсім охреніли, мають людей за дєрьмо, думають шо їм все можна. Вже й на маленьких дітей колажі роблять.
Я скоро скину номер Вайбера, щоб не підставляти форум, там зроблю групу, пора обєднуватись і перти. Куди перти в групі домовимось. Народ велика сила, пора цю купку гандонів рвати.
Я поддерживаю идею за группу в вайбере

Спасибо за номер и совет. Мне начали звонить отцу. Ему 80. Звонят, угрожают забрать квартиру. Долг в алекскредит, которые и оказывают этот пресинг, составляет 10000 вместе с набежавшие процентами и штрафными санкциями. Позвонила, рассказала, что готова на реструктуризацию, но не готова на пролонгацию - это ещё большая долговая яма. Обращение зафиксировали, буду ждать результата.
Слушайте до конца,там потом свяжет с аператором,покрайней мере так было месяц назад.
Сейчас тоже самое.
есть у кого то образец онлайн обращения на Урядову? буду очень благодарен
А зачем образец? Звоните и рассказываете все, что эти.., альтернативноодаренные творят. Там столько нарушений закона, что на уши не налазит. Притом в уголовном делопроизводстве. От вымогательства, до угроз жизни и здоровью.
Я кстати отправила три жалобы - одну на АлексКредит и две на Динеро. На Динеро вчера писала жалобы и подала заявление в полицию. Жалобы писала в Нацфин, Омбуцмену, и президенту
Мне только что перезвонили с правительственной линии и уточнили информацию ( это по поводу того, что эти уpoды добрались до отца). Направили дело на рассмотрение в город его проживания. Так что защищайтесь всеми возможными методами. Эти б... Считают, что им закон не писан, и надеются на отсутствие противодействия.
А как с ними розговор начать? Мол я такая и.ф. взяла кредит и не плачу помогите мне, МФО угрожает? Я давно думала, но не знаю с чего и как начать розговор. ??
Да, так и говорить. Мы живём в Украине и эти мpaзu должны работать в правовом поле Украины, а не заниматься банальным рекетом. Есть проблема, есть прописанная в законе процедура урегулирования конфликтов ( досудебном урегулирование и суд). Все остальное это уголовщина.

Останнє редагування:
А скільки може тривати цей прес з фотоколажами?Роблять таку гадь на зовсім не знайомих людей.

Це вони вміють, вже зовсім охреніли, мають людей за дєрьмо, думають шо їм все можна. Вже й на маленьких дітей колажі роблять.
Я скоро скину номер Вайбера, щоб не підставляти форум, там зроблю групу, пора обєднуватись і перти. Куди перти в групі домовимось. Народ велика сила, пора цю купку гандонів рвати.
я в ділі

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Дякую не знав.
Так треба об'еднатись і допомогати одне одному

я на смартивей пожаловалась, пока ответ не пришел, но и перестали рассылать всем знакомым и незнакомым смс, а это было больше 20 человек...посмотрим что напишут, потом расскажу

А в мене трохи інша ситуація. Кредит брав колишній чоловік. А мене тероризують. Теж погрози, фотоколажі. Вимагає колектор щоб я сплатила гроші.
Написала листа на урядову. Написано що направлено в національну поліцію. Поки що ніякої відповіді не дали.

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Здравствуйте. А Вы всю правду говорили что есть кредит который нечем платить и что пролонгации делали на сумму больше чем взяла или как. Хочу тоже попробовать но не знаю что говорить?
И мне скиньте.

Останнє редагування:
Пишіть і дзвоніть. Після першого дзвінка одна МФО сьогодні тільки одну смс надіслала. Тільки що написав другу - підмиватись є-гроші.

После двух жалоб на Екеш и их "родственников" Ucaal, звонки и смс прекратились и мне и моим родственникам. Спустя неделю позвонили и предложили закрыть за тело, списали все проценты и штраф. Звонки были с угрозами, так что после обращения на 1545, спустя 3дня связался участковый. Вывод один нужно писать и нужно звонить.

А в мене трохи інша ситуація. Кредит брав колишній чоловік. А мене тероризують. Теж погрози, фотоколажі. Вимагає колектор щоб я сплатила гроші.
Написала листа на урядову. Написано що направлено в національну поліцію. Поки що ніякої відповіді не дали.
а як себе ведуть мфо при цьому? далі погрожують?
чому ви просто в поліцію не звернулись в першу чергу?
так де ж група?

После двух жалоб на Екеш и их "родственников" Ucaal, звонки и смс прекратились и мне и моим родственникам. Спустя неделю позвонили и предложили закрыть за тело, списали все проценты и штраф. Звонки были с угрозами, так что после обращения на 1545, спустя 3дня связался участковый. Вывод один нужно писать и нужно звонить.
А сколько у вас просрочка?
Гарантийное письмо предоставили или вы не будете платить?

а як себе ведуть мфо при цьому? далі погрожують?
чому ви просто в поліцію не звернулись в першу чергу

Тому що місцева поліція не дуже спішить розбиратись в таких справах

Назад
Угорі